String Pocket – hylly seinällä – vihdoinkin

Loving my String Pocket

Muistatteko kun ihailin String-hyllyjä koko seinän pituudelta? Edelleen se haave siellä jossain on, mutta vaikka ne hyllyt siellä mielessä pysyisivät, niin seinillä valitettavasti eivät. Nämä ranskalaiset seinät kun ovat mitä ovat, ja niille seinille minne haluaisin hyllyt kiinnittää, seinät eivät valitettavasti kestäisi kaikkea sitä painoa.

Loving my String Pocket

No vaikka niitä isompia hyllyjä pitää vielä odotella, sain viimeinkin tuon jo kesällä Suomesta ostetun String Pocket –hyllyn jo seinälle. En tiedä mikä näissä taulu- ja hylly- jutuissa aina on kun niiden projektien loppuun vieminen ottaa aina aikansa. Ideoita?

Loving my String Pocket

Loving my String Pocket

Nämä hyllykaupat tehtiin tutusti Stockalla, sillä yllätykseksi olen huomannut että Pariisissa useimmat kaupat ja tavaratalot eivät pidä ollenkaan varastoa. Kun käyn kumminkin aika usein Suomessa, niin oli helpompi laittaa String- hylly matkalaukkuun kuin odottaa kolme kuukautta sen saapumista. Hassuja nämä erot.

Siellä se Pocket nyt nököttää, teepurkit ja pannut seuranaan. Tykkään hyllystä todella paljon, sillä sen päälle saa kauniisti tavarat esille ja järjestykseen. Suurempien hyllyjärjestelmien suuri ystävä en ole, sillä omat hyllyni näyttäisivät usein niin sekaisilta ja pölyisiltä. Sen takia kirjat ovat meillä kaapissa, ei hyllyssä.

…………………………………………..

Do you remember when I was craving for this String wall? Unfortunately our Parisian walls aren’t thick enough so I had to postpone my organized wall art to another location/home. Although, I’m sure that some day I will have my dream shelves from String.

When I was decorating our home in South of France, I noticed an empty spot in the wall. String Pocket immediately came to mind because it could lightly fill the space and bring some Scandinavian twist into our home. The Pocket shelf is a timeless and iconic interior piece for us Scandinavians and it fits perfectly also in the French interiors.

I don’t necessarily like huge bookshelves, because they can look very messy and collect a lot of dust. That’s why I removed our books into a closet and gave away our old bookshelves. Although I like to have little coffee table books and interior pieces around and therefore String shelves are can give a nice alternative for traditional bookshelves.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*