Vaatekaapin keväiset sävyt

Samalla kun valo lisääntyy ja päivä pitenee, niin vaatekaapin sisältö muuttuu entistä vaaleammaksi. Tein sunnuntaina vaatekaapin inventaarion ja vein kaikki tummat ja talviset vaatteet vintille. Tiedän, että olen tässä kevät- ja kesäfiilistelyssä  todella ajoissa, mutta minkäs sitä itselleen voi?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaatekaappini on aika yksipuoleinen. Sanoisin, että hieman jopa tylsä jollain  lailla, sillä sieltä löytyy bleiseriä ja kauluspaitaa toisen perään. Minä vain nyt satun pitämään simppeleistä ja ajattomista asioista , joten  sen takia vaatekaappinikin on aika yksinkertainen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka normaali pukeutumistyylini ei juurikaan muutu vuodenaikojen mukaan, mutta sävyt vaihtuvat kevään tullen kepeämmiksi ja hempeämmiksi. Jos hyvin käy, niin pääsen kesävaateostoksille jo ensi kuussa. Eli Massimo Dutti, I’m coming ;). En malta odottaa, että saan sujauttaa taas ballerinat jalkaa ja kesämekon päälle, kesä tule jo!

Recently Updated489 Recently Updated490

Vaikka poikaystäväni ei ole täällä blogissani muuten esillä, mutta ajattelin että voisin tehdä hänen pukeutumisestaan teille postauksen. Hän panostaa pukeutumiseen paljon paljon enemmän mitä minä, joten te miespuoliset lukijani voisitte saada vähän vaihtelevampaa sisältöä. Miltäs kuulostaa?

 P.S. Poikaystäväni on kadehdittavan järjestelmällinen. Hän viikkaa vaatteensa pahvin kanssa, jotta paidan kulmat ovat varmasti suorassa ;)

__________________________________________

At the same time when the daylight increases and day becomes longer, the colors of my wardrobe become lighter. On Sunday I made an inventory on my wardrobe and took all of the dark colors in the attic. I know that I’m maybe a bit too enthusiastic with the upcoming summer, but I just can’t help myself.

My wardrobe is pretty simple and timeless. I would even say that it’s little bit boring.  Anyhow, I just happen to like simple and timeless pieces. My style is not season depended; I wear same kind of clothes in the summer and winter. The only thing that actually changes are the color shades. If everything turns like I hope, I will get a change to go shopping for summer clothes in next month. Massimo Dutti, I’m coming ;)

You may also like

16 Comments

 1. Joo, haluan ehdottomasti poikaystäväpostauksen! Loistava idea!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 2. Enpä ole tainnut pitkään aikaan odottaa kevättä ja kesää niin kuin nyt. Toisaalta mielestäni tämä lumi saisi pysyä siten, että ihan lennosta voisi sitten heittää ne kesävaatteet päälle. Säilyisi valoa vähän iltoihinkin. Poikaystäväsi on ihanan järjestelmällinen. Aina sellaisesta järjestyksestä haaveilen, mutta toteutus on vähän enemmän boheemi ;)

  1. Heippa :)

   Niin, tässä on vielä pitkä matka siihen, että lumet sulaa ja kesäkelit koittaa..

   Hän on välillä vähän jopa liiankin järjestelmällinen. Olen myös vähän tällainen boheemi inspiroituja kuin pedantti pingottaja :)

 3. Enpä ole tainnut pitkään aikaan odottaa kevättä ja kesää niin kuin nyt. Toisaalta mielestäni tämä lumi saisi pysyä siten, että ihan lennosta voisi sitten heittää ne kesävaatteet päälle. Säilyisi valoa vähän iltoihinkin. Poikaystäväsi on ihanan järjestelmällinen. Aina sellaisesta järjestyksestä haaveilen, mutta toteutus on vähän enemmän boheemi ;)

 4. Heippa :)Niin, tässä on vielä pitkä matka siihen, että lumet sulaa ja kesäkelit koittaa..Hän on välillä vähän jopa liiankin järjestelmällinen. Olen myös vähän tällainen boheemi inspiroituja kuin pedantti pingottaja :)

 5. Olisi ihanaa nähdä poikaystäväsi vaatekaappia! Voi kun hyvin pukeutuvat miehet on ihania… ;) Ei sinunkaan vaatekaapissasi kyllä mitään vikaa ole, kauniita vaatteita on – kuten kantajansakin.
  En ole pitkään aikaan kommentoinut, mutta edelleen on blogisi ihana ja laadukas, kiitos siitä. <3

 6. Olisi ihanaa nähdä poikaystäväsi vaatekaappia! Voi kun hyvin pukeutuvat miehet on ihania… ;) Ei sinunkaan vaatekaapissasi kyllä mitään vikaa ole, kauniita vaatteita on – kuten kantajansakin. En ole pitkään aikaan kommentoinut, mutta edelleen on blogisi ihana ja laadukas, kiitos siitä. <3

 7. Viikata pahvinpalan avulla! Mitä ihanaa järjestelmällisyyttä! Mua ainakin ärsyttää kun t-paita -pinot on ihan vinksin vonksin.

  Sulla on kevätpaletissa oikein ihania sävyjä! Tykkään etenkin ekan kuvan harmaasta jakusta. Harmi vaan, että olen näin pitkä – tai ainakin keskivertoespanjalaista pidempi, niin Zaran jakut on mulle joko liian lyhyitä tai liian leveitä :/

  Ihanaa sunnuntaita sulle!

 8. Viikata pahvinpalan avulla! Mitä ihanaa järjestelmällisyyttä! Mua ainakin ärsyttää kun t-paita -pinot on ihan vinksin vonksin.Sulla on kevätpaletissa oikein ihania sävyjä! Tykkään etenkin ekan kuvan harmaasta jakusta. Harmi vaan, että olen näin pitkä – tai ainakin keskivertoespanjalaista pidempi, niin Zaran jakut on mulle joko liian lyhyitä tai liian leveitä :/Ihanaa sunnuntaita sulle!

 9. Kivpja ideoita myös meille miehille on kiva nähdä:) Itse en ole aivan noin järjestelmällinen, pitäisi yrittää skarpata siinä. Sinulla on ihana blogi ja tykkään myös kaunista kuvista joita otat.

 10. Kivpja ideoita myös meille miehille on kiva nähdä:) Itse en ole aivan noin järjestelmällinen, pitäisi yrittää skarpata siinä. Sinulla on ihana blogi ja tykkään myös kaunista kuvista joita otat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*