Stories Behind the Pictures

1. Our first picture together/ Meidän ensimmäisiä yhteiskuvia. Suhteemme alkuaikoina kävimme kävelyillä Seurasaaressa ja siellä poikaystäväni myös kosi minua. Meillä on kesäiltaisin tapana mennä iltapalalle puistoihin ja merenrantaan ja Seurasaaren kalliot ovatkin yksi vakiopaikoistamme.
 2. I was taking pictures in one 90th birthdayparty in last summer. The couple was still so in love with each other. I had to really push my camera against my face to cover my tears while listening their kind words to each other. / Olin viime kesänä valokuvauskeikalla 90-vuotis syntymäpäivillä. En ole ehkä ikinä tavannut niin rakastunutta avioparia kun kyseinen pariskunta. Oli niin koskettavaa kuunnella heidän sanojaan toisilleen. Jouduin painamaan kameraa kasvojani vasten, sillä kyynelehtimiseltä ei voinut välttyä.
 3. It took maybe only few minutes after this shot when I was already asleep.  We had travelled over 24 hours and I was so exhausted. Unfortunately I woke up because my boyfriend was screaming and running in the forest because he had bump into komodo dragon./   Tämän kuvan ottamisen jälkeen ei varmasti mennyt montaakaan minuuttia kun nukahdin rannalle. Olimme matkanneet yli 24 tuntia putkeen ja olin niin uupunut. Matkani höyhensaarilla sai tosin ikävän lopun, sillä heräsin hirmuiseen huutoon ja poikaystävän pelästyttämänä, sillä hän oli törmännyt metsässä isohkoon varaaniin.
 4. Little boy washing the dishes in Bangkok/ Pienoinen tiskaaja Bangkokin China Townissa.
 5. I have a bit negative impressions about Vietnam. I felt that Vietnamese people were very cold and unkind. Even though I was trying to be extra extra kind, I didn’t get anything back. One day we were biking around Mekong river and we met this kind Vietnamese boy. Fortunately, I was able to capture the moment when he waved to my boyfriend./ Minulle on jäänyt ehkä vähän negatiiviset mielikuvat Vietnamista. Ihmisten kylmyys ja epäystävällisyys tekevät minut aina niin surulliseksi. Yhtenä päivänä pyöräilimme Mekong-joen vartta pitkin ja tapasimme ystävällisen vietnamilaisen. Sain hauskasti napattua kuvan juuri kun hän moikkasi poikaystävääni.
 6. It is almost ten years since I saw Amélie the first time. Since that day Amélie has been my cheer up-movie. And since then I decided that if I ever again go to Paris, I have to go to Cafe des Deux Moulins. And that I did in last January. / Katson todella paljon elokuvia ja varsinkin ranskalaisia elokuvia. Näin Amélien ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten ja siitä lähtien olen katsonut sitä aina tasaisin väliajoin. Kymmenen vuotta sitten päätin, että jos vielä joskus menen Pariisiin uudelleen, niin minun on ehdottomasti päästävä Cafe des Deux Moulinsiin. Ja niin sinne pääsiinkin viime tammikuussa :)

7. Sacré-Coeur is the most beautiful place in Paris. Last winter we were there and I was fooling around and I said that I feel that I should sing Edith Piaf’s song “Non, je ne regrette rien”. I was standing on the stairs of Sacré-Coeur and I took deep breath and open my mouth and the same time I could see my Boyfriend and my friends almost running away. Hah, I was just fooling, I couldn’t do anything like that. I don’t even have a voice./ Sacré-Coeur on mielestäni yksi Pariisiin kauniimpia paikkoja. Viime tammikuussa olimme siellä ja hassuttelin ystävilleni, että minusta tuntuu että haluaisin laulaa Edith Piafin  Non, je ne regrette rien”. Seisoin portailla ihmismassan seassa, vedin henkeä ja avasin suuni. Samalla näin enää vain poikaystäväni ja ystävieni varjot, sillä he olivat jo juoksemassa karkuun. En tosissani voisi tehdä tuolla tavalla, halusin vain kiusata heitä. Vaikkei minulla ääntä olekaan, ei elämän silti tarvitse olla niin vakavaa ;)

You may also like

40 Comments

 1. Ei voi muuta sanoa kuin OIH! Tuo pieni tiskaaja taitaa olla silti suosikkini, hurmaava hymy :)

 2. Hän on minunkin suosikkini :)Kovasti yritti heitellä vettä päälleni, mutta sain napattua kuvan eikä kamerakaan kovasti kastunut :) Tykkään kuvasta tosi paljon värien takia. Harmaa tausta tuo hyvin värit esiin :)

 3. Hienoja pieniä tarinoita ohikiitävistä onnen hetkistä, joihin voi aina kuvien vältyksellä palata…

 4. Upeita kuvia ja ihania matkamuistoja :)Itseä harmittaa, ettei koskaan tullut käytyä Cafe des Deux Moulinsissa, vaikka muutaman kerran Pariisissa olenkin käynyt :/ Amelieta tulee täälläkin katseltua usein, ihana elokuva ?

 5. Nanna:No voi kiitos, itse en kaikista näistä nyt erityisemmin pidä, tarinat kuvien takaa vain tuovat hymyn huulille :)Lumo:Hihi, joo! En muista ikinä olleeni niin väsynyt kuin hetkenä, jolloin otin kuvan hietikolla. Olin niin rikki- poikki-palasina, mutta se ei haitannut kun tiesi, ettei moneen päivään tarvitse tehdä muuta kuin nauttia lämmöstä. Kuuma hiekka jalkojen alla tuntui paremmalta kuin koskaan :)Suz:Kiitos :)No, mutta siellä se vielä tönöttää :) Ja väenpaljoudesta huomioituna, se tulee olemaan siellä vielä pitkään. Oli nimittäin muitakin “pyhiinvaeltajia” :)

 6. Kivoja kuvia ja tosi hauskoja tarinoita kuvien takana! Itseäni kosketti eniten viimeisen kuvan tarina. Non, je ne regrette rien on niin mahtava biisi ja erityisesti laulun sanoma on huippu! Voisin kuvitella tekeväni samanlaisen huijauksen. Ja tuo viimeinen virke: “Vaikkei minulla ääntä olekaan, ei elämän silti tarvitse olla niin vakavaa” osui ja upposi! :-) Aurinkoista viikonlopua!

 7. Absolutely White:Yep, Edith on ollut kyllä aikamoinen nainen! No vaikken laulanut biisiä portailla, mutta uuden vuoden yönä sen lurautin ranskalaisen ystäväni kanssa. Laulustamme on myös huvittava videotallenne :D. Joo, poikaystävä on välillä vähän tosikko, niin sitä pitää aina välillä vähän palautella maan pinnalle. Tuon Sacré-Coeurin jutun jälkeen se sanoinkin, että ei olisi yhtään ihmetellyt vaikka olisin siellä portailla biisin lurauttanutkin. Aurinkoista viikonloppua myös sinulle :))

 8. Hän on minunkin suosikkini :)Kovasti yritti heitellä vettä päälleni, mutta sain napattua kuvan eikä kamerakaan kovasti kastunut :) Tykkään kuvasta tosi paljon värien takia. Harmaa tausta tuo hyvin värit esiin :)

 9. Upeita kuvia ja ihania matkamuistoja :)Itseä harmittaa, ettei koskaan tullut käytyä Cafe des Deux Moulinsissa, vaikka muutaman kerran Pariisissa olenkin käynyt :/ Amelieta tulee täälläkin katseltua usein, ihana elokuva ♥

 10. Nanna:No voi kiitos, itse en kaikista näistä nyt erityisemmin pidä, tarinat kuvien takaa vain tuovat hymyn huulille :)Lumo:Hihi, joo! En muista ikinä olleeni niin väsynyt kuin hetkenä, jolloin otin kuvan hietikolla. Olin niin rikki- poikki-palasina, mutta se ei haitannut kun tiesi, ettei moneen päivään tarvitse tehdä muuta kuin nauttia lämmöstä. Kuuma hiekka jalkojen alla tuntui paremmalta kuin koskaan :)Suz:Kiitos :)No, mutta siellä se vielä tönöttää :) Ja väenpaljoudesta huomioituna, se tulee olemaan siellä vielä pitkään. Oli nimittäin muitakin “pyhiinvaeltajia” :)

 11. Kivoja kuvia ja tosi hauskoja tarinoita kuvien takana! Itseäni kosketti eniten viimeisen kuvan tarina. Non, je ne regrette rien on niin mahtava biisi ja erityisesti laulun sanoma on huippu! Voisin kuvitella tekeväni samanlaisen huijauksen. Ja tuo viimeinen virke: “Vaikkei minulla ääntä olekaan, ei elämän silti tarvitse olla niin vakavaa” osui ja upposi! :-) Aurinkoista viikonlopua!

 12. Absolutely White:Yep, Edith on ollut kyllä aikamoinen nainen! No vaikken laulanut biisiä portailla, mutta uuden vuoden yönä sen lurautin ranskalaisen ystäväni kanssa. Laulustamme on myös huvittava videotallenne :D. Joo, poikaystävä on välillä vähän tosikko, niin sitä pitää aina välillä vähän palautella maan pinnalle. Tuon Sacré-Coeurin jutun jälkeen se sanoinkin, että ei olisi yhtään ihmetellyt vaikka olisin siellä portailla biisin lurauttanutkin. Aurinkoista viikonloppua myös sinulle :))

 13. I do know this isn?t precisely on subject, but i've a web site utilizing the identical program as well and i am getting troubles with my comments displaying. is there a setting i'm missing? it?s potential you might assist me out? thanx.

 14. I do know this isn’t precisely on subject, but i've a web site utilizing the identical program as well and i am getting troubles with my comments displaying. is there a setting i'm missing? it’s potential you might assist me out? thanx.

 15. Näistä sun kuvista nauttii kyllä aina niin mielettömän paljon <3 Oot kyllä taitava näkemään tilanteita ja vikkelä napsimaan kuvia :)) Voi kun itselläkin olisi mahdollisuus matkustella enemmän, se kyllä avartaa niin paljon ja kuvapankki kasvaa :)Iloista viikonloppua!

 16. Näistä sun kuvista nauttii kyllä aina niin mielettömän paljon <3 Oot kyllä taitava näkemään tilanteita ja vikkelä napsimaan kuvia :)) Voi kun itselläkin olisi mahdollisuus matkustella enemmän, se kyllä avartaa niin paljon ja kuvapankki kasvaa :)Iloista viikonloppua!

 17. Cherry:Voi kiitos, minä nautin niiden ottamisesta :)No tällä hetkellä ja aina ennenkin mun valtakunnan rahavarat ovat menneet matkusteluun. Tottakai voisin ostaa kalliimpia vaatteita tai muuta materiaa, mutta opiskelijan “rahavarannot” ovat kumminkin aika rajalliset, niin pitää tehdä valintoja. Ja jos vaakakupissa on vaikka laukku tai matka, niin otan matkan. Tai jos vaakakupissa on kengät tai linssi, niin otan linssin :)

 18. Anonymous:I think Blogger has had many problems lately. I lost many post and comments and also my friend told me that she can't write comments to me. I'm sorry I don't know what can I do. But if this continues, please send me an e-mail :)

 19. Cherry:Voi kiitos, minä nautin niiden ottamisesta :)No tällä hetkellä ja aina ennenkin mun valtakunnan rahavarat ovat menneet matkusteluun. Tottakai voisin ostaa kalliimpia vaatteita tai muuta materiaa, mutta opiskelijan “rahavarannot” ovat kumminkin aika rajalliset, niin pitää tehdä valintoja. Ja jos vaakakupissa on vaikka laukku tai matka, niin otan matkan. Tai jos vaakakupissa on kengät tai linssi, niin otan linssin :)

 20. Anonymous:I think Blogger has had many problems lately. I lost many post and comments and also my friend told me that she can't write comments to me. I'm sorry I don't know what can I do. But if this continues, please send me an e-mail :)

 21. Saija:Kiitos :) Mulla kun näitä kuvia on kovalevyt täynnä niin ajattelin,että voisin myöhemminkin tehdä samanlaisia postauksia :)Maria:Voi kiitos Maria <3 Olipa kauniisti sanottu! Kommenttisi sai ison hymyn huulilleni :)

 22. Saija:Kiitos :) Mulla kun näitä kuvia on kovalevyt täynnä niin ajattelin,että voisin myöhemminkin tehdä samanlaisia postauksia :)Maria:Voi kiitos Maria <3 Olipa kauniisti sanottu! Kommenttisi sai ison hymyn huulilleni :)

 23. Anna:Heii!Ihanaa, kun kommentoit! Niin on! Oli niin ihana nähdä miten mummi ja vaarisi olivat edelleen niin rakastuneita <3

 24. Kuulkaas mademoiselle Sofie, minä en ollut lainkaan juoksemassa karkuun Sacre-Couerilla, vaan olin eturivissä kannustamassa ja yllyttämässä sinua kun pojat juoksivat kauas pakoon :)) Ensi kerralla mennään laulamaan duona! Ihania kuvia! <3-B

 25. Kuulkaas mademoiselle Sofie, minä en ollut lainkaan juoksemassa karkuun Sacre-Couerilla, vaan olin eturivissä kannustamassa ja yllyttämässä sinua kun pojat juoksivat kauas pakoon :)) Ensi kerralla mennään laulamaan duona! Ihania kuvia! <3-B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*