Tauluseinä

Kodin sisustus- ja maalausprojektit ovat olleet hieman tauolla tässä viime aikoina. Tauluhyllyjä on kyllä porailtu seinään, mutta ne taulut ovat uupuneet.  Kävin lauantaina etsimässä ranskalaiselle siskolleni läksiäiskorttia ja tepastelin yhteen lempikauppaani, SOFiNAH:iin. Cecilie Mellin koruja ihastellessa kyselin korteista ja heiltä löytyi kuin löytyikin myös kortteja jotka sopivat tarpeisiini täydellisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä kortteja katsellessa tajusin, että minä haluan itselleni myös kortit, mutta seinälleni kehyksiin. Niin hienot nämä Matilda Mannströmin taideteokset ovat. En halunnut vain yhtä, vaan kaikki kolme. Nyt Matildan teokset nököttelevät tuolla ennen niin tyhjällä tauluhyllylläni kauniissa rivissä :)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ranskalainen sisareni on suhteellisen temperamenttinen ja jos se olisi ollut mahdollista niin olisin teettänyt hänelle uuden kortin tekstillä ”what the F are u wearing”, mutta Matildan kaunissanaisempi korttimalli sopi ranskikselleni ja Pariisi-teemaan kumminkin todella hyvin.

hylly 3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mietin nyt tässä vain, että pitäisikö sitä lähettää Matildalle rakkauskirje tai jopa pullopostia ja kysäistä voisiko hän designata minulle oman kortin? Olisi ihana saada itselleen tuollainen omakuva :)

P.S. Olenko jo kertonut, että jos saisin valita itselleni uuden nimen niin yksi vaihtoehdoista olisi Matilda ja lempinimeni olisi tietenkin Tilda :)

You may also like

24 Comments

 1. Heh hauskoja kortteja! Mitä tuossa vikassa kortissa muuten lukee?
  Oon asunu nykyisessä asunnossani 6 vuotta, vieläkään ei oo sisustus kunnossa, siis seinien osalta. Haussa mies jolla on iskuporakone :D

  Terveisin Venla ;) (Siis nimeni jos en olisi mikä olen.)

  1. Hih hei Venla :)

   “I can’t pay my rent, but I’m still fabulous”

   No ei kai ne proggikset ikinä lopu. Jos asuisit himpun verran lähempänä tulisin poraamaan lempilukijani seiniin reikiä :)

   P.S. Mulla on sellainen akkukäyttöinen ruuvimeisseli – ihan paras apuväline ever!

 2. Heh hauskoja kortteja! Mitä tuossa vikassa kortissa muuten lukee?Oon asunu nykyisessä asunnossani 6 vuotta, vieläkään ei oo sisustus kunnossa, siis seinien osalta. Haussa mies jolla on iskuporakone :DTerveisin Venla ;) (Siis nimeni jos en olisi mikä olen.)

 3. Hienoja kortteja! Ja pakko kertoa tähän väliin, että tyttäreni nimi on Sohvi Matilda. Tykkäätkö? :)

 4. Heippa!

  Pidän blogistasi todella paljon, joten toivottavasti et ota kommenttiani pahalla.

  Pidät sisutuksessa selvästi vaaleista sävyistä ja selkeydestä. Tiedostan sen, että haluat säilyttää blogisi naistenlehtimäisenä ja ”seesteisenä”. Joskus ottamasti valokuvat ovat kuitenkin hieman turhan vaaleita vaaleine teksteineen. Haet kuvilla tiettyä tunnelmaa, mutta vähän aikaa sitten tekemäsi postaus keittiöstäsi oli mielestäni hieman hahmoton kaiken sen valkoisuuden keskellä. Keittiösi on valkoinen ja siinä ei ole mitään vikaa :) Ongelma on ylivalottuneen oloisissa kuvissa. Tässä postauksessa sitten taulu eivät tulleet mielestäni riittävästi esille. Esim. kuva 4 on pelkkää sumua.

  Halusin sanoa tämän vain rakentavana kommenttina. Mielestäni tämä ei kuitenkaan ole täysin pelkkä makukysymys.

  1. Heippa :)

   En ota en – kritiikki on vain hyvästä :)

   Te tätä lueskelette, niin tottakai lukukokemuksen pitää olla teille mieluinen.

   Mä tiedän. Mulle on sanottu siitä aiemminkin. Totuus vain on, että haen nimenomaan sitä tunnelmaa ja harmoniaa ja sen takia yleensä ylivalotan kuviani. Ylivalottamisella muutenkin kuvista tulee jollain lailla parempia kun pintojen virheet eivät näy.

   Kuvan neljä olen ottanut tarkoituksella sillä tavalla että otin henkarin linssin eteen ja tarkensin sen ohitse tauluihin.

   Pahoittelen valokuvaustyyliäni ja lupaan ottaa kommenttisi nyt huomioon :)

   1. Olen todella iloinen siitä, miten vastasit jättämääni kommenttiin! Otit sen rakentavasti vastaan ja perustelit neutraalisti omaa näkemystäsi. Usein bloggaajat vastaavat blogiinsa kohdistuvaan kritiikkiin hieman liian hyökkäävästi. No… osaahan lukijatkin kyllä joskus olla vähän kohtuuttomia mielipiteineen ;)

    Oikein aurinkoista kesää sinne.

    Terkuin, T

 5. Heippa!Pidän blogistasi todella paljon, joten toivottavasti et ota kommenttiani pahalla. Pidät sisutuksessa selvästi vaaleista sävyistä ja selkeydestä. Tiedostan sen, että haluat säilyttää blogisi naistenlehtimäisenä ja ”seesteisenä”. Joskus ottamasti valokuvat ovat kuitenkin hieman turhan vaaleita vaaleine teksteineen. Haet kuvilla tiettyä tunnelmaa, mutta vähän aikaa sitten tekemäsi postaus keittiöstäsi oli mielestäni hieman hahmoton kaiken sen valkoisuuden keskellä. Keittiösi on valkoinen ja siinä ei ole mitään vikaa :) Ongelma on ylivalottuneen oloisissa kuvissa. Tässä postauksessa sitten taulu eivät tulleet mielestäni riittävästi esille. Esim. kuva 4 on pelkkää sumua.Halusin sanoa tämän vain rakentavana kommenttina. Mielestäni tämä ei kuitenkaan ole täysin pelkkä makukysymys.

 6. Keskeneräinen tauluprojekti kuulostaa nii-in tutulta. Olen saanut muutamat kuvitukset/kuvat kehyksiin mutta ne reiät puuttuvat vielä seinistä :D

  Ihania kortteja. Tietkös, olen kulkenut tuon pikku putiikin ohi lukuisat kerrat kun se sijaitsee työpaikkani nurkilla mutta kertaakaan en ole uskaltautunut sisälle asti, ihastellut vaan näyteikkunaa :)

  T. Amelia [Jos saisin valita uuden nimen itselleni. Se tulee lempi lapsuuusajan kirjasarjasta Amelia Jane :)]

  1. Hei Amelia!

   Puuh, KYLLÄ. Mulla on reikiä, kehyksiä ja tauluhyllyjä, mutta ne taulut puuttuu :)

   Suosittelen menemään ihan sisälle asti. Siellä on kaksi supersivää ja suloita myyjätärtä – tuotteista nyt puhumattakaan. Ihania yksilöllisiä koruja ja pehmoisia Zoe Karssenin vaatteita <3

   Toiv. Amelié ;)

 7. Keskeneräinen tauluprojekti kuulostaa nii-in tutulta. Olen saanut muutamat kuvitukset/kuvat kehyksiin mutta ne reiät puuttuvat vielä seinistä :DIhania kortteja. Tietkös, olen kulkenut tuon pikku putiikin ohi lukuisat kerrat kun se sijaitsee työpaikkani nurkilla mutta kertaakaan en ole uskaltautunut sisälle asti, ihastellut vaan näyteikkunaa :)T. Amelia [Jos saisin valita uuden nimen itselleni. Se tulee lempi lapsuuusajan kirjasarjasta Amelia Jane :)]

 8. Hih hei Venla :)”I can’t pay my rent, but I’m still fabulous”No ei kai ne proggikset ikinä lopu. Jos asuisit himpun verran lähempänä tulisin poraamaan lempilukijani seiniin reikiä :)P.S. Mulla on sellainen akkukäyttöinen ruuvimeisseli – ihan paras apuväline ever!

 9. Mitä! Ihanko oikeasti :´) ?!Voi – hänellä on maailman hienon nimi <3Hmmm. Pitäisikö sitä laittaa oma nimi vaihtoon?

 10. Heippa :)En ota en – kritiikki on vain hyvästä :)Te tätä lueskelette, niin tottakai lukukokemuksen pitää olla teille mieluinen. Mä tiedän. Mulle on sanottu siitä aiemminkin. Totuus vain on, että haen nimenomaan sitä tunnelmaa ja harmoniaa ja sen takia yleensä ylivalotan kuviani. Ylivalottamisella muutenkin kuvista tulee jollain lailla parempia kun pintojen virheet eivät näy. Kuvan neljä olen ottanut tarkoituksella sillä tavalla että otin henkarin linssin eteen ja tarkensin sen ohitse tauluihin. Pahoittelen valokuvaustyyliäni ja lupaan ottaa kommenttisi nyt huomioon :)

 11. Hei Amelia! Puuh, KYLLÄ. Mulla on reikiä, kehyksiä ja tauluhyllyjä, mutta ne taulut puuttuu :)Suosittelen menemään ihan sisälle asti. Siellä on kaksi supersivää ja suloita myyjätärtä – tuotteista nyt puhumattakaan. Ihania yksilöllisiä koruja ja pehmoisia Zoe Karssenin vaatteita <3Toiv. Amelié ;)

 12. Heipähei taasen!
  Mä taas vaivaan sua hieman :) Ymmärrän oikein hyvin että kommentit saattavat jäädä huomioimatta, eikä kaikkiin ehdi vastata. Mutta kyselin “Ihan lomalla” -postauksessasi vinkkejä, mistä päin Barcelonaa kannattaisi ensikertalaisen varata hotelli, jotta kulkemiset olisivat mahdollisimman yksinkertaiset?
  Todella paljon kiitoksia, jos osaat antaa pientä osviittaa :) Ymmärtääkseni olet käynyt kaupungissa useita kertoja.

  1. Heippa!

   Anteeksi :(

   Yleensä vastailen kommentteihin ihan saman päivän aikana- maileihin noin viikon viiveellä. Sunnuntaisin on mun mailipäivä. Tähän on nyt jäänyt epähuomiossa vastaamatta.

   Noh itse menisin Borniin. Tai tottakai ihan siitä Plaça de Catalunyan läheisyydestä jos haluaa olla ihan ytimessä, mutta Born viehättää minua ihan hirmuisesti. Sen asuinalueen pikkuiset kadut ovat tosi viehättäviä.

   Kunhan pysyt Ravalista kaukana niin kaikki hyvin. Vuokrasin sieltä kerran erehdyksissäni kämpän, mutta onneksi ei käynyt mitään :)

   Olethan lukenut Barcelona-postaukseni?

   Tässä iltalukemista:

   http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/20/te-quiero-barcelona/

   http://avecsofie.indiedays.com/2011/06/06/barcelona-in-pictures/

   http://avecsofie.indiedays.com/2012/07/03/vinkkeja-barcelonaan-matkaaville/

   http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/23/palau-nacional-montjuic/

   http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/29/style-inspiration-from-barcelona/

 13. Heipähei taasen!Mä taas vaivaan sua hieman :) Ymmärrän oikein hyvin että kommentit saattavat jäädä huomioimatta, eikä kaikkiin ehdi vastata. Mutta kyselin “Ihan lomalla” -postauksessasi vinkkejä, mistä päin Barcelonaa kannattaisi ensikertalaisen varata hotelli, jotta kulkemiset olisivat mahdollisimman yksinkertaiset?Todella paljon kiitoksia, jos osaat antaa pientä osviittaa :) Ymmärtääkseni olet käynyt kaupungissa useita kertoja.

 14. Heippa!Anteeksi :(Yleensä vastailen kommentteihin ihan saman päivän aikana- maileihin noin viikon viiveellä. Sunnuntaisin on mun mailipäivä. Tähän on nyt jäänyt epähuomiossa vastaamatta. Noh itse menisin Borniin. Tai tottakai ihan siitä Plaça de Catalunyan läheisyydestä jos haluaa olla ihan ytimessä, mutta Born viehättää minua ihan hirmuisesti. Sen asuinalueen pikkuiset kadut ovat tosi viehättäviä.Kunhan pysyt Ravalista kaukana niin kaikki hyvin. Vuokrasin sieltä kerran erehdyksissäni kämpän, mutta onneksi ei käynyt mitään :)Olethan lukenut Barcelona-postaukseni?Tässä iltalukemista: http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/20/te-quiero-barcelona/http://avecsofie.indiedays.com/2011/06/06/barcelona-in-pictures/http://avecsofie.indiedays.com/2012/07/03/vinkkeja-barcelonaan-matkaaville/http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/23/palau-nacional-montjuic/http://avecsofie.indiedays.com/2012/05/29/style-inspiration-from-barcelona/

 15. Olen todella iloinen siitä, miten vastasit jättämääni kommenttiin! Otit sen rakentavasti vastaan ja perustelit neutraalisti omaa näkemystäsi. Usein bloggaajat vastaavat blogiinsa kohdistuvaan kritiikkiin hieman liian hyökkäävästi. No… osaahan lukijatkin kyllä joskus olla vähän kohtuuttomia mielipiteineen ;)Oikein aurinkoista kesää sinne. Terkuin, T

 16. Hei! Mistä olet löytänyt tuon ylemmän valokuvakehyksen? Olen etsinyt juuri tuollaista, jossa kehyksen ja kuvan väliin tuleva “sisäpahvi” olisi reilun kokoinen :)

 17. Hei! Mistä olet löytänyt tuon ylemmän valokuvakehyksen? Olen etsinyt juuri tuollaista, jossa kehyksen ja kuvan väliin tuleva “sisäpahvi” olisi reilun kokoinen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*