Something B&W

Harrastin viime viikonloppuna muotilehtien lukua ja niin kuin jo aiemmin mainitsin, niin vähän myös sitä retail therapya. Muotilehdet niin kuin kaupatkin pursuavat mustavalkoisuutta, ja siitä jos jostain minä pidän.  On pilkkua, ruutua ja raitaa, mustaa ja valkoista. Sopii tyylini ja vaatekaappiini erittäin hyvin.

mango1

Muotilehtien ja vaatekauppojen tarjonnasta innostuneena keräsin teille kollaasiin lempijuttujani eri nettikauppojen mustavalkoisesta tarjonnasta (postaus ei sisällä affiliate-linkkejä).  Pidän itse ensi kevään väreistä, vai pitäisikö puhua enemmänkin värittömyydestä, heh? Näin suhteellisen klassisen pukeutumistyylin omaavana ihmisenä olen tästä pelkistetystä muodista aika innoissani.

bw collage

1. Mangon two-tone cut-out –mekon selkäpuolella on todella kivat leikkaukset. 2. Efva Attlingin  Sweets for my Sweets -sormus koristaa käsiä kauden väreillä. 3. Jokapoika-paitaa muistuttava sifonkinen ihanuus H&M. 4. Zaran mustavalkoiset avokkaat. 5. Pakko saada kesäki mustavalkoinen Zaran hame. 6. Narciso RodriguezFor Her EdT. 7. H&M:n mustavalkoinen mekko8. Zaran lempilaukkuni, mikä kestää käyttöä ja aikaa. 9. Valkoisia paitoja ei voi koskaan olla liikaa.

mango5

Mitä mieltä te olette tästä vähän värittömämmästä kevätmuodista? Oletteko onnessanne vai pitäydyttekö pastelleissa? Itse olen myös hempeiden sävyjen perään ja eiköhän tuonne mustavalkoisuuden sekaan mahdu myös hieman värejäkin :)

_________________________________________________________

Last weekend I read some beauty magazines and had some retail therapy.  As I did some shopping and reading, I noticed that shops and magazines are filled with my favorite colors, black and white.  Clothes and accessories have patterns, polka dots and stripes, but everything is black and white. I like it :)

I got so inspired about the things I saw in the stores and between the pages, so I created an inspiration collage for you.  I collected my b&w favorites from different online stores  (this post does not include affiliate links). I really like this colorless trend what we are having at the moment. I have relatively neutral style, so I’m pretty excited about this minimalist fashion.

What do you think? Do you miss pastels or animal prints? Even though I like black and white, but I know that I will pair my classical clothes with some pretty pastels ;). How about you?

You may also like

32 Comments

 1. Tykkään, tykkään! Välillä tekee mieli pukeutua ihan musta-valkoiseen, vikka tykkäänkin väreistä :).

 2. Raitaa, raitaa, raitaa!!! Olen metsästänyt ihanaa raidallista mekkoa, ja sitä täydellistä raitapaitaa jo pidemmän aikaa. Jos tänä keväänä/kesänä ei vieläkään löydy, taitaa ongelma olla jo omissa vaatimuksissa :) Ihanaa uutta viikkoa!

 3. Raitaa, raitaa, raitaa!!! Olen metsästänyt ihanaa raidallista mekkoa, ja sitä täydellistä raitapaitaa jo pidemmän aikaa. Jos tänä keväänä/kesänä ei vieläkään löydy, taitaa ongelma olla jo omissa vaatimuksissa :) Ihanaa uutta viikkoa!

 4. Mulle mustavalkoisuus on enemmän syksyn/talven juttu. Keväällä kaipaan värejä! Etenkin tänä keväänä voisin innostus yhdistämään pastelleja ja beigeä! Ja keltainen väri sen kaikissa eri sävyissä, oih!

  Mutta hienoja yksilöitä olet kollaasiin löytänyt! Raitajakku olisi loistava lisä niiden värikkäiden teeppareiden kaveriksi. Samoin alimman kuvan raitamekko näyttää superhyvältä, toisaalta ei ehkä paras vaihtoehto raskaudesta palautuvalle vartalolle :)

  Saanko kysyä tuosta lepmilaukustasi? Miten tuo avonaisuus on toiminut syksyn sateissa tai talvella lumisateessa ja rännässä? Uskaltaisko sitä käyttää muulloin kuin kuivilla keleillä? Ja oletko huoltanut sitä nahkaa jotenkin?

  1. Niin kai se riippuu vähän omasta fiiliksestäkin, sillä kyllä minäkin kesällä tykkään väreistä varsinkin silloin kun on vähän väriä pinnassa :)

   Niin, minä pidän tuosta Mangon yksilöstä. Kokeilin jo Zaran versiota, mutta se malli ylläni näytin kuin olisin suoraan jostain 80-luvulta ja papan kaapilta :D

   Noh, onhan meillä aikaa vielä heinäkuuhun ;)
   Jos taas olisin raskaana, niin pitäisin tuollaisia mekkoja varmasti. Rakastan vauvamasuja ja jos joskus itselleni sellaisen saan, niin en kyllä aio peitellä sitä ;)

   Tästä ehkä huomaa, että en ole koskaan ollut raskaana, sillä en tiedä miten epämukava olo silloin voi olla.

   Saat toki. No minua se ei ole häirinnyt. Sataessa minulla on sateenvarjo ja tavarani ovat muuten suojassa laukun sisällä, niin ei mikään ole ainakaan vielä kärsinyt.

   Hävettää myöntää, mutta olen hoitanut sitä aika huonosti. Huonosta hoidosta huolimatta on laukku kestänyt todella hyvin. Minulta on aiemminkin kysytty tätä, sillä ilmeisesti liikkeellä on ollut myös ns.maanantaikappaleita. Minulla on laukku myös ruskeana ja sekin on edelleen kuin uusi vaikka sitä on käytetty kohta kaksi vuotta :)

   Kiitos linkistä Norpan blogiin, hän on ihan superihana <3

 5. Mulle mustavalkoisuus on enemmän syksyn/talven juttu. Keväällä kaipaan värejä! Etenkin tänä keväänä voisin innostus yhdistämään pastelleja ja beigeä! Ja keltainen väri sen kaikissa eri sävyissä, oih!Mutta hienoja yksilöitä olet kollaasiin löytänyt! Raitajakku olisi loistava lisä niiden värikkäiden teeppareiden kaveriksi. Samoin alimman kuvan raitamekko näyttää superhyvältä, toisaalta ei ehkä paras vaihtoehto raskaudesta palautuvalle vartalolle :)Saanko kysyä tuosta lepmilaukustasi? Miten tuo avonaisuus on toiminut syksyn sateissa tai talvella lumisateessa ja rännässä? Uskaltaisko sitä käyttää muulloin kuin kuivilla keleillä? Ja oletko huoltanut sitä nahkaa jotenkin?

 6. Sama juttu! Kesällä varsinkin on kiva kun voi piristää asua vaikka turkooseilla koruilla tai vaaleanpunaisilla ballerinoilla :)

 7. Niin kai se riippuu vähän omasta fiiliksestäkin, sillä kyllä minäkin kesällä tykkään väreistä varsinkin silloin kun on vähän väriä pinnassa :)Niin, minä pidän tuosta Mangon yksilöstä. Kokeilin jo Zaran versiota, mutta se malli ylläni näytin kuin olisin suoraan jostain 80-luvulta ja papan kaapilta :DNoh, onhan meillä aikaa vielä heinäkuuhun ;)Jos taas olisin raskaana, niin pitäisin tuollaisia mekkoja varmasti. Rakastan vauvamasuja ja jos joskus itselleni sellaisen saan, niin en kyllä aio peitellä sitä ;)Tästä ehkä huomaa, että en ole koskaan ollut raskaana, sillä en tiedä miten epämukava olo silloin voi olla. Saat toki. No minua se ei ole häirinnyt. Sataessa minulla on sateenvarjo ja tavarani ovat muuten suojassa laukun sisällä, niin ei mikään ole ainakaan vielä kärsinyt. Hävettää myöntää, mutta olen hoitanut sitä aika huonosti. Huonosta hoidosta huolimatta on laukku kestänyt todella hyvin. Minulta on aiemminkin kysytty tätä, sillä ilmeisesti liikkeellä on ollut myös ns.maanantaikappaleita. Minulla on laukku myös ruskeana ja sekin on edelleen kuin uusi vaikka sitä on käytetty kohta kaksi vuotta :)Kiitos linkistä Norpan blogiin, hän on ihan superihana <3

 8. Tykkään! Raidat mun juttu, niin mustavalkoisina kuin sinivalkoisinakin. Tuohon edelliseen postaukseen, aah, haaveilen just tuollaisesta yksinolohetkistä kotona, ihan täydelliseltä kuulosti. Ehkä jonain vuonna taas ;D

   1. Tuntuu olevan tällä hetkellä melko harvinaista herkkua… mutta tottakai, toi “jonain vuonna” oli ehkä vähän liiottelua :D Mukavaa talvipäivää Sofié <3

 9. Tykkään! Raidat mun juttu, niin mustavalkoisina kuin sinivalkoisinakin. Tuohon edelliseen postaukseen, aah, haaveilen just tuollaisesta yksinolohetkistä kotona, ihan täydelliseltä kuulosti. Ehkä jonain vuonna taas ;D

 10. Tuntuu olevan tällä hetkellä melko harvinaista herkkua… mutta tottakai, toi “jonain vuonna” oli ehkä vähän liiottelua :D Mukavaa talvipäivää Sofié <3

 11. Pakko kysyä tuosta Zaran laukusta, että oletko ollut tyytyväinen sen kokoon? Olen kokeillut sitä kaupassa monta kertaa, mutta aina laittanut sen takaisin hyllyyn suuren koon vuoksi. Mutta nyt siitä on tullut pienempi koko (Zaran netissä näkyy), jospa sitä kävisi vielä sovittamassa.. :)

 12. Pakko kysyä tuosta Zaran laukusta, että oletko ollut tyytyväinen sen kokoon? Olen kokeillut sitä kaupassa monta kertaa, mutta aina laittanut sen takaisin hyllyyn suuren koon vuoksi. Mutta nyt siitä on tullut pienempi koko (Zaran netissä näkyy), jospa sitä kävisi vielä sovittamassa.. :)

 13. Heippa Noora :)

  Olen kyllä! Minulla on aina puoli omaisuutta mukana, joten minulla pitää olla iso laukku. Ystäväni aina nauravat, että jos joku haluaa rakentaa vaikka talon niin tarvikkeet siihen löytyy kyllä laukustani :)

  Itseasiassa tuo linkkaamani laukku taitaa olla se pienempi. Mutta jos siis haluat että laukkuun mahtuu myös läppäri, niin suosittelen isompaa :)

 14. Heippa Noora :)Olen kyllä! Minulla on aina puoli omaisuutta mukana, joten minulla pitää olla iso laukku. Ystäväni aina nauravat, että jos joku haluaa rakentaa vaikka talon niin tarvikkeet siihen löytyy kyllä laukustani :)Itseasiassa tuo linkkaamani laukku taitaa olla se pienempi. Mutta jos siis haluat että laukkuun mahtuu myös läppäri, niin suosittelen isompaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*