Story Hotel

Mikä on sinun tarinasi?

Kävin tammikuun alussa Tukholmassa viikonloppureissulla. Yövyin minulle entuudestaan tuntemattomassa hotellissa. Story Hotel sijaitsee ihan Stureplanin läheisyydessä, ihan Tukholman ydinkeskustassa. Hotellin lisäksi Story:ssa on hyvin elävä baari sekä maukas brunssi.

Hotelli on sisustettu todella värikkäästi ja hauskoilla tauluilla sekä sievillä yksityiskohdilla. Olen aiemmin ollut yötä ihanassa Hotel Lydmarissa, mutta jollain lailla pidin Story Hotellin rouheudesta ja menen sinne kyllä seuraavallakin Tukholman reissullani. Lydmarin aamiainen tosin on Storya parempi ;)

Olettekin nähneet nuo teekupit minulla jo aiemmin blogissani? Ostin ne itselleni hotellin kaupasta. Siellä myytiin myös muita sieviä juttuja, mutta tyydyin kahteen teekuppiin joista on tosin tullut aamiaiskuppejani.

 

Hotellin huoneet sekä aula oli koristeltu taiteella ja illustraatioilla. Näitä taidepaloja ei tosin tarvitse ainoastaan ihailla hotellin seinällä, vaan niitä on mahdollista ostaa ihan omaan kotiin. Wonderwall tarjoilee taidetta jokaisen kukkarolle. Suosittelen kurkkailemaan heidän kotisivujaan sekä myös tietenkin Story Hotellin :)

P.S. Näin kolmenkympin tietämillä olevat voivat löytää hotellin baarista muutakin silmänruokaa kuin sisustuksen. Eli Charimus sekä Adalmina, menettehän viikonloppuna tänne?

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*