Sunnuntain aamiainen ja kaupassa käymisen ilot

Sunnuntaina oli ihana herätä uudessa kodissa, sillä söimme ensimmäisen aamiaisen uuden pöydän ja maisemien äärellä. Luxemburgin niin sanottua kotielämään helpottaa suuresti se, että suuria ruokakauppoja on eri tavalla tarjolla mitä Pariisissa. Lauantaina vietin hetken jos toisen ruokakaupassa ostelemassa kaikenlaista kaappien täytettä.

Avec Sofié blog l Breakfast

Avec Sofié blog l Breakfast

Olen varmasti muutamaan otteeseen sen maininnut, että yksi asia mikä minua Pariisissa häiritsi, oli se, että isoja ruokakauppoja ei ollut oikein lähettyvillä. Monet toki tilaavat ruoat netin kautta, mutta minulle ruokakaupassa käynti on puoliksi inspiraation hakemista ja jotain mistä pidän. Näin niinkin arkinen asia kun ruokakaupassa käynti tuo minulle suuren ilon. Totta kai kotikadun pikkukaupat ovat sieviä, mutta itse pidän tästä käytännöstä, kun kaikki mitä tarvitsee on saman katon alla.

Avec Sofié blog l Breakfast

 

Sunnuntaina söimme brunssimaisen aamiaisen chia-vanukkain ja bresola ja mozzarella salaatein. Vielä en ole tarkastellut, että millaiset gluteenittomien tuotteiden markkinat Luxemburgissa on.  Uskoisin tosin, että täältä löytyy paljon vaihtoehtoja erilaisiin allergioihin, sillä kun suurin osa väestöstä on ympäri maailmaa, niin ovat tarpeet myös erilaiset.

Avec Sofié blog l Breakfast

Avec Sofié blog l Breakfast

Elämä on täällä todella jollain lailla tasapainoista ja ennalta arvattavaa ja näin suomalaisena, tämänkaltainen elämäntyyli sopii minulle todella hyvin. Pariisissa söimme käytännössä aina ulkona, mutta täällä olemme syöneet enemmän kotona kuin ravintoloissa. Se on myös terveyden kannalta parempi, sillä kun ei ole tarjolla isoja annoksia, sitä syö myös niin paljon terveellisemmin.

Avec Sofié blog l Breakfast

 

Avec Sofié blog l Breakfast

Monelle tämänkaltainen elämäntyyli on varmasti todella tylsä ja oikeasti, pelkäsin hivenen, miten Pampulani viihtyy täällä. Hän kun on tottunut olemaan aina liikkeessä ja keskellä härdelliä, niin tällainen rauha voi tuntua omituiselta.  Hän on itseasiassa ollut ihan äärettömän onnellinen, kun hän voi kävellä paikalliseen toimistoon kotoa eikä hänen tarvitse käyttää metroa. Nämä kaupassa käynnit ja metron käyttämiset ovat pieniä asioita, mutta kun ne nimenomaan ovat niin arkipäiväisiä, niin niihin kiinnittää niin paljon huomiota <3

You may also like

5 Comments

  1. Kirjoituksestasi huokuu sellainen arjen seesteys, jota selvästi kaipasit Pariisissa. Toimiva arki on kuitenkin ihmisen parasta aikaa.

    Ihania hetkiä uuteen kaupunkiin ja arkeen.

  2. Hei, kaunista ja herkullista. Saanko kysyä, muutitteko yhdessä vai jäikö Pariisin kotikin vielä sinne? Käsitin että puolisosi reissaa paljon.
    Mukavaa syksyä!

  3. Tuo edellinen kommentoija (LH) pukikin niin kauniisti ne ajatukset, jota itsellänikin heräsi tämän kirjoituksen myötä. :-) Bongasin muuten heti nuo Aino Aalto -lasit tuosta kattauksesta. Meiltä löytyy samanlaiset. Kivaa suomalaisväriä keskelle Luxemburgia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*