Supernaiset ympärilläni – tarinoita naisista elämässäni

Viime viikolla vietettiin tyttölapsien päivää. Samana päivänä sai seurata eri ihmisten tekemiä postauksia siitä, että miten tärkeä on antaa mahdollisuuksia ja nimenomaan draivata sitä tietä muille. Nainen naiselle. Minun eteeni on osunut uskomattoman upeita naisia, jotka ovat auttaneet minua alkuun urallani ja ilman heitä, voisi elämäni näyttää nyt hyvin erilaiselta.

Avec Sofié blog l supernaiset ympärilläni

Viime viikkoisen päivän jälkeen jäin miettimään, että miksi emme me muina päivinä herkästi puhu supernaisista tai miksi ei myös supermiehistä meidän ympärillä? Jokaisen ympäriltä, kun varmasti löytyy niitä ihmisiä, jotka inspiroivat monella eri tavalla.

Aamun verran tätä mietin aluksi itsekseni, että miksi näitä naisesikuvatarinoita ei jaeta useammin. Metromatkalla töihin jaoin jo ensimmäisen kuvan naisesta ympärilläni, joka omalla tavallaan ja urallaan inspiroi minua. Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että minun kaveri- ja tuttavapiirini on hyvin monipuolinen. Tuttavani ja ystäväni ovat aika todella erilaisia.

Näistä supernaisista osa on suunnittelijoita, lakimiehiä, valokuvaajia, graafikoita, monialayrittäjiä, IT-ladyjä ja vaikka mitä. Siis hyvin monialainen on joukko lähelläni ja hyvin inspiroiva sellainen. Innostun helposti kaikesta ympärilläni ja kun näen jonkun tekevän omaa juttuaan innostuneesti, saa siitä ihan todella paljon energiaa omaan tekemiseen. Vaikka ne omat mieltymykset ja osaamisalueet olisivat ihan erilaiset, saa toisen onnistumisista ja saavutuksista inspiraatiota omaan tekemiseen. Senpä takia olen jo jakanut kahden naisen tarinat Instagramissani ja varmasti jaan näitä tarinoita kerran viikossa myös tulevaisuudessa.

Joten, kun seuraavan kerran voit auttaa jotain ympärilläni, tee se. Uskon siihen, että hyvä pitää laittaa kiertämään. Kiitos pitää antaa ja tsempata toisia eteenpäin. Toivon, että nämä tarinat, joita jaan, antaisivat jollekin energiaa jatkamaan tai aloittamaan. Aloittaminen kun tärkeä steppi siihen, että voi joskus päästä haluamaansa pisteeseen :)

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*