Vappubrunssi ja yksi elämäni ihanin viikonloppu

Vaikka kuvat ovat aika vappubrunssipainotteisia, aloin niiden myötä miettimään, että mitkä asiat tekevät minut onnelliseksi. Se onnellisuus kulminoituu kyllä aika hyvin vappubrunssi -kuviin, sillä pöytään ja sen ympärille rakentuu minun onneni, ystävät ja ruoka. Mitä muuta ihminen oikeasti tarvitsee?

Vappubrunssi

Olin jopa hieman maassa kun luulin viettäväni vapun ilman ystäviäni, mutta kun yllätys perjantaina paljastui, olin onnesta soikeana. Ystäväni ovat hyvin ruokarakkaita, niin me ei taidettu oikeasti mitään muuta viikonlopun aikana tehdä kuin syödä. Perjantaina tehtiin kolmen (ainakin, sillä menin laskuissa sekaisin) ruokalajin illallinen, lauantaina syötiin kahdentoista ruokalajin päivällinen ja sunnuntain aloitimme brunssilla ja päätimme grillailuihin.

Vappubrunssi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun olen paljon yksin kotona ja arki on hektistä, ei kotona tule laitettua ruokaa käytännössä ollenkaan. Sen takia olin niin onnellinen, että ystäväni olivat täällä, niin saimme kunnon food fiestat aikaiseksi. Tällaisia fiestoja olisi kyllä kiva pitää, vaikka joka viikonloppu.

brunssi2

Ystäväni (se Palleroinen, joka vilahtelee esimerkiksi tässä postauksessa), on ihan mieletön kokki. Ei ollut siis ollenkaan huono juttu saada hänet kylään. Minä en edes pidä kovastikaan ostereista, mutta ystäväni teki niillekin ihan taivaallisen punasipuli-kastikkeen, että Sohville maistuivat myös osterit. Kaikesta muusta nyt puhumattakaan.

brunssi3 brunssi4 brunssi5

Muuten vappubrunssin antimet olivat aika perinteisiä. Pöydältä löytyi siis ostereiden lisäksi leikkeleitä, juustoja, sitä tzatsikia, hummusta ja sunnuntaiaamuna leipäkaupasta haettuja tuoreita leipiä. Täydellinen sunnuntain aloitus ja viikonlopun lopetus.

P.S. Tällaisia sunnuntaita kaipaan Suomesta, sillä meillä oli ystävieni kanssa tapana tehdä brunsseja aina jonkun kotona.

You may also like

4 Comments

  1. Ihanalta näyttää ja ihana tuo Palleroinen. Seurasin snapchatista hänen grillailujaan myös ja hyvältä näytti!

    1. Hän on supertyyppi <3

      Toisaalta taas voi olla ihan hyvä että ei asuta samassa maassa, sillä muuten voisi Sohvi olla myös hyvin palleroinen kun kokkauksille ei näkyisi loppua :D

      Nimim. Kerran teimme kolmea erilaista jäätelöä jälkiruoaksi, kun yksihän ei nyt tietenkään ole tarpeeksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*