Sunny Sunday

Päiväkahvit ulkosalla;

Täällä meilläpäin (Vaasassa) on ollut kyllä niin aurinkoista viimeiset viikot, että on ihan harmittanut kun on joutunut kököttämään sisätiloissa koulutöitä tehden. Onneksi edes viikonloppuisin on pystynyt hieman irtautumaan ja nauttimaan näistä mielettömistä ilmoista. Kuvani ovat viime sunnuntailta, jolloin pakkasimme kahvit termospulloihin ja suuntasimme nappaamaan ensimmäisiä auringon suukkoja= pisamia.

Vaikka miten olenkin kesäihminen, mutta jotenkin näistä aurinkoisista pakkaspäivistä nauttii vielä enemmän. Kesällä huomaan välillä hieman stressaantuvani aurinkoisella ilmalla, “nyt paistaa aurinko, nyt on PAKKO mennä ulos ja ottaa tästä päivästä kaikki irti”. Näin keväisin sitä osaa nauttia hyvästä ilmasta ihan eri tavalla ja varsinkin sen takia,  kun tietää että se kesä on oikeasti ihan kohta täällä.

Tuolla meren/jään äärellä me sitten joimme päiväkahvit, keräsimme pisamia ja mikä parasta, kuuntelimme lokkien laulua. Mietimme myös samalla hieman haikein mielin Vaasa-ajan päättymistä. Vaikka kumpikin aina välillä kaipaa lähelle läheisiä, mutta loppujen lopuksi kumpikin meistä on viihtynyt täällä todella hyvin.

_________________________________________

The past weeks have been quite sunny over here. Because I have still quite a few school assignments to do I’ve had to stay inside.  It has felt like a torture, because days like these you just want to go outside and enjoy from the marvelous winter days.

Last Sunday I took my thermos bottle with me and had my afternoon coffee outside. I feel like I enjoy more from these sunny winter days than the actual summer. Sometimes I realize that I get little bit stressed in summer because if the day is sunny and warm I just need to do all the things that come to mind; picnic, kayaking, biking… Summer in Finland is so short and therefore I try to take everything out of it.

While we drank our afternoon coffee and listened seagulls, we realized that our school time is soon over. Soon we will pack our belongings and leave this city behind. At same time it feels good and sad, bit weird actually. Even though I’ve missed my friends and family, but somehow I really liked this city a lot.

You may also like

22 Comments

 1. Kyllä täällä Tampereellakin on ollut fantastinen ilma myös! Nämä aurinkoiset kevät päivät ovat uskomattoman kauniita ja tosiaan tekee koko ajan mieli vaan mennä ulos. Eilen nautiskelin juoksulenkistä auringon laskiessa, ja vielä laskiessaankin se lämmitti kasvoja :)

  Mutta täällä sitä istutaan, toimistossa :(

 2. Kyllä täällä Tampereellakin on ollut fantastinen ilma myös! Nämä aurinkoiset kevät päivät ovat uskomattoman kauniita ja tosiaan tekee koko ajan mieli vaan mennä ulos. Eilen nautiskelin juoksulenkistä auringon laskiessa, ja vielä laskiessaankin se lämmitti kasvoja :)Mutta täällä sitä istutaan, toimistossa :(

 3. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia! (: Itsekin just mietin tällä viikolla että pitäisi napata kamera mukaan ja lähteä kuvailemaan tuota merenrantaa ja meidän kaunista kampusta. Ei sitä tiedä kuinka kauaa täällä Vaasassa enää “viihtyy”, voi olla että vuoden päästä puhaltaa meilläkin jo uudet tuulet johonkin toiseen suuntaan!

  1. Kiitos :)

   Meidän kampus sijaitsee varmasti yhdellä kauneimmalla paikalla. No, me varmasti oltaisi viihdytty vähän kauemminkin mutta kun kaikki rakkaat ja juuret on muualla, niin kyllä se on vaan lähdettävä. On itseasiassa hieman harmillista, että jo tänne tultaessa on ollut se ajattelumalli, että koulujutut kasaan ja pois :/
   Vaasa on varmasti Suomessa yksi parhaimmista paikoista lapsien kasvattamiseen ja elämiseen. Kaikki on lähellä ja eläminen suhteellisen edullista ja turvallista :)

 4. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia! (: Itsekin just mietin tällä viikolla että pitäisi napata kamera mukaan ja lähteä kuvailemaan tuota merenrantaa ja meidän kaunista kampusta. Ei sitä tiedä kuinka kauaa täällä Vaasassa enää “viihtyy”, voi olla että vuoden päästä puhaltaa meilläkin jo uudet tuulet johonkin toiseen suuntaan!

 5. Kauniita maisemia ja hetkiä olet saanut vangittua :)
  Ja onpas ihana tuo termosmuki! Saanko udella, että mistä olet sen hankkinut?

  1. Maisemat on meidän kampuksen takaa :)

   En ole mikään Starbucks fani, sillä pelkään sen vievän elintilaa pieniltä ja persoonallisilta kahviloilta, mutta tuin kumminkin yrityksen toimintaa ostamalla tuon termosmukin Pariisista vuosi sitten.

 6. Kauniita maisemia ja hetkiä olet saanut vangittua :)Ja onpas ihana tuo termosmuki! Saanko udella, että mistä olet sen hankkinut?

 7. Kiitos :)Meidän kampus sijaitsee varmasti yhdellä kauneimmalla paikalla. No, me varmasti oltaisi viihdytty vähän kauemminkin mutta kun kaikki rakkaat ja juuret on muualla, niin kyllä se on vaan lähdettävä. On itseasiassa hieman harmillista, että jo tänne tultaessa on ollut se ajattelumalli, että koulujutut kasaan ja pois :/Vaasa on varmasti Suomessa yksi parhaimmista paikoista lapsien kasvattamiseen ja elämiseen. Kaikki on lähellä ja eläminen suhteellisen edullista ja turvallista :)

 8. Maisemat on meidän kampuksen takaa :)En ole mikään Starbucks fani, sillä pelkään sen vievän elintilaa pieniltä ja persoonallisilta kahviloilta, mutta tuin kumminkin yrityksen toimintaa ostamalla tuon termosmukin Pariisista vuosi sitten.

 9. Hauska juttu, ajattelen oikeastaan samalla tavalla kevätilmoista ja kesästä. Kesällä saattaa jopa tulla ahdistus että kohta tämä loppuu :( Mutta taas toisaalta loppukesästä odottaa jo pimeneviä iltoja ja sään viilenemistä, sama kuin nyt odottaa asfalttien esiintuloa ja aurinkoa. Ehkä se tärkeintä että osaisi nauttia siitä mitä on :) Vaikka toissapäivänä sanoin naapurille että aivan odotan kesäisiä vesisateita!

  Joko olette muuttamassa takaisin Helsinkiin? Oletko Helsingistä myös alkujaan kotoisin?

  1. Minulle tulee varsinkin Heinäkuussa paniikki jos kaikkia keäsisiä “to-do”-juttuja ei ole tehty. On oikeasti vähän typerää että minun on “pakko” tehdä aina kesäisin tiettyjä juttuja. Käydä kajakoimassa merellä, yö-picnicillä ja Suomenlinnassa edes kerran kesässä ainakin. Niinhän se on, onni ei ole määränpäässä, vaan matkassa :)

   Joo, me muutetaan ENSI kuussa? En ole alunperin Helsinkiläinen, vaan “miekieliläinen” ;). Olen tosin asunut Helsingissä muutaman vuoden ennen Vaasaan muuttoani, mutta lapsuuteni olen asunut pienemmässä kaupungissa :)

 10. Hauska juttu, ajattelen oikeastaan samalla tavalla kevätilmoista ja kesästä. Kesällä saattaa jopa tulla ahdistus että kohta tämä loppuu :( Mutta taas toisaalta loppukesästä odottaa jo pimeneviä iltoja ja sään viilenemistä, sama kuin nyt odottaa asfalttien esiintuloa ja aurinkoa. Ehkä se tärkeintä että osaisi nauttia siitä mitä on :) Vaikka toissapäivänä sanoin naapurille että aivan odotan kesäisiä vesisateita!Joko olette muuttamassa takaisin Helsinkiin? Oletko Helsingistä myös alkujaan kotoisin?

 11. Beautiful pictures! Even though I come from Italy (and here we’re lucky about sunny days), I love Finland and Sweden. And these pictures remind me of my travels there! Great blog, anyway <3
  I love your tender style!

  If you like, visit me on http://9lla.it/
  fashion/beauty discoveries & inspirations, shopping guides, DIYs!

   1. :))) you’re so sweet <3 yes, thank you.. I have already read this post the other day because luckily I found your blog and I started reading your previous posts as I really love what you write about, how you write it, your style, your pictures.. your blog is so romantic! I am happy to know that you like my country :) but.. I really like yours and Sweden, too! Maybe, like you, I was a Swedish girl in my previous life ahah If you like, come visit my blog :)
    I have started following your blog on FB and bloglovin' :))) happy that I found it!

 12. Beautiful pictures! Even though I come from Italy (and here we’re lucky about sunny days), I love Finland and Sweden. And these pictures remind me of my travels there! Great blog, anyway <3I love your tender style!If you like, visit me on http://9lla.it/fashion/beauty discoveries & inspirations, shopping guides, DIYs!

 13. Minulle tulee varsinkin Heinäkuussa paniikki jos kaikkia keäsisiä “to-do”-juttuja ei ole tehty. On oikeasti vähän typerää että minun on “pakko” tehdä aina kesäisin tiettyjä juttuja. Käydä kajakoimassa merellä, yö-picnicillä ja Suomenlinnassa edes kerran kesässä ainakin. Niinhän se on, onni ei ole määränpäässä, vaan matkassa :)Joo, me muutetaan ENSI kuussa? En ole alunperin Helsinkiläinen, vaan “miekieliläinen” ;). Olen tosin asunut Helsingissä muutaman vuoden ennen Vaasaan muuttoani, mutta lapsuuteni olen asunut pienemmässä kaupungissa :)

 14. Oh, mille grazie :)I know that you are more lucky with the sun ;)I love Italy so much! I have a lot of Italian friends in the northern part of your absolutely beautiful country. I am sure that I have been Italian in my previous life ;DFrom here you can find posts about my travels in your amazing country and my Italian brothers ;)http://avecsofie.indiedays.com/2012/01/25/italy-always-on-mind/

 15. :))) you’re so sweet <3 yes, thank you.. I have already read this post the other day because luckily I found your blog and I started reading your previous posts as I really love what you write about, how you write it, your style, your pictures.. your blog is so romantic! I am happy to know that you like my country :) but.. I really like yours and Sweden, too! Maybe, like you, I was a Swedish girl in my previous life ahah If you like, come visit my blog :)I have started following your blog on FB and bloglovin' :))) happy that I found it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*