Uusi pöytä ja ehkä muutama tuoli

Uutta asuntoa miettiessä ja etsiessä minulla oli muutaman kriteeri joiden halusin uudessa kodissa täyttyvän. Yksi niistä oli, että kotiin pitää mahtua niin iso ruokapöytä, että sen ympärille voi kerääntyä vähintään kuusi ihmistä. Mieluummin enemmänkin.

Olin jo kauan haaveillut korkeakiiltovalkoisesta ruokapöydästä ja muuton sattuessa kohdalle ei minun tarvinnut kahta kertaa miettiä, että millaisen pöydän oikein haluan. Onneksi olin seurannut ahkerasti eri liikkeiden tarjontaa ja uusi pöytä oli jo tiedossa ennen kuin tiesimme minne edes muutamme.  Niin, ja siltä toiselta ei kysytty muuta kuin kantoapua ;)

Uusi pöytä löytyi Askosta ja Shout-pöydän ympärille mahtuu helposti 6-8 ihmistä. Pöydän mitat ovat 180×90, joten pöydälle saa katettua kivan kattauksen vähän isommallekin seurueelle. Leveys myös mahdollistaa, että pääsen vihdoinkin käyttämään vuosia sitten ostamiani pastalautasten alusia.

Pöydän isontuessa löydän itseni vaikeiden tuoli-kysymysten ääreltä. Jatkaako Kartellin Victoria Ghost –tuolien keräilyä, vai sotkeako sekaan joitakin muita? Olen kyllä yleensä ollut sitä mieltä, että helpointa olisi pysyä vain samassa vanhassa tuolimallissa, mutta entäs jos pöydän päihin istuttaisi joitakin uusia tuttavuuksia?

Mietin todella kauan, että millaisia tuoleja alan itselleni keräilemään ja aluksi vähän pelotti, että kyllästyisinkö noihin Kartellin Ghosteihin alta aika yksikön, sillä niitä kun on vähän joka paikassa. Näin ei ole onneksi käynyt, sillä ne on eleettömyytensä takia helppo siirtää kodista toiseen.

P.S. Jos joulupukki satut lukemaan tämän postaukseni, niin kattiloiden lisäksi tuolit olisivat minulle niitä mieluisia lahjoja ;)

_____________________________________________

I had few wishes that I wanted from our new home. One of those wishes was that I could finally have a big dining table. I have always wanted that big dining table that at least six people can easily gather around it.

I have known for over two years that I want to have white high-gloss dining table. Because of my interior visions, I knew immediately where to head when we found our new home.

Now that I have found a bigger table, I need more chairs of course. However, the question is now, do I buy more of those Kartell Victoria Ghost chairs or do I buy some other instead. When I bought those Victoria chairs in the first place, I was afraid that I would get bored with them.  Now the time has passed and I liked them even more than when I bought those. Victoria chairs are invisible, and therefore those fit from home and interior to another.

You may also like

22 Comments

 1. Kivan nakoiset! Meidan ystavapariskunnalla on kolme metria pitka puinen poyta, sellainen kasittelemattoman nakoinen ja silla kaverina 12 ghostia. Tosi upean nakoinen yhdistelma vaikka jos itse olisin joutunut miettimaan niin en ehka olisi osannut ajatella kuinka kivalta ne nayttavat suurempanakin maarana.

  Teidan yhdistelma nayttaa tosi kevyelta ja ilmavalta.

  1. Voi, kuulostaa ihanalta :)

   Tulevaisuudessa haluaisin juuri nimittäin jonkun vanhan ja vähän rosoisemman pöydän, mutta tähän kotiin semmoinen ei olisi oikein sopinut. Ehkä sitten joskus :)

 2. Kivan nakoiset! Meidan ystavapariskunnalla on kolme metria pitka puinen poyta, sellainen kasittelemattoman nakoinen ja silla kaverina 12 ghostia. Tosi upean nakoinen yhdistelma vaikka jos itse olisin joutunut miettimaan niin en ehka olisi osannut ajatella kuinka kivalta ne nayttavat suurempanakin maarana. Teidan yhdistelma nayttaa tosi kevyelta ja ilmavalta.

 3. Ihanan näköinen pöytä! Itsellänikin on unelmissa saada joskus jättikokoinen pöytä jonka ääreen mahtuisi monta ihmistä ja kaunis kattaus :) nykyään kun kotiin mahtuu vaan sellainen pöytä että kun lautaset on laitettu niin sinne ei enää sitten mitään tarjoilukulhoja mahdu :D

  1. Hih,

   no juuri tuollainen oli entinen pöytämme. Jos siihen asetteli neljä lautasta, niin muuta siihen ei enää mahtunutkaan. Sen takia olen uudestä pöydästäni ihan äärimmäisen onnellinen :)

 4. Ihanan näköinen pöytä! Itsellänikin on unelmissa saada joskus jättikokoinen pöytä jonka ääreen mahtuisi monta ihmistä ja kaunis kattaus :) nykyään kun kotiin mahtuu vaan sellainen pöytä että kun lautaset on laitettu niin sinne ei enää sitten mitään tarjoilukulhoja mahdu :D

 5. Raikkaan ja kauniin näköinen yhdistelmä! Ghostit hyvä ja ajaton valinta. Oi että mulla on haaveena myös valkoinen ruokapöytä, meillä tällä hetkellä pähkinän sävyinen, mutta se on muuten niin hyvä ja suht uusi, niin sillä mennään vielä jonkun aikaa ainakin.

  1. No ainakin vielä, toivotaan että tämä fiilis on vielä ensi vuonna ;)

   Mä mietin nämä asiat aika pitkälti ruokakuvien kautta (shame on me). Ruokakuvia on vaan helpompi ottaa valkoista taustaa vasten ja ainahan pöydän voi peittää onneksi pöytäliinoilla :)

 6. Raikkaan ja kauniin näköinen yhdistelmä! Ghostit hyvä ja ajaton valinta. Oi että mulla on haaveena myös valkoinen ruokapöytä, meillä tällä hetkellä pähkinän sävyinen, mutta se on muuten niin hyvä ja suht uusi, niin sillä mennään vielä jonkun aikaa ainakin.

 7. Voi, kuulostaa ihanalta :)Tulevaisuudessa haluaisin juuri nimittäin jonkun vanhan ja vähän rosoisemman pöydän, mutta tähän kotiin semmoinen ei olisi oikein sopinut. Ehkä sitten joskus :)

 8. Hih,no juuri tuollainen oli entinen pöytämme. Jos siihen asetteli neljä lautasta, niin muuta siihen ei enää mahtunutkaan. Sen takia olen uudestä pöydästäni ihan äärimmäisen onnellinen :)

 9. No ainakin vielä, toivotaan että tämä fiilis on vielä ensi vuonna ;)Mä mietin nämä asiat aika pitkälti ruokakuvien kautta (shame on me). Ruokakuvia on vaan helpompi ottaa valkoista taustaa vasten ja ainahan pöydän voi peittää onneksi pöytäliinoilla :)

 10. hei, aiemmassa postauksessasi mainitsit, että sinulle on sanottu, että valokuvasi ovat liian kiiltokuvamaisia eikä kuvaa oikeaa elämää. Mielestäni kuvasi ovat oikein kauniita, parhaimpia mitä monessa muussa blogissa. Joskus olisi mukava saada esim kattaukset sun muut laajemmasta kuvakulmasta, keskityt usein yksityiskohtiin ja kuvasi ovat monesti läheltä otettuja, mukavia nekin, en sitä sano. Olisi mukavaa jos seassa olisi muutama kuva jossa kattaus pääsisi “hengittämään”? On ilo lukea blogiasi, onnea muuton keskelle! :)

 11. hei, aiemmassa postauksessasi mainitsit, että sinulle on sanottu, että valokuvasi ovat liian kiiltokuvamaisia eikä kuvaa oikeaa elämää. Mielestäni kuvasi ovat oikein kauniita, parhaimpia mitä monessa muussa blogissa. Joskus olisi mukava saada esim kattaukset sun muut laajemmasta kuvakulmasta, keskityt usein yksityiskohtiin ja kuvasi ovat monesti läheltä otettuja, mukavia nekin, en sitä sano. Olisi mukavaa jos seassa olisi muutama kuva jossa kattaus pääsisi “hengittämään”? On ilo lukea blogiasi, onnea muuton keskelle! :)

 12. Kaunis on pöytä! Muutama vuosi sitten kun etsimme pöytää, niin harkittiin korkeakiiltoista valkoista, mutta me ollaan sellaisia tahmatassuja ettei uskallettu :) Päädyimme 50-luvun pöytään, mutta ilmeisesti 50-luvulla ei ollut tapana pitää kovinkaan suuria illalliskutsuja, on kyllä sen verran kaponen pöytä!

  Ja ghostit ovat kyllä kauniita sekä useamman tuolin kokoelmana että yksittäisinä kappaleina!

 13. Kaunis on pöytä! Muutama vuosi sitten kun etsimme pöytää, niin harkittiin korkeakiiltoista valkoista, mutta me ollaan sellaisia tahmatassuja ettei uskallettu :) Päädyimme 50-luvun pöytään, mutta ilmeisesti 50-luvulla ei ollut tapana pitää kovinkaan suuria illalliskutsuja, on kyllä sen verran kaponen pöytä!Ja ghostit ovat kyllä kauniita sekä useamman tuolin kokoelmana että yksittäisinä kappaleina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*