Takki joka pelasti Suomen loman

Sanonta ”lähtee takki auki” kuvastaa yleensä minun spontaania menoani monessa mielessä. Suomeen tosin en lähtenyt pelkästään takki auki, vaan myös ilman takkia. Olin ihan unohtanut (ja alitajuisesti toivonut kesän jatkuvan), että siellä on syksy kesän sijaan. Pari iltaa värjöttelin ilman takkia kaulahuivissani, kunnes sain Nansolta viestin, että haluaisinko tulla valitsemaan takin heidän syys- ja talvimallistosta.

Olin todella onnellinen, sillä olin ihaillut kyseistä Polly-takkia mikä on minulla harmaana, Caritan päällä mustana. Minulle musta on hivenen synkkä väri, joten pysyin omassa väripaletissani ja valitsin takin kauniissa harmaassa sävyssä. Takki oli täydellinen Suomessa oltaessa ja uskon, että en lämpimämpää takkia tarvitse koko talvena Amsterdamissa ollenkaan. Takki toimi myös ystäväni häissä loistavasti juhlavammin asustein. Täydellinen lahja siis minulle ja takille tulee varmasti paljon käyttöä. Kiitos <3

Jos joku teistä on miettimässä siellä Polly-takin ostoa netin kautta, voin koon puolesta sanoa, että koko on suhteellisen reilu. Jos olet yleensä s-kokoa, on s-koko myös Polly-takissa oikea vaihtoehto. Polly menee kivasti rennosti lenkkareiden kanssa, mutta myös vyön sekä karvakauluksen kanssa siitä saa todella näyttävän takin iltamenoihin. Kannattaa kurkata Nanson verkkokauppa, sillä heillä on tällä hetkellä menossa myös syys-ale ja moni tuote on -40%.

 

Amsterdamissa on ollut vielä niin kesäistä, että en ole vielä ehtinyt Pollya pitää montaa kertaa, mutta ensi viikolla sään pitäisi vihdoin muuttua syksyisemmäksi. Vaikka kesäihminen olen, mutta kyllä +26 astetta lokakuussa tuntuu hyvin oudolle. Tai tänä vuonna itseasiassa koko aika huhtikuusta lähtien on viime lauantaihin asti tuntunut kesältä. Tuntuu, että talvesta hypättiin suoraan kesään ja nyt näyttää siltä, että kesästä hypätään suoraan talveen. Ei sitä oikein tällä hetkellä usko, että kahden kuukauden päästä on joulu.

 

Yltäni löytyy myös mitä ihanin kašmirneule, joka on yhdeltä ranskalaiselta lempimerkiltä, Claudie Pierlotilta. Claudien olen itseasiassa löytänyt kunnolla vasta tämän vuoden puolella ja olen enemmänkin Sandron ja Claudien asiakaskuntaa nykyään enemmän kuin esimerkiksi Majen. Claudie Pierlotin valikoima on hyvin klassinen laadukkain ja kestävin materiaalein, joita suosin kaikissa vaatteissani. Villa, puuvilla, kašmir ja silkki ovat ihania sekä kestäviä materiaaleja, jotka kestävät käytössä vuodesta toiseen.

Kašmirneule / Claudie Pierlot

Takki / Nanso (gifted)

Hame /Zara

Ballerinat /Lanvin

 

You may also like

2 Comments

  1. Päädyin aikoinaan blogiisi jonkin Ranska-jutun kautta, sillä luen mielelläni ulkosuomalaisten kirjoituksia. Olen lukenut Amsterdam-juttujasi suurella mielenkiinnolla, sillä olen jo kauan suunnitellut matkustavani sinne. Nyt vihdoin sain tilaisuuden ja rakastin sitä kaupunkia. Niin kaunista, niin kansainvälistä! Tosin paikoin melkoisesti turisteja.

    Yritin etsiä jossain vaiheessa lupaamaasi Amsterdamin vinkkipostausta, mutta en onnistunut sitä löytämään. Oletkohan sitä vielä julkaissutkaan? Löysimme kyllä minilomallemme tekemistä muutenkin, mutta mielelläni lukisin vinkkejäsi näin vierailun jälkeenkin, sillä aion tosiaankin tulla sinne uudestaan!

    Asun itse Ruotsissa, mutta olen nyt pitkällä Euroopan-kiertueella mieheni kanssa. Ajattelin, että bloggaaminen on paras tapa pitää ystävät ja sukulaiset perillä kuulumisistamme. Mutta tottahan matkapäiväkirjaamme saavat muutkin lukea – tiedä vaikka sieltä löytyisi jokin kiinnostava matkakohde :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*