Two Thousand Twelve

Kiitos vuodesta 2012. Tämä vuosi on ollut muutoksia täynnä, niin iloisia kuin surullisiakin. Pääasia on kumminkin, että pidetään mielessä se että onni on nimenomaan matkassa ei määränpäässä. Matkaan viitaten, olen kerännyt teille paloja kuluneelta vuodelta. Selasin kaikki viime vuoden postaukseni läpi ja se oli itse asiassa itsellenikin hyvä muistutus, että mitä kaikkia ihania juttuja on tänä vuonna tapahtunut.

Kaikista suurin kiitos kuuluu kuitenkin teille lukijoilleni, te olette se suola mikä ruokkii minua kirjoittamaan ja kuvaamaan. Näinä kuluneina vuosina olen oppinut tuntemaan teitä ja se jos mikä on ollut minusta aivan todella ihanaa. Kiitos siis kaikista kauniista sanoista ja ajatuksista <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuosi 2012 alkoi juhlallisissa merkeissä Tallinnassa/ We celebrated the year 2012 in Tallinn.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helmikuussa matkustin Tukholmaan sisustusasiat mielessä. Kävin  sisustusmessuilla ja tutustumassa Södermalmin ja Östermalmin sisustustarjontaa/ In February I went to Stockholm and found quite a few interior boutiques in Södermalm and Östermalm.

Recently Updated38

Maaliskuussa herkuteltiin kotitekoisen carpaccion merkeissä/In March we ate homemade carpaccio.

riimihärkä

Maaliskuussa vietettiin ID:n synttäreitä. Vierelläni meidän ID:n suloisuus, Mari/ In March it was time to celebrate the 2-year birthday of Indiedays.

Recently Updated87

Maaliskuussa myös leivottiin cupcakeja pääsiäistä varten/I made easter cupcakes.

Recently Updated97

Lopputalvea lämmittämään muisteltiin matkoja makujen merkeissä/I made my favorite pasta with shrimps and coriander and cherished the moments spent in Malaysia.

20120311-1521502

Huhtikuussa tehtiin allergikoille ja karppaajille sopivia proteiinirikkaita pannukakkuja/In April I made protein rich pancakes. 

Recently Updated122

Huhtikuussa juhlittiin myös pääsiäistä ja katettiin pöytä sen mukaisesti. In April we celebrated Easter and I made Easter table setting.

Pääsiäiskattaus1

Huhtikuussa oli muutto myös Helsinkiin edessä. Pientäpaluumuuttajaa juhlittiin vapun merkeissä/In the end of April I moved to Helsinki and celebrated first of May.

Recently Updated148

Kun vapusta  ja muutosta oli selvitty, niin oli aika oli lähteä Kämp Groupin järjestämälle ravintolakierrokselle/After when I had recovered from the first of may and all of that moving, it was time to take a restaurant tour around Helsinki.

Recently Updated169

Toukokuussa lähdin jo melkeinpä tavaksi tuulleelle matkalle Barcelonaan/In May I travelled to Barcelona with my dear friend <3

Recently Updated193 Barcelona 20122

Kesäkuussa kokoonnuimme ihanien ystävieni ja kollegoideni kanssa yhteen ja saimme nauttia aivan ihanasta sunnuntaista yhdessä. Kaikki kun asuvat vähän siellä sun täällä, niin kerrankin pääsimme nauttimaan yhteisestä ajasta oikein kunnolla. Kiitos ihanat <3/In June we had a get2gether with my lovely blogger colleagues. Thank you lovely ladies for everything <3

Recently Updated240

Kesäkuussa vietettiin ystäväni kolmekymppisiä ja nautittiin ehkäpä kesän ainoasta kunnon kesäpäivästä Helsingin kattojen yllä/In June we celebrated my lovely friend’s b-day and enjoyed the warm weather.

20120617-1622363

Kesäkuussa kipaisin Milanossa ja sain kokea yhden elämäni kohokohdista. Kiitos Finnair tästä ihanasta yhteistyöstä <3/ In June I made this incredible collaboration with Finnair. 

Desktop35

Milanosta palauttuani suuntasin nenän kohti Turkua ja juhannusta/After Milan it was time to have chill Midsummer.

Recently Updated264

Turku on aina hyvä idea/Turku is always a good idea.

Turku 2012_14

Heinäkuussa vietettiin kunnon polttariviikonloppu/In July we had incredible awesome bachelorette weekend <3

Sofien polttarit4

Heinäkuussa lähdettiin viikonlopuksi Porvooseen ja syötiin kantarellisalaattia/ We had a nice garden picnic in Porvoo.   Porvoo 20126

Elokuussa tapasin Kiinan sosiaalisen median supertähdet ja illallistin RDW:n upean henkilökunnan kanssa. In August I met Chinese social media superstars.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elokuussa vein ranskalaisen siskoni lempipaikkaani, Fiskarisiin, ensimmäisen kerran/In August I took my frenchie to my favorite place, Fiskars.

Recently Updated323

Syyskuussa vietettiin ystävieni satumaisia latohäitä/In September we celebrated my friends amazing barn wedding <3

häät

Syyskuussa tehtiin kotitekoisia Oreoita/ In September I pampered myself with homemade Oreos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lindex teki yhteistyömalliston Missonin kanssa/Lindex collaborated with Missoni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lokakuussa kävin sienestämässä ja nostelemassa perunoita/In October I picked some mushrooms.

Recently Updated398

Lokakuu huipentui Milanon matkaan ja Electroluxin kanssa tekemääni upeaan yhteistyöhöni liittyen Electrolux Design Lab –kilpailuun.  Tämä yhteistyö oli kertakaikkisen upea, kiitos <3/ In October I traveled to Milan for Electrolux Design Lab competition. Thank You Electrolux, I will remember this event for the rest of my life.

20121025-1704173 20121025-170417 Recently Updated407

Marraskuussa syötiin Arabian astioista kellon ympäri/In November I made a nice collaboration with Finnish design house Arabia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marraskuussa mietittiin myös kauneusihanteita/In November we discussed about beauty ideals.

Desktop44

Joulukuussa muutettiin uuteen kotiin/In December I moved into my new home.

Recently Updated466

Leivottiin jouluisia whoopieita ja odotettiin joulua/ In December I baked some whoopie pies.

Recently Updated454

Joulukuussa pyydettiin ystäviä kylään syömään ja suunniteltiin huomenna juhlittavaa uutta vuotta/In December I had friends over for a dinner.

quality

Niin kuin näkyy, paljon on tapahtunut ja muuttunut kuluneena vuonna, niin henkilökohtaisessa elämässäni, kuin blogimaailmassa. Tämä vuosi on ollut ihan uskomaton ja olen kiitollinen ihan jokaisesta hetkestä. Toivotaan, että ensi vuosi olisi vähintäänkin yhtä ihana kuin vuosi 2012 <3

As you can see, a lot has happened and changed in the year 2012. This year has been pretty amazing and I’m grateful for every moment. I really hope that the year 2013 will be at least as wonderful as the year 2012. Thank you for spending the moments with me <3

You may also like

30 Comments

 1. Olipas jotenkin hyväntuulinen postaus, kiva muistella mennyttä vuotta! Minullakin on tälläinen postaus työn alla, kuvien selaamisessa kestää vain oma aikansa :) onnea vielä uuteen kotiin, en ole ehtinyt viime aikoina kommentoimaankaan,uusi matto näyttää tosi kivalta!

  1. Heippa Sini :)

   Niin on, huomasin että myös että olit saanut omasi julkaistua. Hih, menee todellakin oma aikansa. Tähän postaukseen taisi mennä 5 tuntia :)

   Kiitos paljon. Koti tuntuu koko ajan kivemmalta ja kivemmalta. Pitäisi vain maalata makuuhuoneen seinä ja ostaa yöpöydät, niin sitten tämä olisi ‘valmis’ (ainakin vähäksi aikaa) ;).

   Se on vain niin, että tekstiilit tekevät ihan hurjan paljon, sillä aiemmin olohuone oli niin kolkko ilman mattoa :)

   Kivaa ja ruoan täytteistä uutta vuotta :)

 2. Olipas jotenkin hyväntuulinen postaus, kiva muistella mennyttä vuotta! Minullakin on tälläinen postaus työn alla, kuvien selaamisessa kestää vain oma aikansa :) onnea vielä uuteen kotiin, en ole ehtinyt viime aikoina kommentoimaankaan,uusi matto näyttää tosi kivalta!

 3. Heippa Sini :)Niin on, huomasin että myös että olit saanut omasi julkaistua. Hih, menee todellakin oma aikansa. Tähän postaukseen taisi mennä 5 tuntia :)Kiitos paljon. Koti tuntuu koko ajan kivemmalta ja kivemmalta. Pitäisi vain maalata makuuhuoneen seinä ja ostaa yöpöydät, niin sitten tämä olisi ‘valmis’ (ainakin vähäksi aikaa) ;).Se on vain niin, että tekstiilit tekevät ihan hurjan paljon, sillä aiemmin olohuone oli niin kolkko ilman mattoa :)Kivaa ja ruoan täytteistä uutta vuotta :)

 4. Niin on. Välillä on tietysti myös itketty mutta jos nyt summataan kaikki tapahtumat yhteen niin lopputuloksena voidaan kääntää suunpielet ylöspäin ja upottaa sormenpäät hymykuoppiin :)

  Niin, onneksi tulevasta ei tiedä. Katsotaan millaisen postauksen teen vuoden päästä ja mietitään sitten vuotta 2013 :)

  Ihanaa sunnuntaita LeAnn <3

 5. Niin on. Välillä on tietysti myös itketty mutta jos nyt summataan kaikki tapahtumat yhteen niin lopputuloksena voidaan kääntää suunpielet ylöspäin ja upottaa sormenpäät hymykuoppiin :)Niin, onneksi tulevasta ei tiedä. Katsotaan millaisen postauksen teen vuoden päästä ja mietitään sitten vuotta 2013 :)Ihanaa sunnuntaita LeAnn <3

 6. Ehditte kaiketi jo livahtaa Töölöstä. :) Me palattiin taas maisemiin Vaasasta. Tällä kertaa lopullisesti, huh. Onnea uuteen kotiin ja kaikkea ihanaa vuodelle 2013!

 7. Ehditte kaiketi jo livahtaa Töölöstä. :) Me palattiin taas maisemiin Vaasasta. Tällä kertaa lopullisesti, huh. Onnea uuteen kotiin ja kaikkea ihanaa vuodelle 2013!

 8. Heippa Tuuli! Ihanaa, että olette tehneet paluumuuton Vaasasta etelään, ihan super :)Kiitos samoin, eiköhän me törmäillä ;)

 9. Kiitos itsellesi kauniista ja inspiroivasta blogista. Mikä upea vuosi sinulla on takana. Toivotan sinulle samalla oikein Hyvää Uutta Vuotta!!!

 10. Hej <3Kiitos samoin. Oikein ihanaa ensi vuotta teille sinne ihanaan kotiinne ja Vaasaan. Toivottavasti näemme taas pian :)

 11. Tuntuu aikamoiselta kun yksi vuosi on taas takanäpäin. Kaikkea tähänkin vuoteen on mahtunut itsellä niin paljon iloa kuin isoa surua mutta sitähän elämä on – onneksi niitä kivoja juttuja voi muistella lämmöllä niin ne surullisemmat jäävät taka-alalle.

  Aika kivalta tuo mennyt vuotesi näyttää blogin osalta. Varmasti kaikkea upeaa ja ikimuistoista on vielä edessäpäin :)

  Ihanaa kuplivaista iltaa Sofie!

 12. Tuntuu aikamoiselta kun yksi vuosi on taas takanäpäin. Kaikkea tähänkin vuoteen on mahtunut itsellä niin paljon iloa kuin isoa surua mutta sitähän elämä on – onneksi niitä kivoja juttuja voi muistella lämmöllä niin ne surullisemmat jäävät taka-alalle. Aika kivalta tuo mennyt vuotesi näyttää blogin osalta. Varmasti kaikkea upeaa ja ikimuistoista on vielä edessäpäin :)Ihanaa kuplivaista iltaa Sofie!

 13. Danke schön Simone <3

  I wish the same to you. I hope you had a nice Christmas and the curry was delicious ;)

  I saw my grandmother in the other day and I was in Porvoo and I thought of you. I remember when u told me that you visited Porvoo while you were in Finland.

  Have a nice NYE, let's hear in 2013 :)

 14. Danke schön Simone <3I wish the same to you. I hope you had a nice Christmas and the curry was delicious ;)I saw my grandmother in the other day and I was in Porvoo and I thought of you. I remember when u told me that you visited Porvoo while you were in Finland. Have a nice NYE, let's hear in 2013 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*