The final flight

Buongiorno a tutti! Niin kuin ainakin FB-ystäväni tietävät, niin olen tällä hetkellä Milanossa. Tein Finnairin kanssa yhteistyökampanjan, minkä tarkoituksena on hyvästellä kalustosta yksi heidän koneistaan. Kyseessä on Finnairin vuonna 2008 käyttöönottama retrokone nimeltä Silver Bird. Silver Birdin elo on valitettavasti tullut päätökseensä ja lennämme sen kanssa tänään sen viimeisen lentonsa Milanosta Helsinkiin.

Upea kone tarvitsee tietenkin upeat hyvästelyt, joten Finnair halusi luoda jotakin hyvin ikimuistoista koneen kunniaksi. Finnair kokosi yhteen pienen bloggaajajoukon, joka sai olla mukana tässä todella ainutlaatuisessa tilaisuudessa. Bloggaajia oli Kiinasta, Hong Kongista, Italiasta ja minä ja Jenni meiltä Suomesta. On ollut ilo ja kunnia olla mukana jossakin näin hyvin järjestetyssä ja upeassa tapahtumassa :)

Tuttuun tapaamme olemme nappailleet yllin kyllin kuvia, mutta onneksi ammattikuvaaja ikuisti meidät vielä kunnolla Silver Birdin kanssa. Kuvissani näkyy valitettavasti vain osa bloggaajista, sillä osan heistä tapasimme vasta täällä ihanassa Italiassa. Olin ihan todella iloinen, että teema oli nimenomaan 50-luku, sillä se jos jokin on nimenomaan minua. Kerrankin sai keikistellä kameralle ihan kunnolla ja ehkä se myös välittyy noista kuvistani, että olin tuossa asussa ja teemassa kuin kotonani. Mikä oli myös todella kiva juttu, niin myös Finnairin ihana henkilökunta oli puettu noihin 50-luvun uniformuihin.

Joudun pian sanomaan Milanolle “arrivederci” ja lähettämään muutaman lentosuukon perään, mutta onneksi palaan tänne viimeistään taas sitten vähän syksymmällä. Pidempään blogiani lukeneet tietävätkin, että yksi iso osa sydämestäni kuuluu tänne Italiaan, joten oli ihan mieletöntä että sain käväistä täällä lempimaassani näin upeissa merkeissä.

Baci <3

_________________________________________

Buongiorno a tutti! At least some of you know that I’m in Milan at the moment. I’m collaborating with Finnair at the very moment and we are saying goodbye to one of their plains. The plane is made in retro style and today the Silver Bird is taking its last flight above the clouds when we fly back to Helsinki from Milan. The plane is very special to Finnair so of course it needs special goodbyes as well. Because of Silver Bird has a special meaning to Finnair, they wanted to create a very spectacular event. A small group of bloggers was asked to join to this last flight and I’m one of those lucky ones. Happily Finnair wanted to bring some of the international bloggers to this final flight as well, so our group contained bloggers from China, Hong Kong and Italy.

It has been a truly honor and pleasure to be part of something like this, and the theme couldn’t be better. 50’s is like done to me and therefore I was like at home in that dress and make-up.  One thing that was particularly nice was that even the whole cabin crew was dressed in 50’s style.

Unfortunately I will soon have to say ” arrivederci” to Milan and head home again. Fortunately I know already that I will be back in Milan quite soon. You guys who have been reading my blog a bit longer know that I have lost a big part of my heart to Italy and that’s why especially it felt nice that I could experience something like this in one of my favorite country.

Baci <3

You may also like

128 Comments

 1. Nää on ihan uskomattoman upeita kuvia ja sinä sitäkin upeampi!! <3 Miten toinen voikaan olla noin kaunis <3 Pus ja haleja!:) Olipas muuten kiva idea Finnairilta!!:)

  1. No voi sinua <3

   Kävin juhannuksena Turussa, mutta lupan tulla sinne pian taas uudelleen. On se vain niin ihana kaupunki, olen ehkä vähän kade kaikista ihanista jutuista mitä teillä siellä oikein on.Olin ihan fiiliksissä Sorrin ja Deli Verden salaateista :)

   Oli kyllä loistava idea Finnairilta! On kiva huomata että, miten Suomalaiset yrityksen vihdoinkin alkavat hyödyntämään sosiaalista mediaa :)

 2. Nää on ihan uskomattoman upeita kuvia ja sinä sitäkin upeampi!! <3 Miten toinen voikaan olla noin kaunis <3 Pus ja haleja!:) Olipas muuten kiva idea Finnairilta!!:)

 3. Ihania kuvia ja mitä maailmanmeininkiä! Olette olleet Jennin kanssa kyllä oikeat suomalaisneitokaiset 50-luvulle, olette erityisen kauniina! :) Odottelen Milanon reportaasia mielenkiinnolla.

 4. Ihania kuvia ja mitä maailmanmeininkiä! Olette olleet Jennin kanssa kyllä oikeat suomalaisneitokaiset 50-luvulle, olette erityisen kauniina! :) Odottelen Milanon reportaasia mielenkiinnolla.

 5. Ihanaa teillä ollut! Upeita kuvia ja kaunis sinä <3

  Olen innolla odotellut sen teidän bloggaajapäivän jälkkärin reseptiä, kun se näytti senverran helpolta, että olisi voinut juhannuksena mökillä sitä tehdä :) Et jaksaisi kirjoittaa tänne kommenttiboksiin lyhyesti sen sisältöä? :)

  1. Heippa!Oon nyt möksällä,niin en ole kerennyt postailemaan vielä.Se mousse on tehty mascarponesta ja vaniljakermavaahdosta.Marinoin meloninpaloja sitruunamehussa ja mintunlehdissä noin puolisen tuntia. Koristelin jälkiruoan marjoilla ja suklaalastuilla :)

 6. Ihanaa teillä ollut! Upeita kuvia ja kaunis sinä <3Olen innolla odotellut sen teidän bloggaajapäivän jälkkärin reseptiä, kun se näytti senverran helpolta, että olisi voinut juhannuksena mökillä sitä tehdä :) Et jaksaisi kirjoittaa tänne kommenttiboksiin lyhyesti sen sisältöä? :)

 7. Ihana idea Finnairilta! Olet kyllä todella kauniina, huomaa että viihdyt tuossa asussa :)

 8. Olipas kiva happeninki, pikapyrähdys Italiassa kuulostaa erinomaiselta. Tuo 50-luvun stailaus sopii sinulle täydellisesti:)

  Pikaisesti vain kysäisisin, että mitä sinulla oli sen marenki- marjajälkkärin pohjalla jota teit toissaviikonloppuna? Kuvistasi yritin katsoa mutta en ole ihan varma onko siinä valkosuklaa/vaniljavaahtoa vai mitä :)Suunnataan mökille juhannusviettoon ja tuo jälkkäri voisi toimia hyvin juhannusaterian päätteeksi :)

  Aurinkoista juhannusviikonloppua!

  1. Heippa!Se mousse on tehty mascarponesta ja vaniljakermavaahdosta.Marinoin meloninpaloja sotruunamehussa ja mintunlehdissä.Koristelin jälkiruoan suklaalla,marjoilla ja marengeilla.

 9. Olipas kiva happeninki, pikapyrähdys Italiassa kuulostaa erinomaiselta. Tuo 50-luvun stailaus sopii sinulle täydellisesti:)Pikaisesti vain kysäisisin, että mitä sinulla oli sen marenki- marjajälkkärin pohjalla jota teit toissaviikonloppuna? Kuvistasi yritin katsoa mutta en ole ihan varma onko siinä valkosuklaa/vaniljavaahtoa vai mitä :)Suunnataan mökille juhannusviettoon ja tuo jälkkäri voisi toimia hyvin juhannusaterian päätteeksi :)Aurinkoista juhannusviikonloppua!

 10. I’m telling it again, Sofie, you were made for the 50s’ :)
  You look GORGEOUS! Mad Men Sofie :)
  I LOVE it!!!!! You guys look super good-

 11. I’m telling it again, Sofie, you were made for the 50s’ :)You look GORGEOUS! Mad Men Sofie :)I LOVE it!!!!! You guys look super good-

 12. Love how you styled your 50’s outfit! PERFETTO & BELLISSIMA!!! I think it was such a particular experience, I had never heard about something like that!!! Spero verrai a trovarci di nuovo :)!!! Un bacione!

 13. Love how you styled your 50’s outfit! PERFETTO & BELLISSIMA!!! I think it was such a particular experience, I had never heard about something like that!!! Spero verrai a trovarci di nuovo :)!!! Un bacione!

 14. Aivan mielettömän upeita kuvia, noista kyllä henkii niin 50-luku ja sen ajan lentämisen glamour!:) Ja todella ihana idea Finnairilta tuollainen, varmasti ollut niin heille kuin teillekin aivan unohtumaton kokemus! Voi että mihin kaikkiin upeisiin juttuihin olet päässyt blogisi myötä mukaan, aivan mahtavaa!:)

  1. No kiva, että se henkii kuvistani myös sinne ruudun toiselle puolelle :))
   Olin niin onnellinen, että minua pyydettiin mukaan tällaiseen aivan mahtavaan juttuun. On kyllä aivan ikimuistoinen juttu.

   Luin kommenttisi moneen kertaan ja tulin siitä ihan superonnelliseksi. Monia tällaiset jutut voivat ärsyttää, mutta olen niin onnelinen että miulla on lukijoina ihmisiä jotka ovat samanlaisia kuin minä. Ihanaa, että osaatte olla toisten puolesta onnellisia <3

   Silloin kun aloitin bloggaamisen niin en tiennyt, että siitä voisi seurata joitakin näin upeitata juttuja. Kannatti siis aloittaa tämä harrastus :)

 15. Aivan mielettömän upeita kuvia, noista kyllä henkii niin 50-luku ja sen ajan lentämisen glamour!:) Ja todella ihana idea Finnairilta tuollainen, varmasti ollut niin heille kuin teillekin aivan unohtumaton kokemus! Voi että mihin kaikkiin upeisiin juttuihin olet päässyt blogisi myötä mukaan, aivan mahtavaa!:)

 16. Oooh, ehkä *vähän* kade…!!! Upeita kuvia ja ihania naisia!

  (miksi kosmebloggaajille ei tarjota tällaisia yhteistöitä…? ^_^)

 17. Oooh, ehkä *vähän* kade…!!! Upeita kuvia ja ihania naisia!(miksi kosmebloggaajille ei tarjota tällaisia yhteistöitä…? ^_^)

  1. Heippa Maria!!

   Voi kiitos <3

   Tuo asu ja meikki saivat Sofiésta esiin viehkeän fiftari mimmin ;)
   Tuo on tilannekuva niistä valokuvauksista ja odotankin jo innolla, että miltä se kuva näyttää valokuvaajan kamerasta käsin.

 18. siis aivan ihania kuvia !! näytätte kummatkin niin kauniilta :)Ihan lemppari kuva toi kolmas, se missä sulla on toinen käsi lanteilla ja toinen siinä vieressä viehkeästi <; hihi !<3 Mariahttp://dejiss.blogspot.com

 19. Beata te! Itse olen asunut pari vuotta Milanossa ja voin sanoa että kyseessä on upea kaupunki-varsinkin Via Monte Napoleone ja Via Torino ovat hienoja ostoskatuja ja yöelämä Milanossa on Italian paras! Teidän on pakko käydä aperitivolla – Milanolainen happy hour tarkoittaa jotain aivan muuta kuin Suomessa!
  Näytätte upealta! 50-luvun tyyli on vangitseva!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  1. Siis olen aiemmin lentänyt Milanoon ja mennyt kentältä suoran juna-asemalle ja sieltä suoraan Venetsian lähellä asuvien ystävieni luokse. Ystäväni asuu vielä hetken Milanossa ja mietinkin, että pitäisiköhän sitä tehdä joku viikonloppureissu Milanoon nyt kesällä. Happy hour Milanolaisittain on kyllä aivan loistava, miksei meillä ole samanlaista?!?

   Baci E <3

 20. Beata te! Itse olen asunut pari vuotta Milanossa ja voin sanoa että kyseessä on upea kaupunki-varsinkin Via Monte Napoleone ja Via Torino ovat hienoja ostoskatuja ja yöelämä Milanossa on Italian paras! Teidän on pakko käydä aperitivolla – Milanolainen happy hour tarkoittaa jotain aivan muuta kuin Suomessa!Näytätte upealta! 50-luvun tyyli on vangitseva!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 21. Voi ihania kuvia ja onneks oli niin aurinkoistakin silloin!
  Huippua, että reissusta tuli mahtava!
  Oli tosi kiva meikata sua, oot niin kaunis! :)

  Ihanaa juhannusta ja oikein suloista kesää muutenkin!

  Terkuin, Pinksu

  1. Heippa!

   Voi kuule, et tiedä miten onnellinen olin tekemästäsi meikistä. Se oli juuri sellainen kuin halusinkin.Olet kyllä niin taitava :)

   Kiitos samoin :)

 22. Voi ihania kuvia ja onneks oli niin aurinkoistakin silloin!Huippua, että reissusta tuli mahtava!Oli tosi kiva meikata sua, oot niin kaunis! :)Ihanaa juhannusta ja oikein suloista kesää muutenkin!Terkuin, Pinksu

 23. Heippa!Oon nyt möksällä,niin en ole kerennyt postailemaan vielä.Se mousse on tehty mascarponesta ja vaniljakermavaahdosta.Marinoin meloninpaloja sitruunamehussa ja mintunlehdissä noin puolisen tuntia. Koristelin jälkiruoan marjoilla ja suklaalastuilla :)

 24. Heippa!Se mousse on tehty mascarponesta ja vaniljakermavaahdosta.Marinoin meloninpaloja sotruunamehussa ja mintunlehdissä.Koristelin jälkiruoan suklaalla,marjoilla ja marengeilla.

 25. Aivan upeat asut! 50-luvun tyyli on kyllä ihanaa ja kyllä se sun kotoisuus noissa asuissa välittyi ainaki tän ruudun taakse. :) Olisi ihana iteki päästä ulkomaille, vaikka tonne Italiaan kun en oo siellä vielä käyny.

 26. Aivan upeat asut! 50-luvun tyyli on kyllä ihanaa ja kyllä se sun kotoisuus noissa asuissa välittyi ainaki tän ruudun taakse. :) Olisi ihana iteki päästä ulkomaille, vaikka tonne Italiaan kun en oo siellä vielä käyny.

 27. Vau, mieletön juttu! En voi kuvitellakaan, miten mahtavat syötävät teillä siellä reissussa saattaa olla! Toivottavasti ruokakuvia ja tilannekuvia on tulossa reissusta? :) Olet todella kaunis näissä kuvissa.

 28. Vau, mieletön juttu! En voi kuvitellakaan, miten mahtavat syötävät teillä siellä reissussa saattaa olla! Toivottavasti ruokakuvia ja tilannekuvia on tulossa reissusta? :) Olet todella kaunis näissä kuvissa.

 29. Aivan mielettömiä kuvia! Olet tuo mekko päälläsi aivan huikea kaunotar menneiltä vuosikymmeniltä.

 30. No voi sinua <3Kävin juhannuksena Turussa, mutta lupan tulla sinne pian taas uudelleen. On se vain niin ihana kaupunki, olen ehkä vähän kade kaikista ihanista jutuista mitä teillä siellä oikein on.Olin ihan fiiliksissä Sorrin ja Deli Verden salaateista :)Oli kyllä loistava idea Finnairilta! On kiva huomata että, miten Suomalaiset yrityksen vihdoinkin alkavat hyödyntämään sosiaalista mediaa :)

 31. Niin oli! Oli niin mahtavaa päästä mukaan johonkin tällaiseen :)No kiva, että huomaa että viihdyn tuossa asussa :)))

 32. Niin oli! Olin ihan superonnellinen, että pääsin mukaan johonkin näin upeaan ja ikimuistoiseen juttuun :)

 33. Mille grazie bella!It was, and I think that was something that I will remember for the rest of my life :)Bacione!

 34. No kiva, että se henkii kuvistani myös sinne ruudun toiselle puolelle :))Olin niin onnellinen, että minua pyydettiin mukaan tällaiseen aivan mahtavaan juttuun. On kyllä aivan ikimuistoinen juttu. Luin kommenttisi moneen kertaan ja tulin siitä ihan superonnelliseksi. Monia tällaiset jutut voivat ärsyttää, mutta olen niin onnelinen että miulla on lukijoina ihmisiä jotka ovat samanlaisia kuin minä. Ihanaa, että osaatte olla toisten puolesta onnellisia <3Silloin kun aloitin bloggaamisen niin en tiennyt, että siitä voisi seurata joitakin näin upeitata juttuja. Kannatti siis aloittaa tämä harrastus :)

 35. En malta odottaa, että näen ne valokuvaajan napsimat kuvat. Lupaan laittaa niitä sitten tänne blogini puolelle :)

 36. Hih, kiitos Sanni. No kannattaa olla tällainen matka- ja ruokabloggaaja, niin pääsee mukaan tällaisiin juttuhin ;)

 37. Heippa Maria!!Voi kiitos <3Tuo asu ja meikki saivat Sofiésta esiin viehkeän fiftari mimmin ;)Tuo on tilannekuva niistä valokuvauksista ja odotankin jo innolla, että miltä se kuva näyttää valokuvaajan kamerasta käsin.

 38. Siis olen aiemmin lentänyt Milanoon ja mennyt kentältä suoran juna-asemalle ja sieltä suoraan Venetsian lähellä asuvien ystävieni luokse. Ystäväni asuu vielä hetken Milanossa ja mietinkin, että pitäisiköhän sitä tehdä joku viikonloppureissu Milanoon nyt kesällä. Happy hour Milanolaisittain on kyllä aivan loistava, miksei meillä ole samanlaista?!?Baci E <3

 39. Heippa!Voi kuule, et tiedä miten onnellinen olin tekemästäsi meikistä. Se oli juuri sellainen kuin halusinkin.Olet kyllä niin taitava :)Kiitos samoin :)

 40. No olen niin onnellinen, että tuo teema oli nimenomaan 50-luku. Punaiset huulet, tyllihameet ja viehkeät poseeraukset ovat parhautta :)

 41. Ihan uskomattoman kauniita olette Jennin kanssa, kuin luotuja fiftari-malleiksi! :)

  Mukava kuulla, että oot nauttinut juhannuksesta Turussa, täällä ikäni asuneena en tiedä mitään parempaa, kuin juhannus Turun saaristossa. Siinä missä monet on jouluihmisiä, itse olen ehdottomasti juhannusihminen!

 42. Ihan uskomattoman kauniita olette Jennin kanssa, kuin luotuja fiftari-malleiksi! :) Mukava kuulla, että oot nauttinut juhannuksesta Turussa, täällä ikäni asuneena en tiedä mitään parempaa, kuin juhannus Turun saaristossa. Siinä missä monet on jouluihmisiä, itse olen ehdottomasti juhannusihminen!

 43. Luinkin tästä lennosta jo Jennin blogin puolelta ja ajattelin, että mikä mahtava idea! Upeita kuvia ja mitä kaunottaria te olettekaan! Vau!

  Milanossa olen kerran ollut viikonlopun (13 vuotta sitten) ja muistan edelleen sen häkellyttävän tunteen, kun illalla saavuttuamme lähdimme kävelylle ja nousimme metroaseman portaita ylös aukiolle ja näimme illan valaistuksessa seisovan Il Duomon. Huikea näky! Uskomaton rakennus kaikin puolin. Italiaan halajaisi mieleni taas niin kovasti, mutta tällä hetkellä täytyy tyytyä metsämökkimme rauhaan – ihan mukavaa sekin :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

 44. Luinkin tästä lennosta jo Jennin blogin puolelta ja ajattelin, että mikä mahtava idea! Upeita kuvia ja mitä kaunottaria te olettekaan! Vau! Milanossa olen kerran ollut viikonlopun (13 vuotta sitten) ja muistan edelleen sen häkellyttävän tunteen, kun illalla saavuttuamme lähdimme kävelylle ja nousimme metroaseman portaita ylös aukiolle ja näimme illan valaistuksessa seisovan Il Duomon. Huikea näky! Uskomaton rakennus kaikin puolin. Italiaan halajaisi mieleni taas niin kovasti, mutta tällä hetkellä täytyy tyytyä metsämökkimme rauhaan – ihan mukavaa sekin :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*