Vielä on kesää jäljellä – few days of summer

Vähän aikaa sitten kirjoitin teille Syksyn Sinisissä Sävyissä –postauksen ja siitä lähtien tai oikeastaan jo sitä ennen etsin itselleni syksyksi midi-mittaista sinistä mekkoa. Tällä viikolla kävin Zarassa ja löysin syksyn mekkoni yllättävän helposti. Ihan nahkatakin kanssa en ole mekkoa vielä parittanut, mutta uskon, että sekin aika tulee ihan pian.

Avec Sofié blog l dress up game

Ostamani Rebecca Minkoffin laukku on ollut nyt käytössä melkein joka päivä ja en voisi olla siihen tyytyväisempi. Pyysitte siitä käyttökuvia ja toivottavasti laukku näyttää kuvissa yhtä hyvältä mitä luonnossa. Jos nimittäin etsitte hyvää käyttölaukkua, on Minkoff varteenotettava merkki.

Avec Sofié blog l dress up game

Avec Sofié blog l dress up game

Jotenkin tuntuu niin taas kerran niin yllättävältä, kun on jo elokuu. En tiedä mistä se johtuu, mutta kesä meni taas niin nopeasti. Aivan liian nopeasti. Vaikka ilma on edelleen todella lämmin, mutta kun näkee lakastuneita lehtiä ja kukkia maassa, ymmärtää ,että kyllä se syksy on sieltä tulossa.

Avec Sofié blog l dress up game

Alkusyksy on tosin ihanaa aikaa, kun ilma on raikas ja päivät edelleen lämpimiä. En itseasiassa oikein malta odottaa syksyä ja niitä raikkaita iltoja, kun voi kääriytyä villapaitoihin ja viltteihin. Vielä tällä hetkellä tosin yritän nauttia näistä ihanista lämpimistä päivistä ja illoista.

Avec Sofié blog l dress up game

Scarf / Hermès

Dress / Zara

Bag / Rebecca Minkoff

Flats / Lanvin

You may also like

6 Comments

 1. Laukku näyttää kyllä todella hyvältä näissä kuvissa! Itse olen kuitenkin huomannut, että olen alkanut käyttämään koko ajan vain pienempiä laukkuja. Isot laukut jäävät helposti kaappiin, kun taas crossbody-malliset laukut ovat ne, mitä käytän eniten. Saisiko toivoa blogikirjoitusta crossbody-laukuista? Käytätkö itse niitä?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  1. Heippa,

   niin sinulla on myös varmasti elämä sellaisessa tilanteessa, että kädet pitää olla vapaana jolloin crossbodyt ovat käytännöllisimpiä.

   Minulla on minun luottolaukku, joka toimii myös crossbodynä. Olen vain huomannut, että se laittaa selkäni väärään asentoon ja saan inhottavaa kipua siitä jos kannan laukkua kauan aikaa niin. Pitäisi tosin itse vähän keventää sitä laukun sisältöä..

 2. Katselin jo instassa miten kivasti olit laittanut tuon huivin! Itselläni oli myös reissussa mukana Hermesin huivi päähän kiedottavaksi, mutta unohdin koko jutun. Ehkä ens kerralla :)

  1. Heippa,

   kiva kuulla, että pidit. Olen päähine- ja asusteihminen ja huiveja on paljon erilaisia. Hermèsit ovat tosin klassikoita jotka on ihana kaivaa niiden bokseista :)

   Kivaa viikkoa!

 3. Kiva laukku – kiitos inspiraatiosta!

  Viela ei kylla saa tulla syksy – kesakaan kun ei ole paassyt tanne Lontooseen!

 4. Kaunis mekko ja asusteet sinulla, itsekin suosin ei-laatikkomaisia vaatteita.. muistan sinun niistä ainakin kerran maininneen..
  Olen paljon selannut blogiasi, mutta vasta tänään laitoin kommenttia, muutamaankin bloggaukseesi. Olen monet kerrat ilahtunut kirjoituksistasi ja valokuvistasi – on vaan jäänyt kertomatta, mutta nythän sen tein.

  Mukavaa sunnuntaipäivää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*