Sunnuntain picnic Barcelonassa

pisamien keräilyä ja nurmikolla makoilua.

Hei ystäväiseni, Sohvi on täällä taas. Instagram-ystäväni tietävätkin, että olin viikonlopun Barcelonassa. Barcelona on yksi lempikaupungeistani ja olen ollut siellä monen monta kertaa. Tällä kerralla vuorossa oli kaason rooliini liittyviä juttuja. Parhaimman ystäväni vanhemmat asuvat Barcelonassa ja häitä tullaan viettämään ensi kesänä missäs muuallakaan kuin siellä aurinkoisessa barcassa.

 

Vaikka tämän viikonlopun matka oli pikavisiitti, niin onneksi minä ja Barcelona tapaamme taas pian, sillä matkaan sinne heti joulun jälkeen uudeksi vuodeksi. Silloin on vuorossa häämenun maistelua ja uuden vuoden juhlintaa. En malta odottaa :)

Niin kuin sen jo mainitsinkin, Barcelonassa on tullut oltua aika monesti. Kaupunki on tullut jo aika tutuksi ja kaikki mahdolliset turistipaikat on tullut nähtyä. Onneksi nykyään voi vain olla ja ihan vain nauttia kaupungista tekemättä sen kummempaa. 

Näin teimme juurikin sunnuntaina sillä kävimme ostamassa picnic-eväät ja olimme iltapäivän puistossa. Meillä ei ollut vilttiä, niin makoilimme ihan vain nurmikolla ja katselimme sinistä taivasta masut pyöreänä.  Simply lovely <3

Barcelonan matkoilta on tarttunut mukaan myös monia niin sanottuja must to do juttuja/paikkoja. Onneksi tälläkin kerralla löysin muutaman uuden paikan jonka jaan teille enemmän kuin mielelläni tulevia Barcelonan lomianne ajatellen.

Vaikka en tosiaan ollut Espanjassa kuin kaksi päivää, mutta tuntui kuin olisin ollut viikon lomalla. Aurinko ja kesäkelit todellakin auttoivat unohtamaan pian tulevan talven ja pimeyden. Minilomat- ne parhaimmat lomat <3

You may also like

6 Comments

 1. Oi tulipas kesää ikävä! Täällä on niin kylmää vaikka aurinko tällä hetkellä paistaakin. Ja tänne on luvattu viikonloppuna 20 senttiä lunta! Ouh nou! En pidä ensilumesta yhtään, sitten tykkään lumesta kun sitä on se kaksi metriä ainakin :D Eilen kuulin että Ivaloon oli lumet tullu, hyih. Vaikka kesä oli pitkä niin sitä on jo ikävä, jospa vaikka Barcelonaan tai muualle pääsisi tuossa ensi vuoden puolella. Olen tavannut ihmisen viime vuonna jonka kanssa ollaan nyt tällä hetkellä enemmän kuin kavereita, jospa saisin hänestä oman matkaseuralaiseni <3

  Häät Barcelonassa kuulostaa ihanalta! Laitathan paljon kuvia meille häämenumaisteluista, tietenkin sen verran mitä morsiuspari antaa luvan.

  Vaikka en ole pitkään aikaan kommentoinut niin täällä ollaan oltu, on vaan ollut kaikkea tässä niin ei ole oikein kerennyt muka mitään ylimääräistä. Mukavaa tiistaita Sohville!

 2. No joo, se on aika ihana juttu. Toisaalta taas, nyt on hyvä hetki rauhoittua ja juoda vain teetä ja poltella kynttilöitä. Stressaannun aina kesäisin kun on niin paljon “must to do – juttuja”.

   

  Mitä, lunta!! Eiii eii en halua.

  Voi Fiipi. Olen niin onnellinen puolestasi. Muistan kun olet täällä välillä toivonut sellaista. Ihana juttu <3 Nyt ovat osat vähän vaihtuneet, sillä minä toivon nyt sellaista kenen kanssa voin jakaa muutakin kuin matkoja. Eikö elämä olekin hassua. Minulla on kumminkin sellainen tunne, että vielä joskus ansaitsen olla jonkun toisen kaikki. Niinhän me jokainen ansaitsemme.

   

  Jep, uskon, että tämä on morsiusparille ihan fine. Sain jo luvan laittaa kutsukortista kuvan kunhan kutsut ovat lähteneet. Barcelonasta lähetettiin save the date – kortit <3

  Tiedän, että olet ollut siellä <3

 3. Ah, voisipa olla tuolla picnicillä. Mistä olit ostanut tuollaisissa ihanissa pienissä “pahvilaatikoissa” picnic syötävää ? Onko se tuo paperipussissa oleva Cornelia…?

  Kiitos tästä ja sinulla on kyllä tiedossa jotain aivan ihanaa näköjään tulevaisuudessakin…häämenumaistelua.

 4. Moi, olen melko uusi lukija, ja tässä kiittelen, että olen löytänyt sinun ihanan blogisi. Olen myös menossa Barcelonaan ensi kertaa. Uudeksi Vuodeksi. Onko mitään vinkkejä, mitä ei turistioppaista löydy? Pöytävarausta suunnittelemme, mutta mihin!? Vai tarviiko sellaista? Käsittääkseni siellä on kymmeniä tuhansia ihmisiä liikkeellä. 

 5. Voi ei tulee niin hirveä ikävä kesää :( Yritän kovasti tykätä syksystä, mutta tämäkin räntäsade ei sitä ainakaan helpota. Onneksi ajatus ensi kevään Sisilian matkasta vähän helpottaa jaksamaan talven yli :) Ihanaa viikonloppua Sohvi! <3

  http://minna-rose.blogspot.fi/

 6. Oliko Ciutadella-puisto? Osaatko kertoa muita kivoja keskusalueen puistoja?

  Kerran olen itsekin samaisessa puistossa istunut, jatkanut suklaamuseoon ja Picasson museoon…ihana kaupunki!

  NOPPA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*