SWEET CHERRY ON TOP!

Sain ihanalta Cocolta  Sweet Cherry-tunnustuksen vähän aikaa sitten. Nyt oli vihdoinkin aikaa tehdä lista  rakastamistani asioista. Tunnustuksen tarkoituksena on listata kolme rakakainta asiaa, sekä esitellä yksi kuva, jota rakastaa. Kolmeen rakastamaan asiaan ei saa kuulua kuvia rakkaimista tai muista itsestäänselvistä eikä kliseisistä asioita. Listani käsittelee erilaisia tunnetiloja, joita ihmiset ja asiat tuottavat minulle.
I got this Sweet Cherry- award from sweet Coco. It was about time to make my own list about the things that bring me joy. The idea of the award is to make a list of the three things that I love the most and also present one picture what I love. These things cant´t be pictures of your loved ones or some other clichés. My list is about emotions that I experience via people and things.
1. Suurimmat hymyni ja sydämentykytykseni olen kokenut varmasti silloin kun olen huomannut, että toinen ihminen on ollut aidosti puolestani onnellinen.

The biggest smiles and heartbeats I have experienced when I have felt that someone has been truly happy about my accomplishes. About these kinds of things you really know who´s really a good friend to you, the people who really want the best for you.
2. Vaikka rakastan matkustamista, niin silti pelkään ja inhoan lentämistä yli kaiken. Tunne siitä kun on selvinnyt taas yhdestä lennosta  on aivan uskomaton! Kun tietää että, voi upottaa varpaat rantahiekkaan, loma on edessä ja arkikiiret kaukana, nämä asiat tekevät minusta ihan uudestisyntyneen!
Even though I love to travel but still I hate and I´m afraid of flying. The feeling what I get when the plane has landed  is just amazing! When you  feel the sand between  your toes , holiday is ahead and those everyday tasks are behind, these feelings makes me feel like i have just reincarnated.
3.Kamerani, rakastan sitä.Tai valokuvaamista yleensä. Sen avulla voin tallentaa minulle tärkeimpiä ihmisiä ja ikimuistoisia hetkiä, joihin voin palata vuosienkin päästä katsellessani valokuviani.
My camera, I love it. Or I mean that I love to take pictures. With my camera I can capture the people I love the most and also the unforgettable moments what I experience.
Yläpuolella on kuva, jota rakastan. Tapasin nämä pikkuiset kalastajat Borneolla, he olivat todella ylpeitä saalistaan. He yrittät kovasti kertoilla kalatarinoita, ja olisin niitä kovasti halunnut kuunnellakin, mutta valitettavasti yhteistä kieltä ei ollut.
Above is the picture what I love. I met these two little fisherman in Borneo. They were so proud of what they had caught :) They were telling me their fishing stories and I really would have wanted to know their stories but unfortunately we did not speak the same language.

Ja koska idea on antaa tunnustusta eteempäin, annan sen mielelläni kaitaliinalle. Hänelle, koska jaamme samoja mielenkiinnonkohteita; ruoanlaitto, korujentekeminen ja sisustaminen on kummallekin lähellä sydäntä.

Ja jo tänä viikonloppuna, tai viimeistään ensi viikon aikana on teille luvassa muutama tosi kiva postaus ;) You may also like

16 Comments

 1. Uskomaton kuva etenkin tuo alimmainen, sinulla on ihmeellinen taito tallentaa hetkiä niin, että niistä välittyy myös vahva tunne! kuvasi ovat niin paljon enemmän kuin vain kauniita <3maissi

 2. Voi kiitos! Ihana saada tuollaisia kommentteja teiltä lukijoilta. Se lämmittää sydäntä ihan tosi paljon, kun on kumminkin kyseessä rakas harrastus ja itselle tärkeä asia <3

 3. Uskomaton kuva etenkin tuo alimmainen, sinulla on ihmeellinen taito tallentaa hetkiä niin, että niistä välittyy myös vahva tunne! kuvasi ovat niin paljon enemmän kuin vain kauniita <3maissi

 4. Voi kiitos! Ihana saada tuollaisia kommentteja teiltä lukijoilta. Se lämmittää sydäntä ihan tosi paljon, kun on kumminkin kyseessä rakas harrastus ja itselle tärkeä asia <3

 5. Voi apua miten ihania kuvia taas! Etenkin pienet kalastajapojat – suloisen hetken olet saanut vangittua kameraasi. Ja nuo värikkäät lyhdyt, wau!Olen itse vasta äskettäin innostunut oikein kunnolla valokuvaamisesta, kun ostin ensimmäisen digijärkkärini. Nyt on siis menossa ankara harjoittelu, jotta minäkin jonain päivänä osaisin valita ne oikeat asetukset ja vangita hienoja hetkiä muistikortilleni.Sillä välin on ihana katsella inspiroivia kuvia ja niitä sinun blogistasi löytyy! Kiitos! :)ps. uusimassa Mondo-lehdessä oli hyvä juttu lentopelosta ja sen voittamisesta!

 6. Petra: Voi kiitos :) Kuva pikkuisista kalastajapojista on suosikkikuvani :)No harjoittelu tekee mestarin, meni siihen minullakin aikaa ennen kuin osasin asetuksia kunnolla käyttää. Joten kokeilemaan vaan rohkeasti :)Oi kiitos vinkistä, pitääkin käydä se lehti ostamassa. Lentopelko on todella ikävä matkakumppani!

 7. Voi apua miten ihania kuvia taas! Etenkin pienet kalastajapojat – suloisen hetken olet saanut vangittua kameraasi. Ja nuo värikkäät lyhdyt, wau!Olen itse vasta äskettäin innostunut oikein kunnolla valokuvaamisesta, kun ostin ensimmäisen digijärkkärini. Nyt on siis menossa ankara harjoittelu, jotta minäkin jonain päivänä osaisin valita ne oikeat asetukset ja vangita hienoja hetkiä muistikortilleni.Sillä välin on ihana katsella inspiroivia kuvia ja niitä sinun blogistasi löytyy! Kiitos! :)ps. uusimassa Mondo-lehdessä oli hyvä juttu lentopelosta ja sen voittamisesta!

 8. Petra: Voi kiitos :) Kuva pikkuisista kalastajapojista on suosikkikuvani :)No harjoittelu tekee mestarin, meni siihen minullakin aikaa ennen kuin osasin asetuksia kunnolla käyttää. Joten kokeilemaan vaan rohkeasti :)Oi kiitos vinkistä, pitääkin käydä se lehti ostamassa. Lentopelko on todella ikävä matkakumppani!

 9. Kiitos paljon tunnustuksesta:) Heti täytyy sanoa, että sinulla on aivan ihan blogi, nyt olen vasta täällä ensimmäistä kertaa vierailemassa. Kaikki kuvat ovat todella kauniita, mutta tuo alin kuva on todella jotain vielä enemmän!

 10. Kiitos paljon tunnustuksesta:) Heti täytyy sanoa, että sinulla on aivan ihan blogi, nyt olen vasta täällä ensimmäistä kertaa vierailemassa. Kaikki kuvat ovat todella kauniita, mutta tuo alin kuva on todella jotain vielä enemmän!

 11. Kaitaliina:Ole hyvä vain :) Innolla jo odottelen sinun listaustasi!Kiitos paljon! Minua vain niin paljon harmittaa kun en ymmärtänyt yhtään mitään mitä pojat höpöttelivät. No sainpahan muistoksi ainakin kivan kuvan :)

 12. Kaitaliina:Ole hyvä vain :) Innolla jo odottelen sinun listaustasi!Kiitos paljon! Minua vain niin paljon harmittaa kun en ymmärtänyt yhtään mitään mitä pojat höpöttelivät. No sainpahan muistoksi ainakin kivan kuvan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*