Treenimotivaatiota vaatteilla- Osallistu arvontaan!

 

Tammikuussa moni meistä alkaa treenaamaan entistäkin lujemmin, sillä kesä ja rantakelit siintävät meidän monen mielessä. Olen mukana Indiedaysin ja Davidin yhteistyökampanjassa ja näin ollen pääsin ihailemaan ja kokeilemaan Davidin kevään 2012 mallistoa. Uudet treenivaatteet lisäävät ainakin omaa motivaatiotani ja uskon, että näin on myös monen muun kohdalla.

Hyvät urheiluvaatteet eivät ole pelkästään ulkonäöllinen seikka, vaan Davidin tuotteiden taustalla on myös tekniikka miten vaatteet pysyivsivät hikoillessanikin miellyttävinä. Osassa Davidin vaatteissa on moisture management, eli hiki nousee iholta vaatteiden pinnalle, jolloin treenaaminen on helpompaa. Olen merkinnyt moisture management materiaalin asuihini koodilla MM.

Kampanjan ideana oli, että me bloggaajat stailaisimme toisillemme kaksi eri asua ja yhden itse. Toteutin tämän kampanjan aina niin sievän Si Modan Caseyn kanssa. Caseyn stailaamat asut näkyvät ensimmäisenä ja minun oma asuni on viimeisenä.

Veikkaan, että siellä olisi muitakin jotka kaipaisivat uusia treenivaatteita? Kertomalla tämän postauksen kommenttiosiossa, että mikä asu miellytti teitä eniten osallistutte arvontaan jossa palkintona on kassillinen Davidin urheiluvaatteita.  Arvonta aika päättyy perjantaina 20.1 klo:20.00. Davidin värikästä kesän 2012 mallistoa voitte käydä ihailemassa täällä.

 

1.

T-paita : Cotton slim t 45€,  huppari: Cotton Hoody 55€, trikoot: Basic Slim pants 49€ (MM), pipo: Attitude 19€.

2.

Paita: Cotton basic long sleeve 42€, trikoot: Basic Pirates pants 39€ (MM), juomapullo: Lime 4,6€, laukku: logo bag 14,90.

3.

Paita: Basic double top 52 € (MM), trikoot: Basic Rib stumps 49€ (MM), huppari: Tropic Hood 69 € (MM), panta: Sepra band 17 €.

Kerro minulle mikä oli mielestäsi kivoin asukokonaisuus!

Ps. Suosikkitreenibiisini on tällä hetkellä Robynin “call your girlfriend“.

You may also like

1,296 Comments

 1. ehdottomasti tuo 3. asu oli insipiroivin ja ihanin! Materiaalit näyttää kivoilta ja keltainen on mun lempiväri :)

 2. Olen kyllä treenivaatteissa mustien ystävä, joten viimeinen stailaus pienellä väripilkulla on kyllä eniten minun mieleen. Ekassa on kiva pipo :)

 3. Olen kyllä treenivaatteissa mustien ystävä, joten viimeinen stailaus pienellä väripilkulla on kyllä eniten minun mieleen. Ekassa on kiva pipo :)

 4. Ehdottomasti ensimmäinen ihastutti eniten silmääni! Kaikki kuvat olivat kyllä niin energisiä, että itsekin sai intoa alkavaan viikkoon!

 5. Ehdottomasti ensimmäinen ihastutti eniten silmääni! Kaikki kuvat olivat kyllä niin energisiä, että itsekin sai intoa alkavaan viikkoon!

 6. KAKKONEN, LIME JA MUSTA SOPII TODELLA KIVASTI YHTEEN JA TUO KASSI, SIIHEN SOPII KERRALLA KOKO JUMPPAKALUSTO PYYHKEINEEN JA JUOMAPULLOINEEN.

 7. KAKKONEN, LIME JA MUSTA SOPII TODELLA KIVASTI YHTEEN JA TUO KASSI, SIIHEN SOPII KERRALLA KOKO JUMPPAKALUSTO PYYHKEINEEN JA JUOMAPULLOINEEN.

 8. Voi apua miten ihania kuvia!!!!:) EI noista voi sanoa lemppari, kun kaikki on niin ihania,mut jos pakko on niin 1. :) Olet kyllä melkoinen kaunotar <3

 9. Voi apua miten ihania kuvia!!!!:) EI noista voi sanoa lemppari, kun kaikki on niin ihania,mut jos pakko on niin 1. :) Olet kyllä melkoinen kaunotar <3

 10. Ihania kaikki, mutta omaan tyyliin sopisi parhaiten numero kolme. Hupparin vino vetoketju vetoaa myöskin minuun aika kovaa. :)

 11. Ihania kaikki, mutta omaan tyyliin sopisi parhaiten numero kolme. Hupparin vino vetoketju vetoaa myöskin minuun aika kovaa. :)

 12. Ensimmäinen asukokonaisuus oli ehdottomasti eniten mieleeni. Värit sopivat kauniisti yhteen! Täytyykin painaa mieleen huppari, sillä haussa on treenihuppari vanhan ja virttyneen version tilalle. :)

 13. Ensimmäinen asukokonaisuus oli ehdottomasti eniten mieleeni. Värit sopivat kauniisti yhteen! Täytyykin painaa mieleen huppari, sillä haussa on treenihuppari vanhan ja virttyneen version tilalle. :)

 14. Ehdottomasti ykkönen on 1-nen :)!! Sporttinen, klassinen ja cool samaan aikaan. Värin tukevat toisiaan ja kokonaisuus erittäin toimiva.

 15. Ehdottomasti ykkönen on 1-nen :)!! Sporttinen, klassinen ja cool samaan aikaan. Värin tukevat toisiaan ja kokonaisuus erittäin toimiva.

 16. Ehdottomasti tuo asu missä oli vihreä pitkähihainen paita. Tykkään hirveästi värikkäistä treenivaatteista vaikka usein sorrun itsekin ostamaan mustaa. Ja olisin kyllä niin uusien treenivaatteiden tarpeessa. Nyt kun remontti valmistuu ja toivun tässä hiljalleen olkapäävammasta niin motivaation kohotus olisi enemmän kuin toivottu :))

 17. Ehdottomasti tuo asu missä oli vihreä pitkähihainen paita. Tykkään hirveästi värikkäistä treenivaatteista vaikka usein sorrun itsekin ostamaan mustaa. Ja olisin kyllä niin uusien treenivaatteiden tarpeessa. Nyt kun remontti valmistuu ja toivun tässä hiljalleen olkapäävammasta niin motivaation kohotus olisi enemmän kuin toivottu :))

 18. Ensikis ajattelin, että ehdottomasti eka asu, mutta kun näin viimeisen asun,päätinkin pitää siitä eniten :) varsinkin tuo pinkki panta(?) piristää ihanasti!

 19. Ensikis ajattelin, että ehdottomasti eka asu, mutta kun näin viimeisen asun,päätinkin pitää siitä eniten :) varsinkin tuo pinkki panta(?) piristää ihanasti!

 20. Kokonaisuutena tuo viimeinen on ihanin, mutta tuossa ensimmäisessä on ihana tuo harmaa pipo.

  Lapsi syntyy kk päästä ja kova hinku on kyllä alkaa treenaamaan pikkuhiljaa kunhan synnytyksestä on selvitty.

 21. Kokonaisuutena tuo viimeinen on ihanin, mutta tuossa ensimmäisessä on ihana tuo harmaa pipo.Lapsi syntyy kk päästä ja kova hinku on kyllä alkaa treenaamaan pikkuhiljaa kunhan synnytyksestä on selvitty.

 22. Kolmonen on ihan ehdoton lemppari! Pirteä keltainen tuo energiaa kevääseen ja treenaan itsekin mieluiten capri-mittaisten housujen kanssa. Ihania kuvia! :)

 23. Kolmonen on ihan ehdoton lemppari! Pirteä keltainen tuo energiaa kevääseen ja treenaan itsekin mieluiten capri-mittaisten housujen kanssa. Ihania kuvia! :)

 24. Asu numero kolme pisti eniten silmään! Tuommoinen huppari-systeemi on ollut jo jonkin aikaa harkinnassa, joten siksi ihastuin just tähän asuun. :)

 25. Asu numero kolme pisti eniten silmään! Tuommoinen huppari-systeemi on ollut jo jonkin aikaa harkinnassa, joten siksi ihastuin just tähän asuun. :)

 26. Voih, noi oli kaikki aivan ihania! Mutta mun lemppariksi ehkä kuitenkin nousi vaihtoehto 1, ihan vaan vaaleanpunaisen sävynsä vuoksi :)

 27. Mietin kauan ykkösen ja kolmosen välillä, mutta päädyn kyllä kolmoseen. Vaikka ykkösen värit miellyttivät enemmän, niin sen pöksyissä ei näyttänyt olevan kiristysnauhaa nilkoissa, joka on mulle must noissa pitkissä housuissa. Lisäksi mulla ei olekaan treenivaatteissa keltaista, joten se olisi kiva piristys. Todella kivoja kuvia muuten, niistä voi aistia sitä liikunnan riemua.: )

 28. Mietin kauan ykkösen ja kolmosen välillä, mutta päädyn kyllä kolmoseen. Vaikka ykkösen värit miellyttivät enemmän, niin sen pöksyissä ei näyttänyt olevan kiristysnauhaa nilkoissa, joka on mulle must noissa pitkissä housuissa. Lisäksi mulla ei olekaan treenivaatteissa keltaista, joten se olisi kiva piristys. Todella kivoja kuvia muuten, niistä voi aistia sitä liikunnan riemua.: )

 29. Ykköskokonaisuudessa on mielestäni parhaat värit ja tuo pipo on tosi söpö. Muutkin ovat kivoja mutta ykkönen on ykkönen! :)

 30. Ykköskokonaisuudessa on mielestäni parhaat värit ja tuo pipo on tosi söpö. Muutkin ovat kivoja mutta ykkönen on ykkönen! :)

 31. 3. Asukokonaisuus on minun suosikkini. Keltainen väri piristää kivasti mustan tyylikästä kokonaisuutta. Materiaalit myös näyttävät miellyttäviltä. Ihana mallityttö on myös hyvin onnistunut näissä kuvissa ;)

 32. 3. Asukokonaisuus on minun suosikkini. Keltainen väri piristää kivasti mustan tyylikästä kokonaisuutta. Materiaalit myös näyttävät miellyttäviltä. Ihana mallityttö on myös hyvin onnistunut näissä kuvissa ;)

 33. Viimeinen asukokonaisuus on ehdottomasti hienoin, ehkäpä tuon hauskan hupparin takia. Kyllä noissa varusteissa kelpaisi kuntosalille kipitellä!

 34. Viimeinen asukokonaisuus on ehdottomasti hienoin, ehkäpä tuon hauskan hupparin takia. Kyllä noissa varusteissa kelpaisi kuntosalille kipitellä!

 35. Viimeinen kokonaisuus on eniten minun mieleeni, koska olen mustien jumppavaatteiden suosija. keltainen näyttää kuitenkin hauskalta. Davidin treenivaatteet eivät olekaan minulle tuttuja entuudestaan, kokeilisin mielelläni niitä.

 36. Viimeinen kokonaisuus on eniten minun mieleeni, koska olen mustien jumppavaatteiden suosija. keltainen näyttää kuitenkin hauskalta. Davidin treenivaatteet eivät olekaan minulle tuttuja entuudestaan, kokeilisin mielelläni niitä.

 37. Kolmosessa on hurjan kiva tuo vetoketjuhuppari ja keltainen toppi, pidän siitä eniten vaikka ykkösvaihtoehdon pipo on kyllä mainio.

  Mulla on edessä treenikamojen hankinta, koska kaikki vanhat jumppavaatteeni ovat jääneet aivan liian pieniksi! Joten treenimotivaatiota täälläkin kaipaillaan, ja se ei ainakaan tule siitä, että ne treenivaatteet kiristävät ja puristavat. Voi itku Belgia mitä mulle teit… :’D

 38. Kolmosessa on hurjan kiva tuo vetoketjuhuppari ja keltainen toppi, pidän siitä eniten vaikka ykkösvaihtoehdon pipo on kyllä mainio.Mulla on edessä treenikamojen hankinta, koska kaikki vanhat jumppavaatteeni ovat jääneet aivan liian pieniksi! Joten treenimotivaatiota täälläkin kaipaillaan, ja se ei ainakaan tule siitä, että ne treenivaatteet kiristävät ja puristavat. Voi itku Belgia mitä mulle teit… :’D

 39. 3 asukokonaisuus miellyttää eniten! Voisin hyvin kuvitella pukeutuvani noihin vetimiin ja lähteä treenailemaan.

 40. Vaikka keltainen onkin mielestäni keväällä ihanin väri, silti kokonaisuuksista ykkönen on mieluisin. Harmaa pipo ja pastellinen hempeys tekee ihanan rauhallisen ja rennon tunnelman.

 41. Vaikka keltainen onkin mielestäni keväällä ihanin väri, silti kokonaisuuksista ykkönen on mieluisin. Harmaa pipo ja pastellinen hempeys tekee ihanan rauhallisen ja rennon tunnelman.

 42. Kyllä tuo nro 3 iski eniten :) Davidin urheiluvaatteet näyttäisivät uudistuneen melkoisesti, ehdottomasti parempaan suuntaan!

 43. Kaikki asukokonaisuudet on hyviä, mutta nro 3 on ihanin. Aivan upea tuo vaaleankeltainen toppi! Kivannäköinen kokonaisuus!

 44. Ihastuin tuohon ensimmäiseen asuun,mun suosikkiväri on pinkki ja tuo asu ois mahtava mun uudelle treenikaudelle joka alkaa tammikuun jälkeen kun kaikki joulusuklaat on syöty :)

 45. Ihastuin tuohon ensimmäiseen asuun,mun suosikkiväri on pinkki ja tuo asu ois mahtava mun uudelle treenikaudelle joka alkaa tammikuun jälkeen kun kaikki joulusuklaat on syöty :)

 46. Nro 3 olisi sopivin itselleni! Olen juuri ostanut uuden treenilaitteen kotiin ja tällä asulla pääsisin kokeilemaan sitä uudella asullakin, mikä sen parempaa?xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.com

 47. Söpö treenaaja :) Viimeinen kokonaisuus vie minulla voiton :) Ihanan pirteä,kyllä tuollaisessa asussa mielellään treenais!

 48. Söpö treenaaja :) Viimeinen kokonaisuus vie minulla voiton :) Ihanan pirteä,kyllä tuollaisessa asussa mielellään treenais!

 49. Oikein näpsäköitä treeniasukokonaisuuksia kaikki, minua kuitenkin eniten miellytti tuo viimeinen, eli 3. kokonaisuus. Perusmustaan huppariin tuo kivaa lisäsärmää vino vetoketju (gggrraauh.), keltainen toppi toimii loistavana synkistelyfiiliksen eliminoijana. Tuossa asussa kelpaa näyttäytyä salilla kuin salilla, plussana vielä kaikissa kokonaisuuden kappaleissa moisture management (must)!

 50. Oikein näpsäköitä treeniasukokonaisuuksia kaikki, minua kuitenkin eniten miellytti tuo viimeinen, eli 3. kokonaisuus. Perusmustaan huppariin tuo kivaa lisäsärmää vino vetoketju (gggrraauh.), keltainen toppi toimii loistavana synkistelyfiiliksen eliminoijana. Tuossa asussa kelpaa näyttäytyä salilla kuin salilla, plussana vielä kaikissa kokonaisuuden kappaleissa moisture management (must)!

 51. Ihania kaikki! Mutta jos yksi pitää valita niin ykkönen on noista suosikkini :) Tarpeeseen kyllä tulisi uudet treenivaatteet ;D

 52. Ihania kaikki! Mutta jos yksi pitää valita niin ykkönen on noista suosikkini :) Tarpeeseen kyllä tulisi uudet treenivaatteet ;D

 53. Ehdottomasti 2. kokonaisuus, sopii tuo lime sinulle niin hyvin! :) Ihanan pirtsakoita vaatteita muutkin, pitäisi itsekin valita välillä jotain muutakin kuin sitä mustaa!

 54. Ehdottomasti 2. kokonaisuus, sopii tuo lime sinulle niin hyvin! :) Ihanan pirtsakoita vaatteita muutkin, pitäisi itsekin valita välillä jotain muutakin kuin sitä mustaa!

 55. Uusia treenivaatteita juuri tarvitsisin. Mistähän syystä niiden hankinta vain aina tuppaa jäämään ja jäämään ja sitten on päällä ne nukkaiset ja virttyneet housut ja venynyt t-paita…

  Minusta kivoin on tuo asu nr. 3. Huppari on ihana! Epäilen kyllä, että itseni päällä se ei näyttäisi yhtä kivalta kuin sinulla :)

 56. Uusia treenivaatteita juuri tarvitsisin. Mistähän syystä niiden hankinta vain aina tuppaa jäämään ja jäämään ja sitten on päällä ne nukkaiset ja virttyneet housut ja venynyt t-paita…Minusta kivoin on tuo asu nr. 3. Huppari on ihana! Epäilen kyllä, että itseni päällä se ei näyttäisi yhtä kivalta kuin sinulla :)

 57. Paha valinta! :) Ykköskokonaisuudessa viehätti tuo kiva hupullinen paita, kakkoskokonaisuudessa pidin limen ja mustan raikkaasta yhdistelmästä…voiton vei kuitenkin kokonaisuus numero 3. Pirteä sekin keltaisen topin myötä, upea takki ja tyylikäs kokonaisuus kaiken kaikkiaan. Uudet treenivaatteet todellakin lisäävät motivaatiota ja mielekkyyttä liikkumiseen. Noiden myötä tekis mieli juoksulenkille keväiseen ilmaan! Vielä täytyy vähän odotella niitä kelejä…

 58. Paha valinta! :) Ykköskokonaisuudessa viehätti tuo kiva hupullinen paita, kakkoskokonaisuudessa pidin limen ja mustan raikkaasta yhdistelmästä…voiton vei kuitenkin kokonaisuus numero 3. Pirteä sekin keltaisen topin myötä, upea takki ja tyylikäs kokonaisuus kaiken kaikkiaan. Uudet treenivaatteet todellakin lisäävät motivaatiota ja mielekkyyttä liikkumiseen. Noiden myötä tekis mieli juoksulenkille keväiseen ilmaan! Vielä täytyy vähän odotella niitä kelejä…

 59. Ehdottomasti kolmonen! Hupparin epäsymmetrisyys tekee hupparista mielenkiintoisen ja musta treenivaatteissa kuuluu olla mielenkiintoisia yksityiskohtia siinä missä salin ulkopuolellakin pidettävissä vaatteissa. Topin väri on myös herkullinen :)

 60. Ehdottomasti kolmonen! Hupparin epäsymmetrisyys tekee hupparista mielenkiintoisen ja musta treenivaatteissa kuuluu olla mielenkiintoisia yksityiskohtia siinä missä salin ulkopuolellakin pidettävissä vaatteissa. Topin väri on myös herkullinen :)

 61. Ykkösessä on ihana pipo ja tuo huppari, mutta itselleni ottaisin kyllä kolmosen, housut ovat kivat ja tykkään eniten topeista treenivaatteena (: Kolmonen siis vie voiton.

 62. Ykkösessä on ihana pipo ja tuo huppari, mutta itselleni ottaisin kyllä kolmosen, housut ovat kivat ja tykkään eniten topeista treenivaatteena (: Kolmonen siis vie voiton.

 63. Oioi kaikki on kerrassaan upeita kokonaisuuksia, joissa kelpaisi treenailla, mutta kyllä omissa silmissäni voiton vie numero 1! :)

 64. Tykkään eniten tosta ykkösestä, koska pipo ja huppari on ihania ja noi housut näyttää mukavilta ja ne on pitkälahkeiset.

 65. Tykkään eniten tosta ykkösestä, koska pipo ja huppari on ihania ja noi housut näyttää mukavilta ja ne on pitkälahkeiset.

 66. Viimeinen asu on ihanin ja eniten itsesi näköinen! Asussa on myös kovasti hyödynnetty moisture managementin tuoma mukavuus sekä ylä- että alaosassa.

 67. Viimeinen asu on ihanin ja eniten itsesi näköinen! Asussa on myös kovasti hyödynnetty moisture managementin tuoma mukavuus sekä ylä- että alaosassa.

 68. Viimeinen asu eli nro. 3 on kivoin. Sitä varioimalla voisi kokeilla vähän mitä lajia tahansa ja asu sopii aina. :-)

 69. Kyllä se tuo ykkönen kivoin on.
  Tosiaan treenikausi on taas (jälleen kerran) alkanut minullakin. Eilen salilla ekaa kertaa sitten vuoden 2003 :D

 70. Kyllä se tuo ykkönen kivoin on.Tosiaan treenikausi on taas (jälleen kerran) alkanut minullakin. Eilen salilla ekaa kertaa sitten vuoden 2003 :D

 71. Pitkän pohdinnan jälkeen mun lemppariksi valokoitui tuo kolmas. Keltainen on kivan ja pirteän värinen ja kokonaisuus olisi ehkä itselle se kaikkein käytännöllisin ja sopivin omaan liikuntaani. :)

 72. Pitkän pohdinnan jälkeen mun lemppariksi valokoitui tuo kolmas. Keltainen on kivan ja pirteän värinen ja kokonaisuus olisi ehkä itselle se kaikkein käytännöllisin ja sopivin omaan liikuntaani. :)

 73. Sofié! Aivan ihana postaus, niin inspiroivia kuvia ja olet niin säkenöivän kaunis, niin ja ihania asuja! Piristit päivääni :)

  (P.S. En osallistu arvontaan, vaikka nyt kommentin tänne jätänkin!)

 74. Sofié! Aivan ihana postaus, niin inspiroivia kuvia ja olet niin säkenöivän kaunis, niin ja ihania asuja! Piristit päivääni :)(P.S. En osallistu arvontaan, vaikka nyt kommentin tänne jätänkin!)

 75. 3. asukokonaisuus miellytti eniten silmää, vaikka kaikki olivatkin hienoja:) Mutta tuossa kolmosessa näytti ihanan rennoilta vaatteet. Ja noh, mustahan tunnetusti hoikistaa ;)

 76. 3. asukokonaisuus miellytti eniten silmää, vaikka kaikki olivatkin hienoja:) Mutta tuossa kolmosessa näytti ihanan rennoilta vaatteet. Ja noh, mustahan tunnetusti hoikistaa ;)

 77. Ensimmäinen asukokonaisuus on söpöin, mutta treenivaatteissa tummien värien suosijana viimeinen asukokonaisuus olisi omalla kohdallani varmasti käytännöllisin. Valitsen siis kokonaisuuden nro 3. Uudet treenivaatteet tuovat aina lisäintoa kuntoiluun! :-)

 78. Ensimmäinen asukokonaisuus on söpöin, mutta treenivaatteissa tummien värien suosijana viimeinen asukokonaisuus olisi omalla kohdallani varmasti käytännöllisin. Valitsen siis kokonaisuuden nro 3. Uudet treenivaatteet tuovat aina lisäintoa kuntoiluun! :-)

 79. heippa, tykkäsin eniten numerosta 1 eli ekasta asukokonaisuudesta koska vaaleanpunainen ja pinkki on mua motivoivia värejä.

 80. Ensimmäinen kokonaisuus on suosikkini! Tyttömäisen energisessä ja mukavan oloisessa asussa viihtyisin jumppasalilla ja lenkkipoluilla joka päivä! :)

 81. Ensimmäinen kokonaisuus on suosikkini! Tyttömäisen energisessä ja mukavan oloisessa asussa viihtyisin jumppasalilla ja lenkkipoluilla joka päivä! :)

 82. Ehdottomasti parhaat olivat ensimmäinen ja viimeinen, mutta koska tuo vika sopii paremmin omaan lajiini, annan pisteet sille.Kauniita treenivaatteita, ja kyllä, niille olisi myös käyttöä :)

 83. Ykkönen, kakkonen ja kolmonen ovat kaikki pirteitä vaihtoehtoja, mutta kolmosvaihtoehdon pinkki hiuspanta on ihana väripilkku! Siksi vaihtoehto 3 on minun suosikkini :)

 84. Ykkönen, kakkonen ja kolmonen ovat kaikki pirteitä vaihtoehtoja, mutta kolmosvaihtoehdon pinkki hiuspanta on ihana väripilkku! Siksi vaihtoehto 3 on minun suosikkini :)

 85. Asukokonaisuus numero 3 on mielestäni kivoin. Tällä hetkellä keltaisen ja mustan yhdistäminen miellyttää silmää. :)

 86. Asukokonaisuus numero 3 on mielestäni kivoin. Tällä hetkellä keltaisen ja mustan yhdistäminen miellyttää silmää. :)

 87. Kolmonen on kyllä kiva. Musta miellyttää treenivaatteissa ja keltainen tuo kivan piristyksen. Myös ykkösessä oli kivat värit, mutta vaatteiden mallit ei iskenyt. :)

 88. Kolmonen on kyllä kiva. Musta miellyttää treenivaatteissa ja keltainen tuo kivan piristyksen. Myös ykkösessä oli kivat värit, mutta vaatteiden mallit ei iskenyt. :)

 89. mun mielestä ykkönen on paras asukokonaisuus! täyspitkillä housuilla ei tuu niin kylmä tämmöselle vilukissalle joogatessa :) ja vaaleanpunanen huppari, oioioi <3

 90. mun mielestä ykkönen on paras asukokonaisuus! täyspitkillä housuilla ei tuu niin kylmä tämmöselle vilukissalle joogatessa :) ja vaaleanpunanen huppari, oioioi <3

 91. Mahtava arvonta, pakko osallistua! Ykkönen mielestäni paras, harmaa & lila (vai vaaleanpunainen) sopii hyvin yhteen ja tuo pipo on tosi hieno :)http://katsysboogie.blogspot.com/

 92. Kyllä tuo nro 3 mun silmiin näyttää ihan ehdottomasti parhaalta. Siinä on sellaiset värit, mistä tykkään ja vaatteiden mallit on ihanat. :) Uusille treenivaatteille olisi kyllä käyttöä.. :)

 93. Kyllä tuo nro 3 mun silmiin näyttää ihan ehdottomasti parhaalta. Siinä on sellaiset värit, mistä tykkään ja vaatteiden mallit on ihanat. :) Uusille treenivaatteille olisi kyllä käyttöä.. :)

 94. Viimeinen on ihanin mun mielestä! Uudet treenivaatteet kyllä houkuttelisi, niin pääsisisin vanhoista kulahtaneista eroon.

 95. Viimeinen on ihanin mun mielestä! Uudet treenivaatteet kyllä houkuttelisi, niin pääsisisin vanhoista kulahtaneista eroon.

 96. Ykkösen värimaailma ja pipo on ihania, kakkonenki toimii hyvin, vihree on vähä harvinaisempi väri noissa hommissa, mutta kolmonen on paras koska musta on vaan niin mun juttu ja toi huppari on vaan niin saatava.

 97. Ykkösen värimaailma ja pipo on ihania, kakkonenki toimii hyvin, vihree on vähä harvinaisempi väri noissa hommissa, mutta kolmonen on paras koska musta on vaan niin mun juttu ja toi huppari on vaan niin saatava.

 98. Ensimmäinen asukokonaisuus on mieleisin! Näillä vaatteilla kelpaisi treenata niin salilla kuin zumbassa, osallistun siis arvontaan, kenties ja mahdollisesti myös saatan voittaa!

 99. Ensimmäinen asukokonaisuus on mieleisin! Näillä vaatteilla kelpaisi treenata niin salilla kuin zumbassa, osallistun siis arvontaan, kenties ja mahdollisesti myös saatan voittaa!

 100. Itseäni miellytti eniten asukokonaisuus nro 3. Mukavan käytännöllisen oloiset vaatteet ja keltainen tuo kivasti väriä :) Hupparia kaipaisin itsekin omaan treeniasustukseeni, sillä ennen tunteja tulee usein paleltua.

 101. Itseäni miellytti eniten asukokonaisuus nro 3. Mukavan käytännöllisen oloiset vaatteet ja keltainen tuo kivasti väriä :) Hupparia kaipaisin itsekin omaan treeniasustukseeni, sillä ennen tunteja tulee usein paleltua.

 102. onneksi ei tarvitse päättää ihan oikeasti :):) vaikeaa olisi… pipo on ihana,mutta tuo viimeinen asu taitaisi viedä voiton..ehkä …:)se on kyllä totta että uudet vaatteet antaa pikkaseks aikaa puhtia ja intoa :)

 103. onneksi ei tarvitse päättää ihan oikeasti :):) vaikeaa olisi… pipo on ihana,mutta tuo viimeinen asu taitaisi viedä voiton..ehkä …:)se on kyllä totta että uudet vaatteet antaa pikkaseks aikaa puhtia ja intoa :)

 104. Kaikki asukokonaisuudet ovat mielestäni todella kivoja, mutta suosikkini on tuo kakkonen. Omenanvihreä paita on pirteä ja nätti, sekä housut sopisivat tosi hyvin vaikka spinningtunnille. :)

 105. Kaikki asukokonaisuudet ovat mielestäni todella kivoja, mutta suosikkini on tuo kakkonen. Omenanvihreä paita on pirteä ja nätti, sekä housut sopisivat tosi hyvin vaikka spinningtunnille. :)

 106. Kolmonen on paras, koska olen juuri yrittänyt etsiä keltaista treeni toppia ja tykkään myös hupparin mallista todella paljon. Minun tyylinen kokonaisuus, jolle olisi varmasti käyttöä :)

 107. Kolmonen on paras, koska olen juuri yrittänyt etsiä keltaista treeni toppia ja tykkään myös hupparin mallista todella paljon. Minun tyylinen kokonaisuus, jolle olisi varmasti käyttöä :)

 108. Minä kelpuuttaisin treeneihin päälleni minkä vain noista seteistä. Jokaisessa niissä oli omat ihanuutensa ja kaikki tosi makeen näköisiä, mutta kyllä se numero 3 kuitenkin vei voiton. Eirtyisesti pidin hupparin yksityiskohdista !

 109. Minä kelpuuttaisin treeneihin päälleni minkä vain noista seteistä. Jokaisessa niissä oli omat ihanuutensa ja kaikki tosi makeen näköisiä, mutta kyllä se numero 3 kuitenkin vei voiton. Eirtyisesti pidin hupparin yksityiskohdista !

 110. Vaihtoehto ykköseen iskin silmäni. Värit ovat miellyttävät ja noiden kamojen kanssa lähtisi hyvin alkanut salikausi vielä innokkaammin käyntiin!

 111. Vaihtoehto ykköseen iskin silmäni. Värit ovat miellyttävät ja noiden kamojen kanssa lähtisi hyvin alkanut salikausi vielä innokkaammin käyntiin!

 112. Kolmosasu kaikista upein! Pinkki panta tuo ihanasti extraväriä asuun. Tykkään tuosta mustan hohtavasta pinnasta ja vaalea keltainen näyttää todella raikkaalta vaikka olen aikaisemmin pitänyt sitä hankalana värinä pukea päälle :)

 113. Kolmosasu kaikista upein! Pinkki panta tuo ihanasti extraväriä asuun. Tykkään tuosta mustan hohtavasta pinnasta ja vaalea keltainen näyttää todella raikkaalta vaikka olen aikaisemmin pitänyt sitä hankalana värinä pukea päälle :)

 114. kolmonen ehdottomasti ! Kuntosalitreeni ja tanssitreeni alotettu, mut pula onkin just treenivaatteista! Ei kovin mukavalta tunnu enää liikkuaa noissa neljävuotta vanhoissa vaatteissa!

 115. kolmonen ehdottomasti ! Kuntosalitreeni ja tanssitreeni alotettu, mut pula onkin just treenivaatteista! Ei kovin mukavalta tunnu enää liikkuaa noissa neljävuotta vanhoissa vaatteissa!

 116. Tykkäsin eniten ensimmäisestä asukokonaisuudesta. Sporttisen tyylikäs ja mukavan näköinen treeniasu :)

 117. Asukokonaisuus nro1 on ehdoton suosikkini. Nätit neutraalit ja yhteensopivat värit. Sopivan verran mukana myös tyttömäistä pinkkiä että on naisellinen olo salillakin rehkiessä!

 118. Asukokonaisuus nro1 on ehdoton suosikkini. Nätit neutraalit ja yhteensopivat värit. Sopivan verran mukana myös tyttömäistä pinkkiä että on naisellinen olo salillakin rehkiessä!

 119. Viimeinen oli kivoin :)vaatteet näyttävät mukavilta ja pidän treenivaatteissa kerroksista. Keltainen toppi tuo aurinkoa pimeään talveen! :)

 120. Viimeinen oli kivoin :)vaatteet näyttävät mukavilta ja pidän treenivaatteissa kerroksista. Keltainen toppi tuo aurinkoa pimeään talveen! :)

 121. Viimeinen asu on mielestäni hienoin ja käytännöllisin. Housut näyttävät mukavilta, toppi on paras treenatessa ja musta takki on erikoinen ja kivan muotoinen!:)

 122. Viimeinen asu on mielestäni hienoin ja käytännöllisin. Housut näyttävät mukavilta, toppi on paras treenatessa ja musta takki on erikoinen ja kivan muotoinen!:)

 123. Ehdottomasti nro 3! Eniten itseni näköinen ja juuri sellainen asu, että alkaa tehdä mieli mennä treenaamaan (joka on mielestäni urheilussa tärkeää). (;

 124. Ehdottomasti nro 3! Eniten itseni näköinen ja juuri sellainen asu, että alkaa tehdä mieli mennä treenaamaan (joka on mielestäni urheilussa tärkeää). (;

 125. Kolmonen potkii! Sopii niin pilatekseen kuin spinningiinkin eikä hikitahrat täydellä asustuksella näy! :)

 126. Moikka! Mun mielestä tuo eka asukokonaisuus on paras, ihanan makean värinen pinkki paita ja rento pipo kruunaa kokonaisuuden!:)

 127. Moikka! Mun mielestä tuo eka asukokonaisuus on paras, ihanan makean värinen pinkki paita ja rento pipo kruunaa kokonaisuuden!:)

 128. Aivan mahtava tuo asu 2 , vai voiko noin ihanista vaatteista valita. Asu 3:ssa muu aivan upeaa, mutta topin väri ei sovi, vaikka niinihana onkin – veisi värin kasvoilta ja tekisi omasta ihosta talvisen värittömän, mutta huppari ja housut aivan huiput.

  Kokonaisuutena äänestän kuitenkin asua nr 2

  T:Jaana

 129. Aivan mahtava tuo asu 2 , vai voiko noin ihanista vaatteista valita. Asu 3:ssa muu aivan upeaa, mutta topin väri ei sovi, vaikka niinihana onkin – veisi värin kasvoilta ja tekisi omasta ihosta talvisen värittömän, mutta huppari ja housut aivan huiput. Kokonaisuutena äänestän kuitenkin asua nr 2T:Jaana

 130. Ihanan pirteitä, tusssa viimesessä yhdistyy kivasti musta ja keltainen – ja vielä ilman mitään ampparivaikutteita – se siis!

 131. Ihanan pirteitä, tusssa viimesessä yhdistyy kivasti musta ja keltainen – ja vielä ilman mitään ampparivaikutteita – se siis!

 132. Kaikki ovat aivan ihania, parhaan valinta menee tosi vaikeaksi 2 ja 3 välillä, mutta kyllä 3 on parhaimman näköinen sekä käyttömahdollisuuksiltaan, että väreiltään! =)

 133. Kaikki ovat aivan ihania, parhaan valinta menee tosi vaikeaksi 2 ja 3 välillä, mutta kyllä 3 on parhaimman näköinen sekä käyttömahdollisuuksiltaan, että väreiltään! =)

 134. Soudin ja huopasin pitkään ykkösen ja kolmosen väliä aina hikeen asti…
  Päädyin sitten kuiteskin tuohon ykköseen tykkään enempi koko pitkistä housuista siis ne ratkaisi nyt tilanteen 1 puoleen.

 135. Soudin ja huopasin pitkään ykkösen ja kolmosen väliä aina hikeen asti…Päädyin sitten kuiteskin tuohon ykköseen tykkään enempi koko pitkistä housuista siis ne ratkaisi nyt tilanteen 1 puoleen.

 136. Oioioi, aivan uskomattoman ihania kaikki! :) Mutta jos joku täytyy valita niin ehdottomasti ensimmäinen, siinä on kaikki kohdillaan! :)

 137. Oioioi, aivan uskomattoman ihania kaikki! :) Mutta jos joku täytyy valita niin ehdottomasti ensimmäinen, siinä on kaikki kohdillaan! :)

 138. Käytännöllisyyden ja tummien treenivaatteiden suosijana omaa silmää miellytti eniten vika asukokonaisuus, eli numero 3:)

 139. Käytännöllisyyden ja tummien treenivaatteiden suosijana omaa silmää miellytti eniten vika asukokonaisuus, eli numero 3:)

 140. Moi! Paras asukokonaisuus on mielestäni viimeinen eli numero 3. Uudet urheiluvaatteet olisivat luksusta – omani ovat aatamin ajalta. (:

 141. Moi! Paras asukokonaisuus on mielestäni viimeinen eli numero 3. Uudet urheiluvaatteet olisivat luksusta – omani ovat aatamin ajalta. (:

 142. Kolmas asu on ehdottomasti paras. Rento, käytännöllinen ja pirteä! Sopisi täydellisesti tanssitunneille :)

 143. Vaikka en yleensä vaaleanpunaisesta pidäkkään niin jotenkin asu nro. 1 vie voiton :)Pipo varsinkin näyttää hienolta :)

 144. Vaikka en yleensä vaaleanpunaisesta pidäkkään niin jotenkin asu nro. 1 vie voiton :)Pipo varsinkin näyttää hienolta :)

 145. Ulkonäöllisesti tykkäisin eniten ehkä tuosta ekasta asukokonaisuudesta, mutta päädyn kuitenkin äänestämään numeroa kolme. Syynä se, että kun liikun, niin liikun kunnolla ja hikeen, jolloin vaatteen ulkonäköäkin tärkeämpää on sen tekninen sopivuus hikiliikuntavaatteeksi. :)

 146. Ulkonäöllisesti tykkäisin eniten ehkä tuosta ekasta asukokonaisuudesta, mutta päädyn kuitenkin äänestämään numeroa kolme. Syynä se, että kun liikun, niin liikun kunnolla ja hikeen, jolloin vaatteen ulkonäköäkin tärkeämpää on sen tekninen sopivuus hikiliikuntavaatteeksi. :)

 147. Kakkonen on kiva, mutta kolmonen on ehdottomasti paras asu! :) Ehdottomasti käytännöllisin. Moneen lajiin sopiva ja mukava. ^^

 148. Kakkonen on kiva, mutta kolmonen on ehdottomasti paras asu! :) Ehdottomasti käytännöllisin. Moneen lajiin sopiva ja mukava. ^^

 149. Numero 1, hipoo täydellisyyttä! Kirjoitin joulupukille marraskuussa, että tuopa jumppa-asu niin toikin olohaalarin:)

 150. Numero 1, hipoo täydellisyyttä! Kirjoitin joulupukille marraskuussa, että tuopa jumppa-asu niin toikin olohaalarin:)

 151. 3. asukokonaisuus oli ihana! Teki mieli lähteä heti liikkeelle, kun vaatteet näytti niin pirteiltä ja meneviltä. :)

 152. Ensimmäinen asu on ihan huippu! Väri osuu minun kohdallani ihan nappiin ja pipo on houkutteleva. Myöskin suureksi yllätykseksi toisen asun limenvihreä treenipaita on erittäin ihanan pirteän värinen :)

 153. Ensimmäinen asu on ihan huippu! Väri osuu minun kohdallani ihan nappiin ja pipo on houkutteleva. Myöskin suureksi yllätykseksi toisen asun limenvihreä treenipaita on erittäin ihanan pirteän värinen :)

 154. Aivan ihana asukokonaisuus tuo nr.1. Olen TÄYSIN hurahtanut harmaan meleerattuun väriin, ja tuo harmaa väri on TÄYDELLINEN.

 155. Aivan ihana asukokonaisuus tuo nr.1. Olen TÄYSIN hurahtanut harmaan meleerattuun väriin, ja tuo harmaa väri on TÄYDELLINEN.

 156. Kolmonen ehdottomasti! Olen palaamassa sairastelun jälkeen takaisin rakkaan astangajoogan pariin, toppi ja housut olisivat täydellinen treeniasu. Loppurentoutukseen voisin tuon veikeän näköisen hupparin kiskaista ylle.

 157. Kolmonen ehdottomasti! Olen palaamassa sairastelun jälkeen takaisin rakkaan astangajoogan pariin, toppi ja housut olisivat täydellinen treeniasu. Loppurentoutukseen voisin tuon veikeän näköisen hupparin kiskaista ylle.

 158. Ehdoton suosikki nro 3!Keltainen tuo mukavan väriläiskän asuun, hupparin leikkaus on hieman erilainen HIENO =)

 159. Mun silmää miellytti eniten tuo ihan ensimmäinen. Kivan naisellinen toi lila väri ja mukava leikkaus, muuten kun oma salilook on yleensä melko äijämäinen, eli mustaa mustaa mustaa ja löysiä t-paitoja.

 160. Mun silmää miellytti eniten tuo ihan ensimmäinen. Kivan naisellinen toi lila väri ja mukava leikkaus, muuten kun oma salilook on yleensä melko äijämäinen, eli mustaa mustaa mustaa ja löysiä t-paitoja.

 161. Vaikka kolmonen on aivan ihana niin jotenkin pehmeämmät kontrastit väreissä miellyttää ekassa kokonaisuudessa vielä enemmän. Lisäksi hupparipaidan kaula-aukko on hauska kun alla oleva toppi pilkistää kunnolla alta. Kerrospukeutumista salillekin! :)

 162. Vaikka kolmonen on aivan ihana niin jotenkin pehmeämmät kontrastit väreissä miellyttää ekassa kokonaisuudessa vielä enemmän. Lisäksi hupparipaidan kaula-aukko on hauska kun alla oleva toppi pilkistää kunnolla alta. Kerrospukeutumista salillekin! :)

 163. Eipä olis enää mitään tekosyytä olla lähtemättä sinne urheilemaan jos sitä kassillisen uutta motivaatiota voittais:) Asuista oli tosi vaikee valita mikä olis suosikki, koska kaikki oli todella kivoja ja miun mielen mukaisia. Kun joku on valittava on se asukokonaisuus numero 1. Tuo pipo on kyllä tosi kiva ja se sopii siulle tosi hyvin:)

 164. Eipä olis enää mitään tekosyytä olla lähtemättä sinne urheilemaan jos sitä kassillisen uutta motivaatiota voittais:) Asuista oli tosi vaikee valita mikä olis suosikki, koska kaikki oli todella kivoja ja miun mielen mukaisia. Kun joku on valittava on se asukokonaisuus numero 1. Tuo pipo on kyllä tosi kiva ja se sopii siulle tosi hyvin:)

 165. kivoilta näyttävät kaikki kolme kokonaisuutta, mutta eniten silmää miellyttää kuitenkin numero kolme! noissa vetimissä tulisi varmasti treenailtua ahkerasti :)

 166. kivoilta näyttävät kaikki kolme kokonaisuutta, mutta eniten silmää miellyttää kuitenkin numero kolme! noissa vetimissä tulisi varmasti treenailtua ahkerasti :)

 167. Äänestän kokonaisuutta nro 1. Tosin kaikki tosi yes.
  Tulin juuri ensimmäiseltä ryhmäliikuntatunnilta kuukausiin, joten uudet upeat vaatteet ilostuttaisivat henkiin herätettyä harrastusta!
  Toivotaan onnea.

 168. Äänestän kokonaisuutta nro 1. Tosin kaikki tosi yes.Tulin juuri ensimmäiseltä ryhmäliikuntatunnilta kuukausiin, joten uudet upeat vaatteet ilostuttaisivat henkiin herätettyä harrastusta!Toivotaan onnea.

 169. Hankala valinta ykkösen ja kolmosen välillä, molemmat on tosi kivoja. Hmmmm. Ykkönen on tosi söpö, mutta kolmonen taas enemmän minun tyyliseni, ja sen huppari ehkä monikäyttöisempi. Sanon siis kolmonen!

 170. Hankala valinta ykkösen ja kolmosen välillä, molemmat on tosi kivoja. Hmmmm. Ykkönen on tosi söpö, mutta kolmonen taas enemmän minun tyyliseni, ja sen huppari ehkä monikäyttöisempi. Sanon siis kolmonen!

 171. Asu numero 2. on aivan ihana, raikas ja keväinen look. <3 Kyllä treenivaatteet ovat suuri osa motivaatiota! :)

 172. 3. ehdottomasti! Kesäinen keltainen saa ajatukset pysymään tulevissa rantakeleissä ja näin ollen motivaatio urheiluun vaan kasvaa treenatessa :)

 173. 3. ehdottomasti! Kesäinen keltainen saa ajatukset pysymään tulevissa rantakeleissä ja näin ollen motivaatio urheiluun vaan kasvaa treenatessa :)

 174. Kyllä tuo viimeinen oli mielestäni kaikkein makein.. ihanan raikas ja antaa luvan odottaa ihanaa kesää ;)

 175. Asukokonaisuus 3 on paras! Se näyttää ihanan raikkaalta ja keväiseltä! :) Kyllä kelpaisi käydä jumppaamassa ne päällä!

 176. Asukokonaisuus 3 on paras! Se näyttää ihanan raikkaalta ja keväiseltä! :) Kyllä kelpaisi käydä jumppaamassa ne päällä!

 177. Lempparini on tuo ensimmäinen asu. Pipo on yksinkertainen ja pinkissä paidassa leikkaus kivan erikoinen. Ottaisin mielelläni itselleni! :)

 178. Lempparini on tuo ensimmäinen asu. Pipo on yksinkertainen ja pinkissä paidassa leikkaus kivan erikoinen. Ottaisin mielelläni itselleni! :)

 179. Lempparini on ehdottomasti nro 3. Tyylikkään sporttinen, huppari on aivan ihana! Alle saa vielä treenitopin. Loistava asu lämmittelyyn ja pumppiin!

 180. Lempparini on ehdottomasti nro 3. Tyylikkään sporttinen, huppari on aivan ihana! Alle saa vielä treenitopin. Loistava asu lämmittelyyn ja pumppiin!

 181. Asukokonaisuus nro 3 valloitti minut! :) Vetoketju on hauskassa linjassa ja kanariankeltainen toppi ihanan piristävä!

 182. Ehdoton suosikki oli viimeinen asukokonaisuus. Tykkään mustasta reenivaatteissa ja vaatteet näyttivät myös mukavan rennoilta pitää jumpassakin.

 183. Ehdoton suosikki oli viimeinen asukokonaisuus. Tykkään mustasta reenivaatteissa ja vaatteet näyttivät myös mukavan rennoilta pitää jumpassakin.

 184. Hurja määrä kommentteja jo. Kokeilen onneani silti. Ensimmäisestä asukokonaisuudesta tykkäsin eniten. Rakastan pipoja!

 185. ehdottomasti 3. Pitkähihainen on hyvä tunnialkuun ja kun saa sykkeen nousemaan toppi on juuri sopiva yläosan vaate.