Sunnuntain aamianen merellä ja Gauhar ruffled dress

Avec Sofié Blog l Gauhar ruffle dress

Koko kolme kuukautta kestäneen erikoisajan olen odottanut hetkeä, että voisimme mennä aamiaiselle meren rantaan. Rannat ovat edelleen meidän kylässämme kiinni, mutta viereisen kylän rantareitti on auki, joten menimme eilen sunnuntaina syömään aamiaista kauniiseen luontoon. Tätä hetkeä olin odottanut kuukausia. Tämän piti tapahtua aiemmin, mutta koska ilma on ollut myrskyinen, on tätä hetkeä pitänyt siirtää.

Meillä on ollut hyvin normaali alkukesän ilma; ukkostaa, paistaa ja sataa. Luulen, että kohta lämpötilat nousevat kesäisiksi myös yöllä, sillä niin paljon on ukkostanut viime aikoina.

Totta puhuakseni, olen yrittänyt nyt mennä vähän kauemmaksi kotoa tarkoituksella, sillä pelkään, että Ranskassa tilanne huononee heinäkuussa.  Olen yrittänyt käydä kivoissa paikoissa tässä muutaman kymmenen kilometrin säteellä, että olisi tästä kesästä kivoja muistoja myös. Toivon, että olen väärässä pelkojeni kanssa ja että saisin elää vapaan kesän. Mutta ihan just in case käyn nyt eri kylissä, jos tilanne menee pahemmaksi täällä kesän kuluessa ja liikkuminen vaikeutuu.

 

Avec Sofié Blog l Gauhar ruffle dress

 

Ostan muutaman kesämekon joka kesä ja näitä mekkoja tulee käytettyä vuosikausia. Vähemmän on enemmän minulle mitä vaatteisiin tulee. Olette kyselleet tästä mekosta ja myös aiemmin vilahtaneesta Gauharin sinisestä mekosta, joka näkyy Kesämekkojen Kesämekko -postauksessani. Ostin tämän ruffled dress – mekon myös muutama kuukausi sitten, mutta se tuli siinä samassa paketissa, joka tuli kahdessa päivässä Ranskaan.

Sain jo eilen Instagramissa kyselyitä mikä koko, kannattaako olla vyö ja näkyykö läpi tyyppisiä kysymyksiä, joten tässä teille vastauksia. Mekko on samalla tavalla pienehkö mitä sininen mekkoni. Eli jos on muodokkaampi ja haluaa käyttää mekkoa vyön kanssa, kannattaa ottaa isommassa koossa, niin helma ei jää lyhyeksi.

Mekosta ei näy läpi, mutta jos on menossa mekon kanssa vaikka töihin, laittaisin topin alle. Picnicillä ja täällä etelässä on muutenkin vähän leppoisampi meininki, niin ei haittaa, jos kuultaa auringossa hieman läpi, mutta missään nimessä alusmekkoa ei tarvita. Tykkään tästä mekosta ihan älyttömästi. Tallainen rento ilmava kesämekon tuleekin olla täällä auringon paahtaessa. Kun olen itse vähän lyhyempi, pidän siitä, että mekossa on vyö. Se tuo ryhtiä ja pitää huolen siitä, että ns. muumiefektiä ei tule.

Avec Sofié Blog l Gauhar ruffle dress

 

Meillä on vielä tänään maanantaina pyhä päivä. En ymmärrä miten tälle vuodelle on näitä pitkiä viikonloppuja osunut enemmän kuin koskaan aiemmin. Lähdenkin tänään taas seikkailemaan lähikyliin ja tekemään lisää kesämuistoja. Toivon, että näitä retkiä tehdessä te saatte myös palan Etelä-Ranskaa sekä uusia ideoita joita voi toteuttaa kun lomamatkailu on taas ajankohtaista myös täällä.

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

You may also like

2 Comments

  1. Ihania kuvia ja nuo maisemat ja värit <3 Niin kaunista. Ei todellakaan mikään huono piknik paikka. :)

    1. Kiitos!

      Joo, ei ollenkaan huono picnic- paikka!

      Olen niin onnellinen, että saan olla nyt meren äärellä. Kyllä oli ikävä luontoa tämän kevään aikana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*