Trattoria Sogno

Yksi brunssipartiolainen täällä hei! Siitä onkin hetken aikaa kun olen viimeksi käynyt brunssilla. Eilen kuitenkin kävimme kavereiden kanssa kokeilemassa meille kaikille uutta brunssipaikkaa nimeltä Trattoria Sogno.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näin Töölöä rakastavana ihmisenä, on Sogno oikein tervetullut ravintolavaihtoehto muun valikoiman lisäksi. Kuten jo edellä mainitsin, oli Sogno meille kaikille uusi tuttavuus. Trattoria Sogno sijaitsee ihan kivenheiton päässä Töölöntorista, Töölöntorinkatu 2:ssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paikkana Sogno oli oikein viehättävä ja vaikka tilaan mahtuu paljonkin ihmisiä, niin melu ei ainakaan eilistä brunssia haitannut. Pidin Sognon sisustuksellisista pienistä yksityiskohdista ja varsinkin katosta roikkuvat kattila-valaisimet olivat piristävä yksityiskohta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trattorian brunssi tarjoiltiin pöytiin ja lautasvaihtoehtoja oli kaksi, liha ja kala. Lautasen lisäksi oli myös mahdollisuus tilata erillisiä lisukkeita pekonista hedelmäsalaattiin. Itse söin kalalautasen hedelmäsalaatin kera.

Recently Updated491 Recently Updated492 Recently Updated493 Recently Updated494

Lautasen antimet olivat pieneen nälkään hyvät, mutta seurueemme miespuoliset kaverit olisivat kaivanneet vähän isompia lautasellisia. Itse jäin kaipaamaan ehkä hivenen italialaisia makuja. Italialaisessa ravintolassa kun ollaan, niin odotin että brunssilautanen olisi täyttynyt italialaisista herkuista. Kalalautanen ei nimittäin sisältänyt kovinkaan montaa italian herkkua focacciaa lukuun ottamatta. Jos lautaselle olisi koottu vaikka pienet risotto- tai pasta-annokset, olisi lautanen pitänyt nälän koko loppupäivän.

Haluan nyt painottaa, että olin ihan tyytyväinen eilen syömääni brunssiin, mutta isomman nälän tullessa menisin muutaman korttelin eteenpäin ;). En ole maistanut mitään heidän normaalilta ruokalistalta, mutta jos olette käyneet Sognossa, niin kertokaa ihmeessä mitä mieltä olitte. Palvelu oli ravintolassa mielestäni reippaan kohteliasta ja voisin mennä Sognoon uudestaankin :)

P.S. Brunch Time -tagin alta löydätte vaihtoehtoja brunssipaikkoihin vaikka tälle sunnuntaille. Listalta löytyy esimerkiksi niin Kämpin, kuin Engelin ja Palacen brunssivaihtoehdot.

____________________________________________

It’s been a while since I’ve been in a brunch.  Yesterday, however, we went for a brunch with my friends. We went to one Italian restaurant, which was new place for all of us. The restaurant is called Trattoria Sogno. It’s quite spacious place and it was nicely decorated.  I especially liked those cute saucepan lamps.

The brunch was served on the tables and they had two different brunch plate alternatives, fish and meat. In addition to those two main plates, it was also possible to order separate side dishes like bacon or fruit salad. I ate fishplate, but the thing I missed was the actual Italian flavors. I thought that because we were in an Italian restaurant, I would get something very traditional Italian. I thought, that I would get a small plate of risotto or pasta. The brunch is ok, but if you are very hungry, I would recommend you to go somewhere else.

I want to highlight that I was quite pleased with the brunch that I ate yesterday. I haven’t eaten anything else from their normal menu, so I can’t say anything about that. The service was polite and friendly and I think I could go there again :)

 

You may also like

18 Comments

 1. Etsin viime viikolla uusia brunssipaikkoja ja löysin tämän joten kiva kuulla paikasta ja brunssista tarkemmin.

  Tänä viikonloppunahan oli ensimmäistä kertaa brunssi tarjolla tuolla Korjaamolla. Itselläni olisi tarkoitus mennä testaamaan sitä helmikuun aikana :)

  1. Hei Lora :)

   no niin kuin sanoin, ei sovi isonälkäisille ;)
   Muuten ihan ok paikka. Ei ehkä brunssisuosikkeihini noussut, mutta ihan varteenotettava vaihtoehto jos Töölössä liikkuu.

   Ai, ihan oikeastiko? Luulisin, että Korjaamon brunssi menee samaan kategoriaan mitä vaikka Fannyn? Rentoa meininkiä ja konstailematonta ruokaa. Pitää käydä kokeilemassa, kiitos vinkistä :)

 2. Etsin viime viikolla uusia brunssipaikkoja ja löysin tämän joten kiva kuulla paikasta ja brunssista tarkemmin. Tänä viikonloppunahan oli ensimmäistä kertaa brunssi tarjolla tuolla Korjaamolla. Itselläni olisi tarkoitus mennä testaamaan sitä helmikuun aikana :)

 3. Olen käynyt Sognossa kerran 3 ruokalajin lounaalla ennen joulua ja pidin todella paljon paikasta ja ruuista. Ihan italialaisia makuja sieltä ei minunkaan mielestäni saa, mutta esimerkiksi kana, jota söin siellä oli todella hyvää.

  1. Ok, kiitos tiedosta :)

   Töölössä on monia hyviä Italialaisia, niin harmillista jos tämä Sogno jää muiden jalkoihin. En tosin tiedä millainen lounas on, joten kai se on kokeiltava :)

 4. Olen käynyt Sognossa kerran 3 ruokalajin lounaalla ennen joulua ja pidin todella paljon paikasta ja ruuista. Ihan italialaisia makuja sieltä ei minunkaan mielestäni saa, mutta esimerkiksi kana, jota söin siellä oli todella hyvää.

 5. Hei Lora :)no niin kuin sanoin, ei sovi isonälkäisille ;)Muuten ihan ok paikka. Ei ehkä brunssisuosikkeihini noussut, mutta ihan varteenotettava vaihtoehto jos Töölössä liikkuu. Ai, ihan oikeastiko? Luulisin, että Korjaamon brunssi menee samaan kategoriaan mitä vaikka Fannyn? Rentoa meininkiä ja konstailematonta ruokaa. Pitää käydä kokeilemassa, kiitos vinkistä :)

 6. Ok, kiitos tiedosta :)Töölössä on monia hyviä Italialaisia, niin harmillista jos tämä Sogno jää muiden jalkoihin. En tosin tiedä millainen lounas on, joten kai se on kokeiltava :)

 7. Suosittelen Sognosta tattirisottoa, kanaa ja pizzoja. Annokset on kyllä liian pieniä, kannattaa tilata useampi lisuke pääruoalle.

 8. Suosittelen Sognosta tattirisottoa, kanaa ja pizzoja. Annokset on kyllä liian pieniä, kannattaa tilata useampi lisuke pääruoalle.

 9. Hei, kiitos :)Tattirisotto kuulostaa herkulliselta. Noh, onneksi siis pääruoan jälkeen tilaa jää myös jälkiruoalle ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*