Töölön kesä

Olen ollut Suomessa taas tämän viikon. Täällä on niin ihanaa! Olen niin onnellinen nähdessäni ystäviäni ja kävellessäni tutuilla kaduilla. On vain pakko sanoa, että Helsinki on kyllä se minun kaupunkini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

töölö4

Grillailimme eilen kavereiden kanssa Töölön kauniissa syysillassa. On hassua miten Suomessa elokuu tuntuu aina juuri tältä miltä se tuntuu. Ilma on raikas ja lämpötila on hivenen viileä iltaisin. Jotenkin se tuntui niin ihanan kotoisalta.

En tiedä onko teidän miespuolisten kavereiden (miksei myös naisten) suosiossa Green Egg -grilli? En tiedä mistä tämä suuri hömpötys on lähtenyt taas liikkeelle, mutta ystäväni täällä Suomessa kantaa vihreää kesäkaveriaan mukana kaikkialle. Eilen Green Egg grillasi meille kuhaa ja kasviksia. Alkupalaksi söimme toast skagenia ja seuraksi oli tämän kesän roseeta, Bradin ja Angelinan Miravalia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

töölö2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi tulen Suomeen pian taas syyskuussa, niin näen ystäviäni. Mitään muuta en kaipaa niin paljoa kuin rakkaita ihmisiä. Te ketkä saatte olla lähellä ystäviänne olette kyllä maailman onnekkaimpia <3

You may also like

4 Comments

 1. Ihanan näköinen ilta ollut teillä Töölössä.
  Meillä taas on tarkoitus järjestää lauantaina brunssi omalla sisäpihalla.
  Kesähesa <3

 2. Jonkun sisäpihallako te grillasitte? Meillä on ollut kaupungissa ongelma löytää grillipaikkaa kun puistoissa se täysin kiellettyä (otettiin yhteyttä ihan viranomaisiin ja kysyttiin). Se on ihan ymmärettävää kun kaikki eivät osaa käyttäytyä.

  Ihanan näköistä kyllä! Mites toi rosée? Onko se maineensa arvoinen ja saako sitä suomesta?

  Mukavaa lomaa sinulle, mekin lähdetään tästä Cambridgeen ihmettelemään.

  1. Jep, kavereiden sisäpihalla. Hmm. oletko käynyt Seurasaaressa? Siellä saa ainakin grillailla.

   Jep, kyllä maistui. Mikään roséen asiantuntija en ole, mutta sopi ainakin minun suuhuni. Olin Brondassa viije viikolla ja heidän rosé saisi mennä vaihtoon. Liian voimakas minulle.

   Ihanaa lomaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*