Social Cooking

Yksi kolmesta Electroluxin Design Lab –teemoista on nimeltään social cooking. “Entertaining within the home is a popular way to spend time with our friends and family. The rise in cooking as a pastime offers self-expression for many living in urban spaces, and projects towards a true culinary experience.”

Syöminen on ihanaa ja siitä ruoasta nauttii vielä enemmän jos se tehdään yhdessä ihanien ihmisten kanssa. Kuvat ovat viime perjantailta jolloin kokkailimme sosiaalisesti omalla tavallamme ystäväpariskunnan kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illallisen isännöi ystäväni poikaystävä, joka on vähän niin kuin miespuolinen minä. Tämä kuvassakin vilahtava pallero rakastaa astioita ja ruokaa vähintään yhtä paljon kuin Sohvi (hän kutsuu minua aina Sohviksi). Hänen astiakaapit ovat minun näkökulmasta katsottuna oikeita aarrekammioita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA social cooking1

Illan isäntä eli palleroinen oli haaveillut possu-slideireista jo vuoden verran ja vihdoinkin viime perjantaina meidän lautasille tupsahti slidereita revityn possun kera. Oli ihan järjettömän hyvää. Tämä entinen anti-possunsyöjä ei ehkä ole syönyt vähään aikaan mitään yhtä hyvää! Delish’!

20130608-082614 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Recently Updated656 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Recently Updated652 Recently Updated653

social cooking 3 Recently Updated654

social cooking 2

Rakastan raparperia yli kaiken ja tein meille jälkiruoaksi pehmyttä raparperi-mascarpone ”möyhennöstä”. Möyhennökseeni tuli minttua,  kanelia, kardemummaa sekä muskottipähkinää. Kesäistä, kirpeää ja sopivan makeaa.

Recently Updated655

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Electrolux Design Lab on edennyt nyt kolmanteen vaiheeseen, jolloin suunnittelijat vievät töitään eteenpäin aina konseptista kohti valmista tuotetta. Jokainen suunnittelija on saanut palautetta Electroluxilta ja näiden kommenttien ja palautteiden pohjalta suunnittelijoiden tulee kehittää kilpailutyötään.

Voitte seurata töitä ja niiden kehitystä täällä. Koska EDL on tänä vuonna paljon sosiaalisempi, voi yleisö osallistua myös kilpailuun äänestämällä lempisuunnittelijaansa ja –konseptiaan. Me suomalaiset voimme vielä vaikuttaa että näkisimme suomalaisen Janne Palovuoren Nutriman finaalissa, joten tutustuthan Jannen konseptiin täällä.

Viime vuoden yksi ehdottomista kohokohdistani oli Electroluxin Design Lab –finaali, jota pääsin seuraamaan Milanoon. Tuon viikonlopun aikana tapasin suunnittelijoita ympäri maailmaa ja jännäsin finaalia suunnittelijoiden kanssa. Toivon että tänä vuonna finaalitapahtumassa olisi minun lisäkseni joku muukin suomalainen. Eli siis, äänestä Jannea täällä!

P.S. Haluaisitteko reseptin tähän überhyvään herkkuun?

You may also like

24 Comments

 1. Kiitos, ehdottomasti reseptiä tänne :) näyttää niin ihanan syötäviltä ja ne kuuluu kesään.
  Kiitos blogistasi,

  1. Hei, se tulee heti ensi viikolla :))

   Siis en ole ollenkaan aiemmin ollut mikään possunfani, mutta söin viime syksynä revittyä possua ensimmäisen kerran ja sen jälkeen tästä tytöstä tuli myös possunsyöjä :)

 2. Kiitos, ehdottomasti reseptiä tänne :) näyttää niin ihanan syötäviltä ja ne kuuluu kesään.Kiitos blogistasi,

 3. Mäkin näkisin reseptin mielelläni! :) Slidersit näyttävät todella hyviltä. Itse olen sellaisia syönyt vain Klaus K:n Living Roomissa…xxxEhttp://www.dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 4. Hei, se tulee heti ensi viikolla :))Siis en ole ollenkaan aiemmin ollut mikään possunfani, mutta söin viime syksynä revittyä possua ensimmäisen kerran ja sen jälkeen tästä tytöstä tuli myös possunsyöjä :)

 5. Sliderit näyttävät hyviltä, mutta minä suurena raparperin ystävänä kiinnostuin eritoten raparperimöyhennöksestäsi :) Minttu, kaneli, kardemumma ja muskottipähkinä kuulostaa jännältä yhdistelmältä. Pitääpä kokeilla! :)

  Pitää muuten mainita, että tänä pääsiäisenä kokeilin sitä sun burgundinpataa ja oli kyllä tosi herkullista! Kokeilulistalla ovat myös ne mustikkavinaigrette vuohenjuusto brushettat.

  Näin sut muuten kerran työpaikkani ruokalassa ja mietin, että oletko täällä jonkun yhteistyöjutun merkeissä, mutta varmaan sittenkin ollaan samassa paikkaa töissä kun näin sinut kerran bussissakin jäämässä samalla pysäkillä pois. En uskaltanut noin vaan tulla juttelemaan vieraalle, vaikka blogiasi seuranneena tunnut todella tutulta. :D Ehkä ensi kerralla uskallan.

 6. Sliderit näyttävät hyviltä, mutta minä suurena raparperin ystävänä kiinnostuin eritoten raparperimöyhennöksestäsi :) Minttu, kaneli, kardemumma ja muskottipähkinä kuulostaa jännältä yhdistelmältä. Pitääpä kokeilla! :)Pitää muuten mainita, että tänä pääsiäisenä kokeilin sitä sun burgundinpataa ja oli kyllä tosi herkullista! Kokeilulistalla ovat myös ne mustikkavinaigrette vuohenjuusto brushettat.Näin sut muuten kerran työpaikkani ruokalassa ja mietin, että oletko täällä jonkun yhteistyöjutun merkeissä, mutta varmaan sittenkin ollaan samassa paikkaa töissä kun näin sinut kerran bussissakin jäämässä samalla pysäkillä pois. En uskaltanut noin vaan tulla juttelemaan vieraalle, vaikka blogiasi seuranneena tunnut todella tutulta. :D Ehkä ensi kerralla uskallan.

 7. Heippa!

  Hih, möyhennöksestäkin saatte varmasti reseptin :)

  Raparperi on kyllä niin ihanaa! Se on ehdoton kesäherkku!

  Ihana, että kokeilit. Jos pidit siitä niin näitä slidereita rakastat :)

  Hih, minä käyn testailemassa kaikkia ravintoloita siinä oman työpaikkani kulmilla. Useimmiten lounastelen kyllä salattibaarissa. Mua saa kyllä aina tulla moikkaamaan, en pure, mutta jälkkärisi saatan syödä ;)

 8. Heippa!Hih, möyhennöksestäkin saatte varmasti reseptin :)Raparperi on kyllä niin ihanaa! Se on ehdoton kesäherkku!Ihana, että kokeilit. Jos pidit siitä niin näitä slidereita rakastat :)Hih, minä käyn testailemassa kaikkia ravintoloita siinä oman työpaikkani kulmilla. Useimmiten lounastelen kyllä salattibaarissa. Mua saa kyllä aina tulla moikkaamaan, en pure, mutta jälkkärisi saatan syödä ;)

 9. Raparperin ystävänä tein pienen muunnoksen sinun tiramisu- reseptistä raparperi version :) kirpsakan raparperinen makea tiramisu, ei ehkä kovin italialainen, mutta sopivan suomalainen!!

 10. Raparperin ystävänä tein pienen muunnoksen sinun tiramisu- reseptistä raparperi version :) kirpsakan raparperinen makea tiramisu, ei ehkä kovin italialainen, mutta sopivan suomalainen!!

 11. Heissan! Sulla on tosi kaunis blogi ja olisinkin kysynyt mitä muokkausohjelmaa käytät? Noi teksti lisäykset on tosi tyylikkäitä!

 12. Heissan! Sulla on tosi kaunis blogi ja olisinkin kysynyt mitä muokkausohjelmaa käytät? Noi teksti lisäykset on tosi tyylikkäitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*