Uudet tuolit ja loppuun hengitetyt pionit

Otsikkoni on hieman hämäävä, sillä kaksi kuvissa näkyvistä tuoleista tuli mukanani jo Vaasasta, mutta ostin tässä hiljattain kaksi lisää. Nyt niitä tuoleja on neljä, eli juuri sopivasti. Mietin aluksi, että jos olisin sekoittanut kahden Kartellin Ghostini sekaan joitakin muita tuoleja, mutta päädyin kumminkin ostamaan kaksi Victoria Ghostia lisää. Ehkä niiden tuolien sekoittamista voi miettiä sitten uudemman kerran kun se ruokailutila ja pöytä ovat hivenen suurempia.

Tykkään noista tuoleistani ihan todella paljon, sillä ne sopivat oikeastaan minkälaisen sisustuksen kanssa tahansa. Tuolit voisi helposti yhdistää jonkun vähän rustiikkisemman tai antiikkisen pöydän seuraksi tai vaihtoehtoisesti laittaa tuolit vaikka terassille. Mietin tuolien ostoa aika kauan, sillä niitä on näkynyt vähän joka puolella, mutta ainakaan vielä en ole niihin kyllästynyt ja tuskinpa kyllästynkään ihan heti.

Ja nuo pionit sitten, ne ovat taas ihan nuukahtaneita, loppuun hengitettyjä ja kuolemansa partaalla. En ymmärrä missä teen väärin, sillä minä oikeasti yritän pitää kukkani elossa, mutta silti ne kuolevat aina ennen kun ehtivät edes kukkimaan.. Jos jotain positiivista pitää etsiä, niin tällaisia kukkakuvia harvoin löytää sisustuslehdistä ;)

__________________________________________________

I bought the first two Kartell chairs when I was still living in Vaasa, but couple of weeks ago I bought few more. First I thought that I’d buy some other chairs next to my Victoria Ghost chairs, but because our dining area is quite compact so I decided to stick in my original plan and therefore I bought two more Victoria Ghost chairs.

I like my chairs quite a lot. One of the main reasons why I decided to buy those Kartell chairs was that those could be easily combined with different kind of interiors and styles.  I thought quite a while that which chairs I want to see around my kitchen table and so far I think that I made a right decision.

… And then to the peonies. Yep, my pink peonies look like they are dying very soon. Seriously, I don’t understand that what I’m doing wrong because I try my best to keep my flowers alive. My flowers always die even before they bloom. If I have to find something positive about this flower situation of mine, it would be that, you don’t actually see these kinds of pictures on interior decoration magazines :)

You may also like

36 Comments

 1. Älä huoli, pionit eivät yleensä jaksa kukkia maljakossa kovinkaan pitkään, joskus ne pudottavat terälehtensä tosi nopeasti. Kaunis sisustus ja kauniita tuoleja :)

 2. Älä huoli, pionit eivät yleensä jaksa kukkia maljakossa kovinkaan pitkään, joskus ne pudottavat terälehtensä tosi nopeasti. Kaunis sisustus ja kauniita tuoleja :)

 3. Minullakin pionit olivat samanlaisia, nuupahtaneita. Leikkasin pari ihan lyhyeksi ja pistin pienempiin vaaseihin, jolloin kukat avautuivat!

 4. Minullakin pionit olivat samanlaisia, nuupahtaneita. Leikkasin pari ihan lyhyeksi ja pistin pienempiin vaaseihin, jolloin kukat avautuivat!

 5. Itse nypin liki kaikki lehdet pionista (sekä ruusuista) pois, kukkakauppiaani mukaan ne kestävät siten paremmin. Omasta mielestäni ne ovat kauniimpia ilman lehtiä, pääsee kukka paremmin esille.

  Ihanaa kesää sinulle, hauskaa että päivität loistavaa blogiasi myös kesällä.

  1. Kiitos vinkeistä!

   Minulla onkin sellaisia pienempiä vaaseja tuolla kaapissa niin pitää ehdottomasti nyppiä lehdet pois ja laittaa kukat pikkuruisiin vaaseihin :)

   Kiitos samoin! No olen huomannut tuolta analyticsistäni, että teitä käy lomistanne huolimatta aika moni täällä minua kurkkailemassa, niin pitäähän teillä nyt olla lomalukemista ja työssäkäyvillä aamulukemista :)

 6. Itse nypin liki kaikki lehdet pionista (sekä ruusuista) pois, kukkakauppiaani mukaan ne kestävät siten paremmin. Omasta mielestäni ne ovat kauniimpia ilman lehtiä, pääsee kukka paremmin esille. Ihanaa kesää sinulle, hauskaa että päivität loistavaa blogiasi myös kesällä.

 7. Meillä taitaa olla sama tuunattu pöytä ;)

  Itsellä kestänyt Pioni jo yli viikon todella kauniina. Olen leikannut aina varresta joka toinen päivä vähän pois ja laittanut veteen sokeripalan :)

  1. Hih, niin taitaa ja sulla taitaa olla ne Kartellin DSR-tuolit joita ajattelin sijoittaa sitten sen vähän isomman pöydän ympärille ;)

   Olin vain silloin aikoinani aika innokas sen hiomakoneen kanssa ja siinä hiomisen lumoissa meni ehkä muutama kulma vähän pyöreäksi. Maalipintakin vähän lohkeilee, eli joko pöytä pitää taas tuunata uudelleen tai ostaa sen tilalle jokin toinen pöytä :)

   Kiitos paljon vinkeistä Celina. Mulla ei ole sokeria, mutta käyköhän stevia..?

   1. Joo Eamesin DSR:t olivat pitkään haaveissa ja vihdoin niihin sijoitin :) Olen muuten nähnyt pöydän ympärille yhdistettynä juurikin DSR- ja Victoria Ghost- tuoleja ja hyvältä on näyttänyt! :)

    Kyllä meillekin tarvitaan jossain vaiheessa isompi pöytä, mutta vielä tuo tuunattu saa pysyä paikoillaan :)

    Steviaa ei ole tullut kyllä testattua? Aikoinaan äitini antoi tuon sokeripala -vinkin ruusuja varten, mutta nyt testasin pionilla ja hyvin toimi :) Pian jo kaksi viikkoa pysynyt elossa!

    Ihanaa muuten, että laitoit sen jälkkärireseptin, pitää ehdottomasti testata joku päivä :)

 8. Meillä taitaa olla sama tuunattu pöytä ;)Itsellä kestänyt Pioni jo yli viikon todella kauniina. Olen leikannut aina varresta joka toinen päivä vähän pois ja laittanut veteen sokeripalan :)

 9. Kannattaa ottaa pioneista melkein kaikki lehdet pois. Haihduttavat liikaa. Leikkaa terävällä veitsellä uudet imupinnat (ei missään tapauksessa saksilla) ja laita kuumaan veteen (vähän kuumempaa, kun käden lämpöistä). Pitäisi lähteä aukeamaan. Pioneilla on niin valtava menekki, että niitä kerätään monesti liian aikaisin (liian nuppuisina siis)tarhoilta, kun eivät muuten riittäisi.
  -Floristi

  1. Oi, kiitos niin paljon! Olette ihan huippuja kun autatte tällaista tumpeloa viherpeukaloa :`)
   Kiva kun sanoit vielä, että ei saa käyttää saksia, sillä olisin nimenomaan käyttänyt niitä…

   Kiitos Saara <3

 10. Kannattaa ottaa pioneista melkein kaikki lehdet pois. Haihduttavat liikaa. Leikkaa terävällä veitsellä uudet imupinnat (ei missään tapauksessa saksilla) ja laita kuumaan veteen (vähän kuumempaa, kun käden lämpöistä). Pitäisi lähteä aukeamaan. Pioneilla on niin valtava menekki, että niitä kerätään monesti liian aikaisin (liian nuppuisina siis)tarhoilta, kun eivät muuten riittäisi.-Floristi

 11. Heippa Sofié!

  Tuolit näyttävät tosi hyvältä tuossa tilassa, sopivat pöydän kanssa niin hyvin!
  Hei mahtavaa, että pääsette vesille, ihan huippu kesäharrastus! Pienemmälläkin veneellä pääsee
  aivan loistavasti kulkemaan Helsingin edustalla, upeita paikkoja on paljon. Ja Skifferissä ON kaupungin parhaat pizzat :) Ihania kesäpäiviä sulle!

  1. Hei sinä ihanuus!

   Lueskelin, että teillä on siellä ihan viime hetket käsillä ;)

   No minun harmikseni vene meni mökille täksi viikoksi. Miksi juuri nyt kun on niitä kelejäkin?! :D
   Niin pääsee. En aluksi oikeasti ymmärtänyt, et mäkin pääsen mukaan, sillä luulin olevan vähän poikaystäväni ja hänen ystäviensä uusi lelu. Mutta siis, jopa minutkin kelpuutetaan “miehistöön” :)

   Niin on! Ystäväni espanjalainen ystävä on tällä hetkellä Suomessa ja ajateltiin viedä hänet huomenna Skifferiin pizzalle :)

   Kiitos samoin Katri <3

 12. Heippa Sofié!Tuolit näyttävät tosi hyvältä tuossa tilassa, sopivat pöydän kanssa niin hyvin!Hei mahtavaa, että pääsette vesille, ihan huippu kesäharrastus! Pienemmälläkin veneellä pääseeaivan loistavasti kulkemaan Helsingin edustalla, upeita paikkoja on paljon. Ja Skifferissä ON kaupungin parhaat pizzat :) Ihania kesäpäiviä sulle!

  1. Oi kiitos, tällainen aika rauhallinen :)
   Sohva taittaa oikeasti vähän vielä kylmeempään sävyyn, mutta tuossa kuvassa sen sävy näyttää liian lämpimältä.

   P.S. En ole vielä saanut vastausta Pretty Ballerinasista :(

    1. No joo. Ilmoitan heti jos kuulen jotain. Voin kyllä laittaa heidän suoran s-postin sinulle jos haluat?

     Nettikaupoistakin niitä tosiaan saa ja yleisesti valikoimat ovat olleet ihan hyvät. Muista vain tilata se normaali kokosi ja pidä myös mielessä, että puolikokojakin on saatavissa.

     Minulla on on taasen ballerinakuriirit ihan omasta takaa. Parhaan ystäväni vanhemmat asuvat Barcelonassa ja minulle on tulossa pian yksi uusi vaaleanpunainen paketti :)

     1. Ehkä pärjään ilman s-postia, mutta ilmoita tosiaan jos kuuluu jotain :) Puolikoko olisi kyllä minulle passeli, kun oma jalkani on yleensä vähän kokojen 39 ja 40 välimaastosta. En tosin joissain nettikaupoissa edes nähnyt puolikokoja, aika outoa jos niitä kerran merkki kuitenkin valmistaa?

      Ja kuulostaa ihanalta. Olisipa minullakin joku tuttu ulkomailla :)

 13. Ihana, en huoli :)Ei ne yhdet kuolleet kukat edellisten jatkossa paljoa paina.Tykkään noista tuoleistani tosi paljon :)

 14. Hmm, tulin juuri kotiin niin pitääkin kohta kokeilla josko noista kukista olisi vielä johonkin :)

 15. Kiitos vinkeistä!Minulla onkin sellaisia pienempiä vaaseja tuolla kaapissa niin pitää ehdottomasti nyppiä lehdet pois ja laittaa kukat pikkuruisiin vaaseihin :)Kiitos samoin! No olen huomannut tuolta analyticsistäni, että teitä käy lomistanne huolimatta aika moni täällä minua kurkkailemassa, niin pitäähän teillä nyt olla lomalukemista ja työssäkäyvillä aamulukemista :)

 16. Hih, niin taitaa ja sulla taitaa olla ne Kartellin DSR-tuolit joita ajattelin sijoittaa sitten sen vähän isomman pöydän ympärille ;)Olin vain silloin aikoinani aika innokas sen hiomakoneen kanssa ja siinä hiomisen lumoissa meni ehkä muutama kulma vähän pyöreäksi. Maalipintakin vähän lohkeilee, eli joko pöytä pitää taas tuunata uudelleen tai ostaa sen tilalle jokin toinen pöytä :)Kiitos paljon vinkeistä Celina. Mulla ei ole sokeria, mutta käyköhän stevia..?

 17. Oi, kiitos niin paljon! Olette ihan huippuja kun autatte tällaista tumpeloa viherpeukaloa :`)Kiva kun sanoit vielä, että ei saa käyttää saksia, sillä olisin nimenomaan käyttänyt niitä…Kiitos Saara <3

 18. Hei sinä ihanuus!Lueskelin, että teillä on siellä ihan viime hetket käsillä ;)No minun harmikseni vene meni mökille täksi viikoksi. Miksi juuri nyt kun on niitä kelejäkin?! :DNiin pääsee. En aluksi oikeasti ymmärtänyt, et mäkin pääsen mukaan, sillä luulin olevan vähän poikaystäväni ja hänen ystäviensä uusi lelu. Mutta siis, jopa minutkin kelpuutetaan “miehistöön” :)Niin on! Ystäväni espanjalainen ystävä on tällä hetkellä Suomessa ja ajateltiin viedä hänet huomenna Skifferiin pizzalle :)Kiitos samoin Katri <3

 19. Oi kiitos, tällainen aika rauhallinen :)Sohva taittaa oikeasti vähän vielä kylmeempään sävyyn, mutta tuossa kuvassa sen sävy näyttää liian lämpimältä. P.S. En ole vielä saanut vastausta Pretty Ballerinasista :(

 20. Ai, no voi harmi! Selailin kyllä nettikauppojen valikoimaa ja sielläkin aika hyvältä näytti, että ei hätää vaikka tilausta itse liikkeeseen ei saisikaan tehtyä :)

 21. No joo. Ilmoitan heti jos kuulen jotain. Voin kyllä laittaa heidän suoran s-postin sinulle jos haluat?Nettikaupoistakin niitä tosiaan saa ja yleisesti valikoimat ovat olleet ihan hyvät. Muista vain tilata se normaali kokosi ja pidä myös mielessä, että puolikokojakin on saatavissa. Minulla on on taasen ballerinakuriirit ihan omasta takaa. Parhaan ystäväni vanhemmat asuvat Barcelonassa ja minulle on tulossa pian yksi uusi vaaleanpunainen paketti :)

 22. Ehkä pärjään ilman s-postia, mutta ilmoita tosiaan jos kuuluu jotain :) Puolikoko olisi kyllä minulle passeli, kun oma jalkani on yleensä vähän kokojen 39 ja 40 välimaastosta. En tosin joissain nettikaupoissa edes nähnyt puolikokoja, aika outoa jos niitä kerran merkki kuitenkin valmistaa?Ja kuulostaa ihanalta. Olisipa minullakin joku tuttu ulkomailla :)

 23. Joo Eamesin DSR:t olivat pitkään haaveissa ja vihdoin niihin sijoitin :) Olen muuten nähnyt pöydän ympärille yhdistettynä juurikin DSR- ja Victoria Ghost- tuoleja ja hyvältä on näyttänyt! :)Kyllä meillekin tarvitaan jossain vaiheessa isompi pöytä, mutta vielä tuo tuunattu saa pysyä paikoillaan :)Steviaa ei ole tullut kyllä testattua? Aikoinaan äitini antoi tuon sokeripala -vinkin ruusuja varten, mutta nyt testasin pionilla ja hyvin toimi :) Pian jo kaksi viikkoa pysynyt elossa! Ihanaa muuten, että laitoit sen jälkkärireseptin, pitää ehdottomasti testata joku päivä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*