sun kissed skin

Kyselette aina välillä mitä meikkituotteita käytän ja näin kesällä meikkirutiinini ovat todella erilaiset mitä talvella. Kesällä ihoni on muutenkin päivettynyt ja pisamainen, joten sitä kesän hehkua ja auringon suukkoja ei tarvitse hirmuisesti peitellä. Päinvastoin. Kesäisen päivämeikkini tekoon menee noin 5 minuuttia ja alla voitte nähdä vähän erilaisen postauksen minulta mitä yleensä :)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen siinä mielessä suhteellisen onnekas, että ihossani ei pahemmin ole mitään sen suurempia ongelma-alueita kuivuutta tosin lukuun ottamatta. Aasiassa asuessani ihoni oli todella hyvässä kunnossa, mutta nämä Suomen ilmastot eivät ole otollisimpia iholleni ja sen takia se rapistuu kuin rusina aina välillä. Onneksi näin kesäisin iho taas palautuu ja kuivuus häviää. Olen muutenkin vähän laiskiainen meikkaamisen suhteen, joten sen takia kesä on minulle ihanaa aikaa, kun ei tarvitse peitellä sinisyyttä ja lakanan vaaleaa kalpeutta.

sunkissed2

Monille teistä ja niin kuin minullekin Lumene tuo mieleen teinivuodet ja ensimmäiset meikkikokeilut. En ole Lumenea juurikaan käyttänyt teinisuosieni jälkeen kunnes sain vähän aikaa sitten heiltä paketin. En välttämättä olisi itse ihan helposti ostanut Lumenen meikkejä kokeiluun, sillä olen näissä meikkiasioissa aika usein kaavoihin kangistunut – kerran hyvä, aina hyvä.  Onneksi sain paketin, sillä muutamasta Lumenen tuotteesta on tullut ihan ehdoton suosikkini.

sunkissed4

En ole näissä meikkijutuissa mitenkään hirmuisen pedantti, vaan huiskuttelen vähän miten sattuu ja fiiliksen mukaan. Nyt kesällä en niinkään käytä meikkivoidetta van Lumenen CC –voidetta sekoitettua Lumenen ihon sävyn heleyttäjään (honey glow) ja Lancômen Eclat Miracle primeriin. Ihosta tulee hohtava ja se saa luonnollisen hehkun ja tasaisen värin. En ole ikinä oikein oppinut käyttämään puuteria ja pidän muutenkin jos iho hehkuu ja hivenen kiiltää.

sunkissed6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla on todella ohut iho, minkä seurauksena kaikki verisuonet kuultavat ihoni läpi. Sen seurauksena silmieni alustat sinertävät ja näytän vähän väsähtäneeltä, vaikka olisin nukkunut kunnon yöunet. Olen kauan etsinyt hyvää peiteainetta peittämään silmien ympärillä olevaa sinisyyttä ja paras mitä olen tähän asti testannut on Estée Lauderin Double Wear. Sen koostumus ei ole kovinkaan paksu, joten se häivyttää silmänaluset luonnollisesti.

sunkissed8

Jos en muuten jaksa meikata, niin yritän edes laittaa ripsiväriä. Aiemmin olen käyttänyt Shisheidoa ja Estée Lauderia, mutta Lumenen ripsiväreistä löytyi näiden rinnalle budjettiversio, Truly Bold and Curly Mascara.
sunkissed10

Haluan, että silmät ovat näyttävät ja Truly Bold and Curly Mascara- ripsivärillä ripsisiin saa kunnolla volyymia ja pituutta. Ripsiväri ei varise ollenkaan tai paakkuunnu. Sei on oikeasti kelpo vaihtoehto vähän kalliimpien merkkien rinnalle.
sunkissed11

sunkissed9

sunkissed12 sunkissed3

Minulla on luonnostaan todella punertavat huulet ja vaikka punahuulista muuten pidänkin, mutta se oma luonnollinen värisävyni ei ihan hirmuisesti miellytä itseäni. Sitä peittääkseni olen käyttänyt Make Up Storen huulikynää sävyllä Sandstorm. Moni Chanelin lempisävyni on valitettavasti lopetettu, mutta olen löytänyt Shiseidolta hyvin levittyvän nuden huulipunan (sävy 109). Nudeissa huulipunissa pitää olla varoivainen, ettei tuli sitä ns. makkarankuoriefektiä ja Shiseidolla en ainakaan ole saanut sitä aikaiseksi. Loppusilauksen huulimeikkiini tuo Diorin Lip Maximizer, mikä levittyy kauniisti eikä tahmaa.

*Lumenen meikit olen saanut Lumenelta, mutta kyseessä ei ole varsinainen mainospostaus. Kirjoitain muutenkin vain niistä tuotteista joihin itse uskon :)

You may also like

40 Comments

 1. Niin kaunis!<3

  Minulla on luonnostaan myös todella punertavat huulet!!
  Sekoitan aina monta sävyä, jotta saisin "luonnolisen" sävyn.. mutta harmi kun se ei kestä huulilla kauan :/.. täytyy kokeilla tota make up storen kynää! :) kiitos.

  Ihana postaus! <3

  1. Se on niin raivostuttavaa kun näytän aina vähän sellaiselta kasarihenkiseltä pörröisten hiusteni ja punertavien huulieni takia :D

   Jos minulla olisi vielä eläinprinttiä ja kultaisia yksityiskohtia, niin olisin suoraan 80-luvulta. Note so nice :)

   Suosittelen kynää erittäin läpimmästi. Se on ollut meikkipussissani nyt kohta kaksi vuotta eikä ole lähdössä kyllä minnekään :)

 2. Niin kaunis!<3Minulla on luonnostaan myös todella punertavat huulet!!Sekoitan aina monta sävyä, jotta saisin "luonnolisen" sävyn.. mutta harmi kun se ei kestä huulilla kauan :/.. täytyy kokeilla tota make up storen kynää! :) kiitos.Ihana postaus! <3

  1. En tiennyt minäkään kunnes ystäväni kertoi siitä minulle. Sitä en itseasiassa ole saanut Lumenelta, vaan ostin sen ihan itse ystäväni suosittelemana. Et varmasti pety :)

 3. Hieno postaus, en tiennyt Lumenen Honey Glow heleyttäjästä! Kiitos siis vinkistä, se pitää hankkia tänään :)xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 4. Se on niin raivostuttavaa kun näytän aina vähän sellaiselta kasarihenkiseltä pörröisten hiusteni ja punertavien huulieni takia :DJos minulla olisi vielä eläinprinttiä ja kultaisia yksityiskohtia, niin olisin suoraan 80-luvulta. Note so nice :)Suosittelen kynää erittäin läpimmästi. Se on ollut meikkipussissani nyt kohta kaksi vuotta eikä ole lähdössä kyllä minnekään :)

 5. En tiennyt minäkään kunnes ystäväni kertoi siitä minulle. Sitä en itseasiassa ole saanut Lumenelta, vaan ostin sen ihan itse ystäväni suosittelemana. Et varmasti pety :)

 6. Hih, vähän erilainen mitä normaalisti. Nyt kuvat eivät ole niin sommiteltuja mistä saan teiltä aina välillä palautetta. Valaistus olisi tosin voinut olla parempi, mutta ehkä ensi kerralla kiinnitän siihen huomioita enemmän. Näissä kuvissa minä en ollut kameran takana, niin en voinut säädellä kuvien valkotasapainoja ja valoa normaaliin tapaan :)

 7. Hih, vähän erilainen mitä normaalisti. Nyt kuvat eivät ole niin sommiteltuja mistä saan teiltä aina välillä palautetta. Valaistus olisi tosin voinut olla parempi, mutta ehkä ensi kerralla kiinnitän siihen huomioita enemmän. Näissä kuvissa minä en ollut kameran takana, niin en voinut säädellä kuvien valkotasapainoja ja valoa normaaliin tapaan :)

 8. Kauniita kuvia! Kärsin itsekin tummista silmänalusista ja hakusessa olisi uusi, parempi peiteaine. Mikä sävy sinulla on tuosta doble wear -peiteaineesta?

 9. Kauniita kuvia! Kärsin itsekin tummista silmänalusista ja hakusessa olisi uusi, parempi peiteaine. Mikä sävy sinulla on tuosta doble wear -peiteaineesta?

 10. Aivan ihana postaus ja kaunotar Sofié!<3 Mun tekisi mieli hankkia tuo Lumenen cc-voide! Lancomen Teint Miracle taas on ihan luottotuotteeni, taas hankin viime viikolla yhden Helsinki-Vantaalta ennen lentoa.:)

 11. Aivan ihana postaus ja kaunotar Sofié!<3 Mun tekisi mieli hankkia tuo Lumenen cc-voide! Lancomen Teint Miracle taas on ihan luottotuotteeni, taas hankin viime viikolla yhden Helsinki-Vantaalta ennen lentoa.:)

 12. Oi miten ihana postaus ja ihania kuvia :) Mulla on myös tosi punaiset huulet luonnostaan ja aina yritän niitä peitellä nudeilla sävyillä. Olet kyllä tosi luonnonkaunis etkä paljon meikkiä kaipaa <3

 13. Oi miten ihana postaus ja ihania kuvia :) Mulla on myös tosi punaiset huulet luonnostaan ja aina yritän niitä peitellä nudeilla sävyillä. Olet kyllä tosi luonnonkaunis etkä paljon meikkiä kaipaa <3

 14. Ihana postaus :) Muistelen, että käytit joskus Mac:n pienessä purkissa olevaa Fluidline -silmänrajausväriä. Onko se sinulla vielä käytössä ja mitkä ovat käyttökokemuksesi siitä? Lähteekö hyvin pois silmämeikinpoistoaineella ja saako kysyä mitä käytät siihen? Kiva, jos ehdit kommentoida.
  By Bella

 15. Ihana postaus :) Muistelen, että käytit joskus Mac:n pienessä purkissa olevaa Fluidline -silmänrajausväriä. Onko se sinulla vielä käytössä ja mitkä ovat käyttökokemuksesi siitä? Lähteekö hyvin pois silmämeikinpoistoaineella ja saako kysyä mitä käytät siihen? Kiva, jos ehdit kommentoida.By Bella

 16. Oi kaunokainen, päivetys pukee sinua todella ihanasti! :) Kiitos näistä vinkeistä, olen itse myös alkanut taas suosia suomalaista ja varmaa Lumenea.

 17. Oi kaunokainen, päivetys pukee sinua todella ihanasti! :) Kiitos näistä vinkeistä, olen itse myös alkanut taas suosia suomalaista ja varmaa Lumenea.

 18. Ma come sei bellissima! Pakko kysyä sun tukasta, että onko toi sun oma väri vai onko sulla maailman paras kampaaja? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*