SPARKLING MOMENTS


Otimme viime viikonloppuna pienimuotoinen varaslähdön kesään. Olemme pitäneet poikaystäväni kanssa toisiamme kädestä kiinni jo yli kuusi vuotta. Varsinaista vuosipäivää me emme muista, mutta joihinkin näihin aikoihin hän pyysi minut kuusi vuotta sitten kävelylle. Juhlistimme yhteistä taivaltamme hyvän ruoan merkeissä.  Jälkiruoaksi napostelimme kummankin lempparia, mansikoita kastettuna suklaaseen. 

On muuten aika ihana katsella ikkunasta ulos, kun vielä 9 aikaan illallakin on ihan valoisaa. Nytkin asteita on täällä meilläpäin jo +7 ja aurinko paistaa. Ihanaa kun on koulujututkin jo melkein takanapäin ja voi alkaa rauhassa odottelemaan kesää :)

________________________

We took a little head start to summer on last weekend. We celebrated on our 6 years anniversary. The exact date we don’t remember, but around six years ago I got a nice proposal for evening walk.  On saturday we prepared nice dinner and as a dessert we had our favorite dessert,  strawberries with chocolate.


You may also like

18 Comments

 1. Haaveiltiin viikonloppuna ystävien kanssa suklaaseen dipatuista mansikoista, kyllä nuo teidän yksilöt näyttävät herkullisilta,nam.Onnea vuosipäivänne johdosta, on se ihanaa kun on joku jonka viereen voi käpertyä ja jakaa ajatuksiaan. Meillä on tulossa 9 vuotta täyteen kesän kynnyksellä poikaystävän kanssa ja viikonloppuna kävi ilmi, että olemme molemmat suunnitelleet samaa yllätystä vuosipäivän kunniaksi..great minds think alike ;)

 2. Onneksi olkoon.Meillä on tulossa 6. hääpäivä viikonloppuna, 9 vuotta ollaan oltu yhdessä. Vähältä piti, ettei oltaisi yhdessä lainkaan… minä kun olin parin tapaamisen jälkeen sitä mieltä, ettei tästä mitään tule. Vuotta myöhemmin polkumme kohtasivat ja mieleni muuttui nopeasti.Lähikauppamme edessä on kesäisin yhden kojun kesätori, jossa on hyvät valikoimat marjoja, hedelmiä, kukkia ja muita kasveja. Se oli avannut tänään. Kun kävin ostamassa eväitä töihin kaupasta aamulla, huomasin ohikulkiessai kojun valikoimissa muhkeitä hyvännäköisiä espanjalaisia mansikoita sopuhintaan. Illalla siis herkutellaan mansikoilla.

 3. Onnea vuosipäivän johdosta :) Ihana postaus. Taidan olla aika romantikko kun kaikki tällaiset aina kolahtaa. Mansikoita… olisipa jo se kesä!

 4. lora: Yllättävän hyviä ne espanjalaisiksi mansikoiksi olivatkin! Olemme kumpikin aika persoja marjoille, joten heti kun marjoja tarjolla, niin niitä on saatava! Olen tässä vuosien saatossa oppinut, että pitää olla nopea marjojen syöjä, sillä muuten tuo herraseni rohmuaa kaikki!Voi kiitos! Niin on, elämä tuntuisi aika tyhjältä ilman tuota toista puoliskoani. Oi onneksi olkoon! No mutta sittenhän lahja on kummallekin mieleinen :)

 5. Lumo:Kiitos!No mutta teillähän on sitten ihan kohta syytä suurempaankin juhlaan. Olisiko aika saada uusi sininen paketti?Hih! ;)Joskus sitä vain tapaa ihmisen vääränä aikana, ihanaa kumminkin että löysitte toisenne uudelleen. Nuo meidän mansikat olivat ainakin yllättävän makeita ollakseen espanjalaisia :) Kivoja herkkuhetkiä!

 6. Iduska:Kiitos! Mä oon kyllä kanssa varsinainen romantikko, ongelmaksi vain joskus tulee kun tuo toinen ei ole :D Ja mä voin muuten kertoa sulle, että kesä on ihan oikeesti jo melkein täällä!!

 7. Ihana postaus ja ihana pariskunta! <3Pariisin matkalla sain kyllä kokea, että teidän kahden kanssa täytyy olla marjojen kanssa salaman nopea ;) Odotan jo niin paljon lämpimiä kesäiltoja, kylmää kuplivaa ja makeita mansikoita! <3-B

 8. Onneksi olkoon yhteisistä vuosista! Ihana mansikkapostaus, herkullisen näköisiä ovat. Minäkin odottelen jo kesää ja ihanan pitkää lomaa töistä…niin ja tietysti häitä ja häämatkaa. :-)

 9. B:Hih, taisivat vadelmat mennä parempiin suihin ;D. Olisipa minulla oma pieni puutarha! Siellä ei kyllä muuta kasvaisi kun puutarhamustikoita, vadelmia ja viinimarjoja!Niin minäkin! Kesä on ihan kohta täällä!Absolutely White:Kiitos paljon! Tuntuu ihan hassulle, että ollan oltu kuusi vuotta yhdessä. Aika on mennyt niin nopeasti! No uskon että odottelet häitä ja häämatkaa. Varmasti on perhosia paljon vatsassa, kun on noin suuri päivä tulossa :))))

 10. Haaveiltiin viikonloppuna ystävien kanssa suklaaseen dipatuista mansikoista, kyllä nuo teidän yksilöt näyttävät herkullisilta,nam.Onnea vuosipäivänne johdosta, on se ihanaa kun on joku jonka viereen voi käpertyä ja jakaa ajatuksiaan. Meillä on tulossa 9 vuotta täyteen kesän kynnyksellä poikaystävän kanssa ja viikonloppuna kävi ilmi, että olemme molemmat suunnitelleet samaa yllätystä vuosipäivän kunniaksi..great minds think alike ;)

 11. Onneksi olkoon.Meillä on tulossa 6. hääpäivä viikonloppuna, 9 vuotta ollaan oltu yhdessä. Vähältä piti, ettei oltaisi yhdessä lainkaan… minä kun olin parin tapaamisen jälkeen sitä mieltä, ettei tästä mitään tule. Vuotta myöhemmin polkumme kohtasivat ja mieleni muuttui nopeasti.Lähikauppamme edessä on kesäisin yhden kojun kesätori, jossa on hyvät valikoimat marjoja, hedelmiä, kukkia ja muita kasveja. Se oli avannut tänään. Kun kävin ostamassa eväitä töihin kaupasta aamulla, huomasin ohikulkiessai kojun valikoimissa muhkeitä hyvännäköisiä espanjalaisia mansikoita sopuhintaan. Illalla siis herkutellaan mansikoilla.

 12. Onnea vuosipäivän johdosta :) Ihana postaus. Taidan olla aika romantikko kun kaikki tällaiset aina kolahtaa. Mansikoita… olisipa jo se kesä!

 13. lora: Yllättävän hyviä ne espanjalaisiksi mansikoiksi olivatkin! Olemme kumpikin aika persoja marjoille, joten heti kun marjoja tarjolla, niin niitä on saatava! Olen tässä vuosien saatossa oppinut, että pitää olla nopea marjojen syöjä, sillä muuten tuo herraseni rohmuaa kaikki!Voi kiitos! Niin on, elämä tuntuisi aika tyhjältä ilman tuota toista puoliskoani. Oi onneksi olkoon! No mutta sittenhän lahja on kummallekin mieleinen :)

 14. Lumo:Kiitos!No mutta teillähän on sitten ihan kohta syytä suurempaankin juhlaan. Olisiko aika saada uusi sininen paketti?Hih! ;)Joskus sitä vain tapaa ihmisen vääränä aikana, ihanaa kumminkin että löysitte toisenne uudelleen. Nuo meidän mansikat olivat ainakin yllättävän makeita ollakseen espanjalaisia :) Kivoja herkkuhetkiä!

 15. Iduska:Kiitos! Mä oon kyllä kanssa varsinainen romantikko, ongelmaksi vain joskus tulee kun tuo toinen ei ole :D Ja mä voin muuten kertoa sulle, että kesä on ihan oikeesti jo melkein täällä!!

 16. Ihana postaus ja ihana pariskunta! <3Pariisin matkalla sain kyllä kokea, että teidän kahden kanssa täytyy olla marjojen kanssa salaman nopea ;) Odotan jo niin paljon lämpimiä kesäiltoja, kylmää kuplivaa ja makeita mansikoita! <3-B

 17. Onneksi olkoon yhteisistä vuosista! Ihana mansikkapostaus, herkullisen näköisiä ovat. Minäkin odottelen jo kesää ja ihanan pitkää lomaa töistä…niin ja tietysti häitä ja häämatkaa. :-)

 18. B:Hih, taisivat vadelmat mennä parempiin suihin ;D. Olisipa minulla oma pieni puutarha! Siellä ei kyllä muuta kasvaisi kun puutarhamustikoita, vadelmia ja viinimarjoja!Niin minäkin! Kesä on ihan kohta täällä!Absolutely White:Kiitos paljon! Tuntuu ihan hassulle, että ollan oltu kuusi vuotta yhdessä. Aika on mennyt niin nopeasti! No uskon että odottelet häitä ja häämatkaa. Varmasti on perhosia paljon vatsassa, kun on noin suuri päivä tulossa :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*