Under a cherry tree

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kirsikka5

kirsikka7jpg kirsikka9 kirsikka1 kirsikka4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bassano Del Grappa sijaitsee jokilaaksossa ja sitä ympäröivät massiiviset Dolomiitit (Pre-Alps). Ympäröivä vuoristo ja kaupungin läpi virtaava joki tekevät paikasta niin taianomaisen kauniin. En tiedä ehkä yhtään näin kaunista paikkaa. Täällä ei juuri turisteja ole, sillä pikkukylään harvemmin eksyy muita kuin Alpineja ja yksi Sohvi silloin tällöin :)

Täällä voi kävellä melkein missä tahansa ja aina tielle osuu viikunapuita, viinitarhoja, sitruunatarhoja.. Ja niin kuin eilen – kirsikkapuu <3 Te tiedätte miten onnelliseksi tulen jo pelkistä pensasmustikoista, mutta se että saan kerätä kirsikoita tai viikunoita suoraan puusta on jotain aivan uskomattoman ihanaa. Kuvat ovat eiliseltä iltakävelyltä ennen kuin menimme aperitiiville ja vuoristoravintolaan syömään. Italia – minä pidän sinusta niin <3

You may also like

64 Comments

  1. Heippa!

   Oi, Sisilia <3
   Sait varmasti herkutella ihan kunnolla :)

   Yksi näistä italialaisista siskoistani on alunperin Sisiliasta ja on aina jännä nähdä, että miten erilaista ruoka on siellä etelässä kuin täällä pohjoisessa :)

 1. Blogissasi on aina yhtä ihania kuvia ja olet todella kaunis :) Ovatko juuresi jostain muualta, kuin Suomesta? :)

  1. Kiitos – valokuvaus on parasta :)

   Minun tummusasteeni tulee juutalaisista sukujuuristani. Olen koko ikäni tosin asunut Suomessa ja olen ihan niin suomalainen kuin olla vain voin :)

 2. Blogissasi on aina yhtä ihania kuvia ja olet todella kaunis :) Ovatko juuresi jostain muualta, kuin Suomesta? :)

 3. Voi ihania kuvia! Italia-ikävä kasvaa, vaikka olin juuri pari kuukautta sitten Napolissa. Eat, pray, love- elokuvan katsominen ei ainakaan lieventänyt ikävää!

  1. Ikävä Italiaan on todella tuttu tunne <3 Täällä vain on niin ihanaa - ainakin turistin näkökulmasta..

   Oletko katsonut sen Woody Allenin To Rome With Love -elokuvan? Se on aika ihana se :)

 4. Voi ihania kuvia! Italia-ikävä kasvaa, vaikka olin juuri pari kuukautta sitten Napolissa. Eat, pray, love- elokuvan katsominen ei ainakaan lieventänyt ikävää!

 5. Siis nää kuvat voisivat olla jostain parfyymimainoksesta tms! Che bella sei, cara Sofié!<3

 6. Heippa!Oi, Sisilia <3Sait varmasti herkutella ihan kunnolla :)Yksi näistä italialaisista siskoistani on alunperin Sisiliasta ja on aina jännä nähdä, että miten erilaista ruoka on siellä etelässä kuin täällä pohjoisessa :)

 7. Kiitos – valokuvaus on parasta :)Minun tummusasteeni tulee juutalaisista sukujuuristani. Olen koko ikäni tosin asunut Suomessa ja olen ihan niin suomalainen kuin olla vain voin :)

 8. Ikävä Italiaan on todella tuttu tunne <3 Täällä vain on niin ihanaa – ainakin turistin näkökulmasta..Oletko katsonut sen Woody Allenin To Rome With Love -elokuvan? Se on aika ihana se :)

 9. Ooh la la takaisin raksutin <3Joo – absolutely! Haluan ottaa susta asukuvia näissä maisemissa :)Pian nähdään <3

 10. Voi miten kauniita kuvia! Ja kovin kaunis on itse kuvauksen kohdekin :) Blogeissa on ollut nyt hirmuisesti matkustusjuttuja, matkakuumehan tässä pian tulee itsellenikin.. Olisin jo iloinen jos ennättäisin edes Tukholmaan asti, mutta vaikkapa Italia, oi oi! Ihanaa reissua sinulle :)

 11. Voi miten kauniita kuvia! Ja kovin kaunis on itse kuvauksen kohdekin :) Blogeissa on ollut nyt hirmuisesti matkustusjuttuja, matkakuumehan tässä pian tulee itsellenikin.. Olisin jo iloinen jos ennättäisin edes Tukholmaan asti, mutta vaikkapa Italia, oi oi! Ihanaa reissua sinulle :)

  1. Täällä on niin ihanaa. Pikkukylä nukkuu, joten voin ihan rauhassa keskittyä vain juurikin niiden pisamien keräilyyn :)

   Ihana Sisilia. Siellä ruoka on niin erilaista mitä täällä :)

 12. Ihanalta näyttää! Sitä se on elämä Italiassa – la dolce vita! Itsekin pääsin käymään Sisiliassa, siitä olin haaveillut piiiitkään! Ihanat pisamat sinulla :)xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 13. Mielettömän upeita kuvia!<3 Juuri kuin Petra Pauliina totesi, nämä voisivat olla parfyymimainoksesta!Sei un mito! Ihanaa lomaa Sofié!

 14. Hih, niin lomakausi kun on niin kaikki karkaavat kauas kotoa :)Mene nyt edes Tukholmaan – se on aivan ihana <3Kiitos :)

 15. Täällä on niin ihanaa. Pikkukylä nukkuu, joten voin ihan rauhassa keskittyä vain juurikin niiden pisamien keräilyyn :)Ihana Sisilia. Siellä ruoka on niin erilaista mitä täällä :)

  1. Heippa söpöläinen :)

   Ostin ne viime viikolla jenkeistä, mutta suunnittleijaa en nyt saa millään päähäni. Kun menen kotiin niin tarkastan asian :)

   Kengätkin ostin jenkeistä ja ne ovat Isaac Mizrahin :)

 16. Oi että, ihana ! <3Oot kyllä kaunotar ! Ja tykkään kovasti noista korvakoruista, mistä ne on ? Ja myös nuo kengät on kivat ! :) -Maria

 17. Heippa söpöläinen :)Ostin ne viime viikolla jenkeistä, mutta suunnittleijaa en nyt saa millään päähäni. Kun menen kotiin niin tarkastan asian :)Kengätkin ostin jenkeistä ja ne ovat Isaac Mizrahin :)

 18. To Rome with love-elokuva on myös loistava fiilistely leffa. Kirsikkapuista tuli mieleen, että oletko tehnyt sisilialaista kirsikkapiirakkaa? Voin laittaa hyvän ohjeen jos et ole piirakkaa ennen tehnyt!

 19. To Rome with love-elokuva on myös loistava fiilistely leffa. Kirsikkapuista tuli mieleen, että oletko tehnyt sisilialaista kirsikkapiirakkaa? Voin laittaa hyvän ohjeen jos et ole piirakkaa ennen tehnyt!

 20. Oohh, luin juttua ja yhtäkkiä muistin, olen käynyt Bassano Del Grapassa, ihana paikka, ihania kuvia! Terv Ingrid

   1. Juu, siitä on aikaa, mutta muistan vielä kun keskusaukion ihanassa hotellissa tajusin että tämä mies ei vaan ole mulle hyväksi. Ja reissun jälkeen sitten pian hänjäikin :)

 21. Oohh, luin juttua ja yhtäkkiä muistin, olen käynyt Bassano Del Grapassa, ihana paikka, ihania kuvia! Terv Ingrid

 22. Niin on! Yksi ehdoton suosikkielokuvani on VickyChristinaBarcelona <3En ole. Kiitos jos saisin reseptin :)

 23. Hei, oikeasti!? Ihan mahtavaa, että olet käynyt täällä :)Tämä on yksi kauneimmista paikoista maan päällä :)

 24. Si si! Täällä täyshoitolassa on ihana olla :)Pojilla on siskonvahtivuorot ja vievät minua vuorotellen eri paikkoihin :)

 25. Juu, siitä on aikaa, mutta muistan vielä kun keskusaukion ihanassa hotellissa tajusin että tämä mies ei vaan ole mulle hyväksi. Ja reissun jälkeen sitten pian hänjäikin :)

 26. Aivan ihana kuvasarja kaunottaresta! Italia on kyllä kaunis paikka + ne mahtavat ruoat! :)

  (Psst… Toivottavasti sun jalat eivät sentään vanhene tuossa kuvassa tai saattavathan sitäkin tehdä, mutta hyvin hitaasti. Vrt. aching aging ;))

 27. Aivan ihana kuvasarja kaunottaresta! Italia on kyllä kaunis paikka + ne mahtavat ruoat! :)(Psst… Toivottavasti sun jalat eivät sentään vanhene tuossa kuvassa tai saattavathan sitäkin tehdä, mutta hyvin hitaasti. Vrt. aching aging ;))

 28. Ihanaa, ja oli pakko tulla kommentoimaan, kuvistasi huokuu sellainen ihana seesteisyys. Olet niin kaunis ja onnellisen näköinen että se välittyy myös ruudun toiselle puolelle!

 29. Ihanaa, ja oli pakko tulla kommentoimaan, kuvistasi huokuu sellainen ihana seesteisyys. Olet niin kaunis ja onnellisen näköinen että se välittyy myös ruudun toiselle puolelle!

 30. Ihanaa, ja oli pakko tulla kommentoimaan, kuvistasi huokuu sellainen ihana seesteisyys. Olet niin kaunis ja onnellisen näköinen että se välittyy myös ruudun toiselle puolelle!

  1. Heippa!

   Voi miten ihana kuulla :)

   Minusta tulee tuolla kaupungissa aina niin paljon parempi ja rennompi ihminen. Veljieni mentaliteetti kun siirtyy siellä myös minuun niin ihan jokaiseen yksityiskohtaan en jaksa keskittyä lomalla ollessa. Jos mihinkään. Kun ruoka ja seura on hyvää, niin ei siinä muuta tarvita :)

 31. Ihanaa, ja oli pakko tulla kommentoimaan, kuvistasi huokuu sellainen ihana seesteisyys. Olet niin kaunis ja onnellisen näköinen että se välittyy myös ruudun toiselle puolelle!

 32. Hih, niin on! Haluan takaisin <3Kyllä ne taitavat vanheta. Siltä ne ainakin näyttävät tällä hetkellä :D

 33. Heippa!Voi miten ihana kuulla :)Minusta tulee tuolla kaupungissa aina niin paljon parempi ja rennompi ihminen. Veljieni mentaliteetti kun siirtyy siellä myös minuun niin ihan jokaiseen yksityiskohtaan en jaksa keskittyä lomalla ollessa. Jos mihinkään. Kun ruoka ja seura on hyvää, niin ei siinä muuta tarvita :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*