Soft mulberry dreams

 

Reseptejä saatte odotella vielä hetken, sillä olen juuri asettumassa taas kotiin ja Vaasaan. Joululoma meni tosi nopeasti ja paikasta toiseen sinkoillessa. Tuntuu hyvältä olla kotona ja arjessa. Arki on ihan mun juttu. Mun arkea tosin ilostuttaa ja sekoittaa tällä hetkellä hoidossa oleva nelitassuinen pölyhuiska ;) Haluaisitteko nähdä karvaisen kaverini?

Joulupukki oli muistanut minua aika kivalla paketilla, Mulberryn cashmere-huivilla. Nyt kurkkuani lämmittää ja flunssan karkoittaa todella pehmoinen ja kaunis huivi. Entuudestaan minulla on Mulberryn klassikoksi muodostunut vihertävän sävyinen huivi, mutta uusi tulokas pesee kyllä vanhan pehmoisuudellaan.

Pssst. Tällä viikolla teille on luvassa aika kiva juttu ;)

_______________________________________

You have to wait my recipes still for a while, because I’m just settling back to my home, and Vaasa (the city I live in).  My Christmas holidays went really fast and now I’m ready for my daily routines. It feels good to be at home. Best thing for me is that I didn’t come home alone because I took one hairy duster with me. My duster has four legs ;) Would you like to see my furry friend?

Santa remembered me with a nice gift, new cashmere scarf from Mulberry.  Now my throat is warm because of my soft scarf. I have also that greenish classic Mulberry scarf, but my newcomer will beat my old one because of its softness.

You may also like

50 Comments

 1. Mikähän ihana pöyhuiska sulla siellä kylässa onkaan :)

  Mutta ihan asiasta poiketen, ymmärsin että sulla on Olympus PEN-kamera. Onko sulla tarkallaan se mikä malli niistä ja millaiset objektit? Mulla ois tarkoitus hankkia sellainen kans joko ihan ite tai ens kuussa jos sais sen synttärilahjaksi mutten saa oikein Olympuksen nettisivuilta mitään irti mikä niistä nyt olis parhain korvaamaan Canonini, tai ei korvaamaan vaan kulkemaan enemmän mukana koska Canon vaan on niin iso :(

   1. Se on tuollainen iloinen pieni karvapallo, joka ei ainakaan vielä osaa haukkua (onneksi).

    Jep, minulla on Canonin lisäksi se. Minulla on Olympuksen Olympus E-PM1 Pen Mini. Sain sen Olympuksen yhteistyön johdosta. Tässä linkki: http://www.photographyblog.com/news/olympus_e-pm1_hands-on_photos/

    Sillä kittilinssillä ei yleensä ihmeitä tehdä, joten suosittelen ostamaan samantien jonkun vähän valovoimaisemman linssin. Minulla on edelleen lainassa Olympuksen 45mm 1.8 ja kuvaan vaan oikeastaan sillä. Oleko tottunut käyttämään Canonissasi 50mm? Sillä 45mm:nen on 50mm:sen tavoin kiinteä joten se kannattaa ottaa huomioon. Eli toisin sanoen, sillä ei voi zoomata.

    Huomasin juuri joululomalla, että Canonini jäi ihan kokonaan Olympuksen varjoon, sillä Canonini sattuu nyt vain olemaan aikamoinen järkäle. Yksi asia mikä oli minulle aika outoa aluksi oli se, että kaikki säädöt tehdään ruudulla eikä niin miten olen Canonissani tottunut. Hyvä lisä järkkärissä on HD-kuvamahdollisuus. Kysy vain lisää jos tarvitset apua :)

    1. Kiitos vastauksesta! Tästä oli jo apua jonkin verran, täytyy vielä tutustua paremmalla aikaa tuohon. Kuulostaa kyllä hyvältä kameralta.

 2. Mikähän ihana pöyhuiska sulla siellä kylässa onkaan :)Mutta ihan asiasta poiketen, ymmärsin että sulla on Olympus PEN-kamera. Onko sulla tarkallaan se mikä malli niistä ja millaiset objektit? Mulla ois tarkoitus hankkia sellainen kans joko ihan ite tai ens kuussa jos sais sen synttärilahjaksi mutten saa oikein Olympuksen nettisivuilta mitään irti mikä niistä nyt olis parhain korvaamaan Canonini, tai ei korvaamaan vaan kulkemaan enemmän mukana koska Canon vaan on niin iso :(

 3. Se on tuollainen iloinen pieni karvapallo, joka ei ainakaan vielä osaa haukkua (onneksi). Jep, minulla on Canonin lisäksi se. Minulla on Olympuksen Olympus E-PM1 Pen Mini. Sain sen Olympuksen yhteistyön johdosta. Tässä linkki: http://www.photographyblog.com/news/olympus_e-pm1_hands-on_photos/Sillä kittilinssillä ei yleensä ihmeitä tehdä, joten suosittelen ostamaan samantien jonkun vähän valovoimaisemman linssin. Minulla on edelleen lainassa Olympuksen 45mm 1.8 ja kuvaan vaan oikeastaan sillä. Oleko tottunut käyttämään Canonissasi 50mm? Sillä 45mm:nen on 50mm:sen tavoin kiinteä joten se kannattaa ottaa huomioon. Eli toisin sanoen, sillä ei voi zoomata. Huomasin juuri joululomalla, että Canonini jäi ihan kokonaan Olympuksen varjoon, sillä Canonini sattuu nyt vain olemaan aikamoinen järkäle. Yksi asia mikä oli minulle aika outoa aluksi oli se, että kaikki säädöt tehdään ruudulla eikä niin miten olen Canonissani tottunut. Hyvä lisä järkkärissä on HD-kuvamahdollisuus. Kysy vain lisää jos tarvitset apua :)

 4. Tykkään myös kun arjen askareet sujuvat jouhevasti. On aina kiva todeta reissuamisen jälkeen viihtyvänsä arjessa ja huomata, että oma koti on se paras paikka. Ihana huivi, kaunis, klassinen väri!

  1. Heippa pitkästä aikaa!

   Jep, mä en ihan hirveesti tykkää pelkästä hengailusta, joten tuollaiset pitkät “vapaat” saa mut aina jotenkin tosi levottomaksi :D. Oma koti on paras paikka! Ai miten pyykkien pesu ja kaikki normaalit asiat voivatkaan olla kivoja!

   Kiitos :)

 5. Tykkään myös kun arjen askareet sujuvat jouhevasti. On aina kiva todeta reissuamisen jälkeen viihtyvänsä arjessa ja huomata, että oma koti on se paras paikka. Ihana huivi, kaunis, klassinen väri!

 6. Minä ainakin haluaisin! Siis nähdä pölyhuiskan. Ja aivan ihana tuo uusi huivi, varmasti pehmoisistakin pehmoisin.

 7. Onko sun huivisi kasmiria vai kashmir-villa sekoitetta? Mulberryllähän on samoja huiveja kahdella eri laadulla. Miten noiden ominaisuudet eroaa toisistaan?

  1. Hupsista! Tässä kävi näin suomalaiselle perusmoka, eihän sen ole mikään cashmere! Heh, olipas kömmähdys :)

   Minun huivini on 100% kashmiria. Kashmir on hienompaa villaa, ja se on myös paljon pehmoisempaa ja lämpimämpää kuin perus lampaanvilla :)

 8. Onko sun huivisi kasmiria vai kashmir-villa sekoitetta? Mulberryllähän on samoja huiveja kahdella eri laadulla. Miten noiden ominaisuudet eroaa toisistaan?

  1. Hi Paullinne!

   I just checked ur blog and you are doing great job! It has come as a surprise to me that i have so many readers from Poland! Never been there but I would love to come some day :)

 9. Heippa pitkästä aikaa!Jep, mä en ihan hirveesti tykkää pelkästä hengailusta, joten tuollaiset pitkät “vapaat” saa mut aina jotenkin tosi levottomaksi :D. Oma koti on paras paikka! Ai miten pyykkien pesu ja kaikki normaalit asiat voivatkaan olla kivoja!Kiitos :)

 10. Hih! No näet sen pian! No sinulla on kyllä aika kivoja omia pölyhuiskoja. Tuo otus on vain minulla hoidossa. Se on aikas pehmoinen <3

 11. Hupsista! Tässä kävi näin suomalaiselle perusmoka, eihän sen ole mikään cashmere! Heh, olipas kömmähdys :)Minun huivini on 100% kashmiria. Kashmir on hienompaa villaa, ja se on myös paljon pehmoisempaa ja lämpimämpää kuin perus lampaanvilla :)

 12. Hi Paullinne!I just checked ur blog and you are doing great job! It has come as a surprise to me that i have so many readers from Poland! Never been there but I would love to come some day :)

 13. Hih! Sain prikulleen saman huivin kanssa joululahjaksi :) Oliko muuten sunkin pakettiin kiinnitetty rusetilla isoja kultaisia kulkusia? Pakettini helisi oudosti ja siinä mietin, että nyt on joku lasiesine tms. mennyt pahasti rikki, ennen kun sain ekan kääreen avattua ja helinän syy selvisi :D

 14. Hih! Sain prikulleen saman huivin kanssa joululahjaksi :) Oliko muuten sunkin pakettiin kiinnitetty rusetilla isoja kultaisia kulkusia? Pakettini helisi oudosti ja siinä mietin, että nyt on joku lasiesine tms. mennyt pahasti rikki, ennen kun sain ekan kääreen avattua ja helinän syy selvisi :D

 15. Kiitos vastauksesta! Tästä oli jo apua jonkin verran, täytyy vielä tutustua paremmalla aikaa tuohon. Kuulostaa kyllä hyvältä kameralta.

 16. Ihana tuo huivi! Itsellani on myos 100% cashmere mutta ruskeissa vareissa ja on kylla niin ihanan pehmonen.. Kivaa ilan jatkoa sinne :)

 17. Ei ole, vaikka ostin omani jo vuosi sitten.. Toisaalta omani ei kylla ole ollut kovassa kaytossa koska taalla lontoossa on usein niin lammin ettei huivia tarvitse..
  Sinun blogisi on muuten tosi kiva ja tyylikas ja on kiva etta jaksat aina vastata kommentteihin :)
  Kuvasi on myos aina todella laadukkaita jotenka halusin vaan kiittaa ihanasta blogistasi <3

  1. Tajusin vasta kysymykseni jälkeen, että sinulla ei välttämättä ole huiville samanlaista tarvetta kuin meillä täällä pohjolassa., joten se pysyy varmasti kauan parempana :)

   Kiitos, minusta kommentteihin vastailu on vähintä mitä voin tehdä! Kiitos kommentistasi ja kiitos sinulle, että käyt täällä <3

 18. Ei ole, vaikka ostin omani jo vuosi sitten.. Toisaalta omani ei kylla ole ollut kovassa kaytossa koska taalla lontoossa on usein niin lammin ettei huivia tarvitse..Sinun blogisi on muuten tosi kiva ja tyylikas ja on kiva etta jaksat aina vastata kommentteihin :) Kuvasi on myos aina todella laadukkaita jotenka halusin vaan kiittaa ihanasta blogistasi <3

 19. Hei :) Ihanan näköinen huivi ja varmasti mukavaa vaihtelua sen klassikkohuivin sijaan. Arvaas mitä, mulla tuli tässä mieleen että muistan kun n. 4-5vuotta sitten veimme koiranpentuamme rokotukseen ja sinä olit samaisella lääkärillä pienen karvapallon kanssa :) voiko tää mun muistikuva olla totta?

  1. Heh, se on totta!! Muistan itsekin tilanteen :))

   Annoin poikaystäväni vanhemmille yllätykseski kanin ja vein sitä silloin eläinlääkärille.
   Muistan myös nähneeni teidän pallerot ihan pikkuisina joskus Sibelius-monumentilla :)))

   Ps. Kahden päivän idätys on tuottanut tulosta ja nyt basilikat ovat jo nousemassa :)

   1. Ei oo totta! Ollaanko me tosiaan molemmat “tiedetty” jo silloin toisemme? Onpas maailma pieni :)
    Oih, toivottavasti kasvatus sujuu ihan loppuun asti hyvin, saatan innostua hankkimaan myös meidän kotiin samanlaisen.

 20. Hei :) Ihanan näköinen huivi ja varmasti mukavaa vaihtelua sen klassikkohuivin sijaan. Arvaas mitä, mulla tuli tässä mieleen että muistan kun n. 4-5vuotta sitten veimme koiranpentuamme rokotukseen ja sinä olit samaisella lääkärillä pienen karvapallon kanssa :) voiko tää mun muistikuva olla totta?

 21. Tajusin vasta kysymykseni jälkeen, että sinulla ei välttämättä ole huiville samanlaista tarvetta kuin meillä täällä pohjolassa., joten se pysyy varmasti kauan parempana :)Kiitos, minusta kommentteihin vastailu on vähintä mitä voin tehdä! Kiitos kommentistasi ja kiitos sinulle, että käyt täällä <3

 22. Heh, se on totta!! Muistan itsekin tilanteen :))Annoin poikaystäväni vanhemmille yllätykseski kanin ja vein sitä silloin eläinlääkärille.Muistan myös nähneeni teidän pallerot ihan pikkuisina joskus Sibelius-monumentilla :)))Ps. Kahden päivän idätys on tuottanut tulosta ja nyt basilikat ovat jo nousemassa :)

 23. Ei oo totta! Ollaanko me tosiaan molemmat “tiedetty” jo silloin toisemme? Onpas maailma pieni :)Oih, toivottavasti kasvatus sujuu ihan loppuun asti hyvin, saatan innostua hankkimaan myös meidän kotiin samanlaisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*