Tango Argentino

Niin kun olen aiemminkin kertonut, olen harrastanut erilaisia tanssin lajeja. Viime vuosina en ole tanssia harrastanut ollenkaan, koska se on täällä Vaasassa käytännössä mahdotonta. Olen harrastanut mm.balettia, show- ja nykytanssia, mutta perinteiset paritanssit on aiemmin jääneet väliin. Sain koulukaverini kanssa poikaystävämme suostuteltua viikonlopun kestävälle Argentiinalaisen tangon kurssille. Itse olen ihan intoa täynnä, mutta poikaystävää taitaa vähän hirvittää. Hän ei ole ikinä tanssia harrastanut, joten olin todella yllättynyt että hän edes suostui kanssani kurssille tulemaan. Koulukaverimme lähtevät vuoden päästä Argentiinaan vaihtoon vuodeksi, niin olemme alustavasti sopineet, että ensi joulun viettäisimme Argentiinassa mm. tangoa tanssien. Toivoisin niin paljon, että poikaystäväni innostuisi tanssimaan vähän enemmänkin niin voitaisiin myöhemmin kokeilla muitakin paritansseja. Olen hakenut vähän inspiraatiota Gotan Projectin musiikista. Gotan Projectin “Una Musica Brutal” ja “Diferente” ovat soineet meillä ahkerasti viime päivinä :)

Like I have earlier mentioned that I have danced different kind of dance styles, for instance ballet and show dance. But in the past years I haven´t danced at all, actually it´s quite impossible to dance in my current hometown. But whole next weekend I´m going to dance Argentine Tango with my boyfriend.     I´m quite excited about the upcoming weekend because I have never danced tango before and also I can spend some quality time with my boyfriend.  I have listened Gotan Project the whole week to seek some inspiration about tango. Songs “Una Musica Brutal” ja “Diferente” are my favorite from Gotan Project.

You may also like

4 Comments

  1. Kiva että sait poikaystävän mukaan :) Itsekin haaveilen argeniinalaisesta tangosta, sitä en ole vielä kokeillut vaikka tanssi on ollut osa elämää aina. Kerrothan sitten, millaista siellä on ollut? Treeni-iloa :)

  2. iduska: Niin on! Olen sitä yrittänyt saada jo monta vuotta, mutta vihdoinkin se suostui :)Joo, tottakai kerron :)

  3. Kiva että sait poikaystävän mukaan :) Itsekin haaveilen argeniinalaisesta tangosta, sitä en ole vielä kokeillut vaikka tanssi on ollut osa elämää aina. Kerrothan sitten, millaista siellä on ollut? Treeni-iloa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*