Sohvi tuli taloon

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun kesän kynnyksellä täällä meilläkin on valoa yhtä paljon kun siellä pohjoisessa, on kodinkin kuntoon laittaminen enemmän agendalla kun pimeän talven aikaan.  Huomaan ainakin itse, että talvisin kotona ei tosiaan tapahdu mitään. Kun  taas aurinko alkaa paistamaan, niin alkaa repsottavat nurkat näkymään ja likaiset ikkunat häiritsemään.

Kun tulin tänne meidän kotiin, oli täällä samat tavarat, jotka Pampula oli raahannut jenkeistä kahdeksan vuotta sitten. Pampula ei työnsä takia näe kotiaan ja vapaa-ajankin hän viettää pariisilaisittain poissa kotoa. Eli voitte varmaankin kuvitella miten täällä ollaan muuteltu aika paljonkin kotia minun tuloni jälkeen. Sohvi tuli taloon, niin kaikki muuttui ;)

koti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Olemme muutenkin hivenen erilaisia siinä suhteessa, että pampulani voi helposti maksaa useita satoja hotelliyöstä, minä taasen en. Minä mielelläni panostan pyyhkeisiin ja kotiin ja hänelle ne eivät taasen ole niin tärkeitä asioita minua ennen olleet, sillä kun ei hän ollut kotona ikinä. Edelleen meillä on sama kaava, minä ostan pyyhkeet ja kodin huonekalut, hän hotellihuoneet.

Meillä on edelleen tämä pieni kotiprojekti kesken, mutta jo hyvällä mallilla. Parvekkeella on kukkia, makkarissa uusi vaatekaappi, uusi sohva, lipasto, pöytä, matto…. Siis oikeastaan kaikki on laitettu uusiksi. Myös ne Pampulan jäätävät punaiset silkkiverhot Versaillesin tyyliin ;)

Vielä pitäisi laittaa taulut seinille ja vähän lisää tekstiilejä, kynttilöitä täällä onkin jo ihan tarpeeksi. Olen teille aiemminkin tuskastellut sisustusliike valikoimaa Pariisissa ja sen takia tilailenkin tällä hetkellä tekstiilejä Suomesta. Eikö kuulosta jokseenkin omituiselta? Mutta Pariisissa tosiaan ei kuulu panostaa samalla lailla kotiin mitä Suomessa tai pohjoismaissa, joten sen takia täältä uupuu myös ne sisustuskaupat.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*