Sunnuntain lounas

Kun tekee mieli sushia, mutta laiskottaa..

Huomasin sunnuntaina jonkun ihmeellisen valoilmiön tulevan sisään ikkunasta ja sen mahdollistavan valokuvauksen luonnonvalossa hyviiiiiiiin pitkästä aikaa. Tämä talvi on ollut hyvin haastava valokuvien takia, sillä kun sitä valoisuutta ei täällä etelässä lumenpuutteen takia ole ollut. Luulen koko ajan olevamme hyvin paljon pidemmällä keväässä juurikin tämän takia, mutta nyt on kumminkin vielä helmikuu :)

Jääkaapin vakiovartutukseen kuuluu inkivääri. Sitä puputetaan ihan minkä kanssa vain ja myös suoraan purkista. Pidän sen mausta ihan hirmuisesti, sekä myöskin minulla on päässäni jostain kumman syystä että sillä olisi myös joku puhdistava vaikutus? Tämä on varmaankin ihan oma juttuni, eli ei kannata alkaa inkiväärikuurille..

Sunnuntai on yleensä rentoilupäivä, jolloin tehdään ne kotihommat sekä yritetään myöskin tehdä sellaisia asioita mitä ei muuten aina viikolla muista/jaksa. Sunnuntaisin käydään kahvilla, kävellään ja ollaan ulkona. Viime sunnuntaina tosin syötiin lounas kotona. Olisin kovasti halunnut sushia, mutta kun en todellakaan jaksanut lähteä sen tekorumbaan sunnuntaina, niin tehtiin salaatti sushimaisin maustein.

Jääkaapista löytyi edellisen illan lohta ja jokirapuja purkista. Kaapin uumenista löytyi myös siemeniä sekä pähkinöitä, inkivääriä ja wasabia  löytyy aina,  sekä hyvää salaattia ja avokaadoa saa lähikaupasta. Ongelma ratkaistu ja vieläpä ilman riisirumbaa :)

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*