Uutta meikkipussissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA kiss you alot 2

 

Te ketkä olette seurailleet minua jo pidempään, tiedätte että rakastan kosmetiikkaa ja varsinkin erilaisia huulikiiltoja. En edes uskalla laskea, että kuinka monta huulikiiltoa minulla on, sillä niitä on jokaisessa meikkipussissa, laukun pohjilla, pöydillä.. Siis huulikiiltoja on ihan joka paikassa ja on jopa sattunut joskus niin, että olen unohtanut ostaneeni jonkun huulikiillon tai –punan ja olen ostanut vahingossa tuplat samasta tuotteesta.

Olen siitä aiemminkin kertonut, että esimerkiksi Clarinsin tai Macin tuotteet eivät minulle sovi. Huulet turpoavat ja kasvoihin tulee näppylöitä. En tiedä mistä johtuu ja harmikseni olen joutunut luopumaan monista suosikeistani varsinkin Clarinsilta. Noh onneksi on muitakin merkkejä ;) Ystäväni tietää minut ja kertoi YSL:n ”huuliöljystä” (Volupté Tint-In-Oil). Israeliin tultaessa kävelin tax freen kautta koneeseen ja ostin itselleni uuden kiiltävän ja huulia hellivän öljyn.

Huuleni ovat aika kuivahkot, joten ne tarvitsevat paljon kosteutta ja hoitoa. YSL:n sävyttävä huuliöljy on ollut nyt viikon minulla käytössä ja tykkään siitä ihan tosi paljon. Se ei tahmaa ollenkaan eikä hiukset tarraannu kiinni vaikka tuuleekin. Kesäisin tai nyt täällä en tykkää kovastikaan meikkailla, mutta huulikiilto on must. Suosittelen kiiltoa varsinkin sellaisille, jotka tykkäävät luonnollisesta lookista. Kiilto antaa hivenen väriä, mutta lopputulos on todella huomaamaton ulospäin, mutta kuivat huulet tykkäävät kun öljy hoitaa sisältäpäin.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*