Valoa pöydällä

Tarkkaavaisimmat silmät huomasivat varmasti eilisessä postauksessani, että ruokapöydän päällä nökötti lampunjalka, jollaista olin toivonut Christmas wish list –postauksessani. Se toivomani lampunjalka kuoriutui onnekseni yhdestä lahjapaketeistani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valitetettavasti joudun kiikuttamaan lampunjalan tänään takaisin, sillä lampun kiinnitysosa on hieman vääntynyt, joten varjostin on hivenen vinossa. Onneksi lampun voi vaihtaa, sillä pidän siitä muuten ihan todella paljon. Se sopii muutenkin tänne kotiin niin kivasti :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keittiönpöydän yltä puuttuu edelleen valaisin, koska en oikein osaa päättää että millaisen haluaisin. Joten  tuo Pentikin lamppu saa luvan valaista ruokahetkiäni niin kauan kunnes päätän millaisen lampun oikein haluan. Mietin myös että ehkä haluan lampunjalkaani sittenkin mustan varjon, sillä täällä on jo valmiiksi niin valkoista.. Mitä mieltä olette?

Recently Updated464

Viime aikoina blogin kuvat ovat keskittyneet tuohon yhteen ja samaan pöytään, sillä se on ollut ainoa kohta mikä on ollut kodissa ihan valmis.  Tänään olisi kumminkin tarkoitus, että suuntaisin mattokaupoille ja että ostaisin viimeinkin uuden maton olohuoneeseen. Täten saatatte saada uusia kotikuvia vähän uudesta kulmasta jo huomenna. Jos teillä on muutan hyviä mattovinkkejä, niin kertokaapas ne minulle :).

__________________________________________________

 

I think that some of you may have noticed in my previous post that Santa had read my wish list. In my Christmas wish list post, I told Santa that what I would need the most, and a new lampstand was one of those wishes.

We don’t still have a lamp above our dining table; because I can’t decide that what kind of lamp I would like to have. Until to that moment when we have a lamp above our table, my new lamp has to lighten our breakfasts and dinners.

The focus of my pictures has been recently on this same specific spot. The reason is that I haven’t had time to buy carpets or curtains, so my living room for instance is not ready yet. Anyhow, today I will head to the stores and I try to find some nice carpets. If I’m lucky, maybe you’ll get to see how our living room tomorrow.

You may also like

10 Comments

 1. Ihana lamppu! Musta varjo sopisi taulusi kanssa, mutta kokonaisuus riippuu siitä mihin asetat lampun loppupeleissä. Hienoa että sait jotain, jota olit toivonut, joululahjaksi :) Lukevatko monet läheisesi blogiasi?xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 2. Lampun piti tulla ikkunalaudalle, mutta nyt se tuleekin televisiotasolle.

  Eivät he blogiani mitenkään uber-aktiivisesti lueskele, mutta aina silloin tällöin. Puhun somesta ja blogimaailmasta muutenkin niin paljon kotona, että kaikilla on varmasti siihen jo yliannostus :D.

 3. Lampun piti tulla ikkunalaudalle, mutta nyt se tuleekin televisiotasolle. Eivät he blogiani mitenkään uber-aktiivisesti lueskele, mutta aina silloin tällöin. Puhun somesta ja blogimaailmasta muutenkin niin paljon kotona, että kaikilla on varmasti siihen jo yliannostus :D.

  1. Hih, niin on. Lähimmäiseni tietävät että minun kanssa ei välttämättä kannata ruveta sooloilemaan näissä lahjaasioissa ;)

   Niin se varmasti tekee ja sellainen pitää kyllä ehdottomasti hommata :)

 4. Ihanaa saada toivomiaan lahjoja ja varsinkin tuo lamppu. musta varjostin antaisi varmasti kontrastia muuhuin sisutukseen. Ihana!

 5. Hih, niin on. Lähimmäiseni tietävät että minun kanssa ei välttämättä kannata ruveta sooloilemaan näissä lahjaasioissa ;)Niin se varmasti tekee ja sellainen pitää kyllä ehdottomasti hommata :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*