So keeping him

Huomenta ystäväiseni! Minulla on ollut tänä viikonloppuna kylässä työkaverini herra staffimus ja olenkin omistautunut tuolle kaverille koko sydämestäni. Kun tapasimme ensimmäisen kerran, niin hän vei kirjaimellisesti melkein jalat alta ;). Herra staffimus on todella energinen tapaus ja perjantaina jouduin ottamaan illalla jopa päiväunet (normaalisti tätä ei ikinä tapahdu), sillä karvainen energiapakkaus vei minun energiavarantoni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantaiaamuna hän tassutteli minut hereille jo ennen seitsemää ja vietimmekin lauantaina koko päivän ulkosalla. Kiersimme kaupunkia 6 tuntia ympäri ja joimme esimerkiksi aamukahvit Esplanadin puistossa ja lounaaksi sushit Koffin puistossa. Olin ihan varma, että kaveri olisi kuuden tunnin kävelystä aivan poikki, mutta ei. Kun pääsimme taas kotiin niin sama leluilla leikkiminen jatkui ihan yhtä innokkaasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Recently Updated598

En ole ehkä koskaan tavannut noin huomionkipeää ja rakkautta osoittavaa hauvelia. Herra staffimus jakoi pusuja ja rakkauttaan jopa niin paljon, ettei minulla ollut ehkä kapasiteettia edes vastaanottaa kaikkea hänen osoittamaansa huomiota <3

Recently Updated599 Recently Updated600

Olen aina halunnut oman koiran, mutta sitten olen myös ymmärtänyt sen ettei minulla olisi vielä aikaa sellaiselle ja sen takia otankin aina hyvin mielelläni ystävien hauveleita hoitoon. Näitä viikonloppuhoidokkeja hoitaneena tulen joka kerta siihen lopputulokseen, että koiraihmiset ovat varmasti muita ihmisiä onnellisempia. On niin ihanaa kun joku tassuttelee koko ajan perässä häntä heiluen tai on ovella vastassa pusuja antaen <3

You may also like

38 Comments

 1. Olipa ihana postaus! Mukava vielä, että kyseessä on staffi, kun siitäkin tuntuu ihmisillä olevan kovasti ennakkoluuloja, vaikka yleisesti ihana rotu onkin. :)

  Itsekin kaipaan tassuttelijaa seuraksi, varsinkin kun yksin asuu ja koko ikänsä on bulldoggien kanssa elänyt. Pennulle ei kyllä aika millään riittäisi, mutta aikuinen ruttunaama taitaapi mun kanssa Vaasaan syksyllä muuttaa. :)

  Tollaset viikonloppukaverit on just mukavia, kun ei aika omalle riitä. Toivottavasti tulee taas pian sun hoiviin, on niin kovin iloisia kuvia!!

  1. Kiva kuulla, että tykkäsit :)

   Niin, ne näyttävät ehkä hieman pelottavilta vaikka ovat oikeasti niin lupsakoita ja lempeitä :)

   Jos asuisin jossain muualla kuin keskustassa niin asia olisi toinen, mutta kun tassuttelija vaatii kumminkin tilaa ja puhtaan ympäristön niin ei tämä oma asuinalueeni ole se kaikista ystävällisin tuollaisille kavereille.

   Kurttunaamat ovat parhaita <3 Ottaisin ranskiksen tai staffelin heti omakseni jos vain voisin.

   Vaasaan? Menetkö opiskelemaan sinne vai?

   Toivon myös itse että tuo hoidokki saapuisi pian takaisin. Hän teki elämästäni kertaheitolla vauhdikkaamman ja onnellisemman :)

   1. Ruttunaamoilla on niin sympaattinen ja persoonallinen luonne ja ulkonäkö, että ei voi olla ihastumatta!

    Vaasassa oon asunut syksystä asti ja opiskelen ekaa vuotta yliopistossa! Kesäksi meen takaisin kotikaupunkiin töihin ja syksyllä sitten taas Vaasaan. :)

 2. Olipa ihana postaus! Mukava vielä, että kyseessä on staffi, kun siitäkin tuntuu ihmisillä olevan kovasti ennakkoluuloja, vaikka yleisesti ihana rotu onkin. :) Itsekin kaipaan tassuttelijaa seuraksi, varsinkin kun yksin asuu ja koko ikänsä on bulldoggien kanssa elänyt. Pennulle ei kyllä aika millään riittäisi, mutta aikuinen ruttunaama taitaapi mun kanssa Vaasaan syksyllä muuttaa. :) Tollaset viikonloppukaverit on just mukavia, kun ei aika omalle riitä. Toivottavasti tulee taas pian sun hoiviin, on niin kovin iloisia kuvia!!

 3. Kiva kuulla, että tykkäsit :)Niin, ne näyttävät ehkä hieman pelottavilta vaikka ovat oikeasti niin lupsakoita ja lempeitä :)Jos asuisin jossain muualla kuin keskustassa niin asia olisi toinen, mutta kun tassuttelija vaatii kumminkin tilaa ja puhtaan ympäristön niin ei tämä oma asuinalueeni ole se kaikista ystävällisin tuollaisille kavereille. Kurttunaamat ovat parhaita <3 Ottaisin ranskiksen tai staffelin heti omakseni jos vain voisin. Vaasaan? Menetkö opiskelemaan sinne vai?Toivon myös itse että tuo hoidokki saapuisi pian takaisin. Hän teki elämästäni kertaheitolla vauhdikkaamman ja onnellisemman :)

  1. Olin aika onnellinen kun sain hänet luokseni :)

   Aluksi vähän jännitti, sillä tapasin hänet ensimmäisen kerran perjantaina, mutta onneksi kaikki meni ihanasti ja hänkin taisi tykästyä minuun :)

 4. On koirat kyllä ihania! Mulla on ollut elämässä vähän vaikeuksia viime aikoina, mutta mun ihana karvakuono aina piristää kun on surullinen :)

 5. Oi miten suloinen herra! <3 Yhdyn sataprosenttisesti tuohon mielipiteeseesi, että koiraihmiset ovat muita onnellisempia. Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä omaa nelijalkaista voi olla miehen astman takia, mutta molempien vanhempien luona saadaan nauttia yhteensä kolmen karvakorvan seurasta. :)

  1. Hän on! Siis sitä oikeasti on jotenkin vain niin paljon enemmän läsnä kun toinen haluaa koko ajan huomiota ja samalla osoittaa lempeyttä sinua kohtaan. Jokaiselle työpaikalle tarvittaisiin ehdottomasti oma koira :)

   Noh, mutta onneksi edes on tuollaisia lainahauvoja<3 Minua vähän pelottaa että olen pikkuisen allerginen, sillä kurkkuani alkaa samantien kutittamaan hauvojen läheisyydessä :/

 6. Oi miten suloinen herra! <3 Yhdyn sataprosenttisesti tuohon mielipiteeseesi, että koiraihmiset ovat muita onnellisempia. Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä omaa nelijalkaista voi olla miehen astman takia, mutta molempien vanhempien luona saadaan nauttia yhteensä kolmen karvakorvan seurasta. :)

 7. ihana staffimus ja kivoja kuvia <3 Kyllä vaan koira tuo paljon iloa ja onnea elämään <3 lisäksi se rytmittää arkea, kun on pakko ulkoilla säännöllisesti :) samalla tapaa muita ihmisiä, ihmisten kynnys alkaa juttusille vieraan kanssa on selkeesti matalampi ku on koirus matkassa :)

  1. Niin tuo. Kotonakin se huomattiin, sillä olen kuulemma ollut ihan eri ihminen hauvan läsnäollessa :D

   Ulkoilu on yksi asia mihin koira ns. pakottaa. Eilenkin sinne ulos oli lähdettävä ennen seitsemää, kun toinen minut silloin herätti :)

 8. ihana staffimus ja kivoja kuvia <3 Kyllä vaan koira tuo paljon iloa ja onnea elämään <3 lisäksi se rytmittää arkea, kun on pakko ulkoilla säännöllisesti :) samalla tapaa muita ihmisiä, ihmisten kynnys alkaa juttusille vieraan kanssa on selkeesti matalampi ku on koirus matkassa :)

 9. Olin aika onnellinen kun sain hänet luokseni :)Aluksi vähän jännitti, sillä tapasin hänet ensimmäisen kerran perjantaina, mutta onneksi kaikki meni ihanasti ja hänkin taisi tykästyä minuun :)

 10. Niin, hauvelit ovat vähän samanlaisia kuin suklaa. Ne ei kysy typeriä kysymyksiä, vaan ne ymmärtävät ;)Paljon tsemppiä <3

  1. Heippa :)

   No ei varmasti :)

   Joo, näin tein. Mulla ei ollut tälle viikonlopulle mitään muuta plania kuin chillax. Söin, nukuin ja ulkoilin koko viikonlopun. Oli aika superjees :)

   Niin hemmotteli! En millään olisi malttanut olla sisällä, sillä vaikka oli viileää mutta auringosta pitää ottaa kaikki irti :)

 11. Ihana postaus, vaikka se ei kyllä todellakaan auttanut koirakuumeeseeni, haha! Ihan keväisiä kuvia, ja ihana kuulla että vietit rentouttavan, mutta myös aktiivisen viikonlopun! Tänä viikonloppuna Helsinki kyllä hemmotteli meitä sään suhteen joten vietin itsekin paljon aikaa ulkosalla!xxxEhttp://www.dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 12. Hän on! Siis sitä oikeasti on jotenkin vain niin paljon enemmän läsnä kun toinen haluaa koko ajan huomiota ja samalla osoittaa lempeyttä sinua kohtaan. Jokaiselle työpaikalle tarvittaisiin ehdottomasti oma koira :)Noh, mutta onneksi edes on tuollaisia lainahauvoja<3 Minua vähän pelottaa että olen pikkuisen allerginen, sillä kurkkuani alkaa samantien kutittamaan hauvojen läheisyydessä :/

 13. Niin tuo. Kotonakin se huomattiin, sillä olen kuulemma ollut ihan eri ihminen hauvan läsnäollessa :DUlkoilu on yksi asia mihin koira ns. pakottaa. Eilenkin sinne ulos oli lähdettävä ennen seitsemää, kun toinen minut silloin herätti :)

 14. Heippa :)No ei varmasti :)Joo, näin tein. Mulla ei ollut tälle viikonlopulle mitään muuta plania kuin chillax. Söin, nukuin ja ulkoilin koko viikonlopun. Oli aika superjees :)Niin hemmotteli! En millään olisi malttanut olla sisällä, sillä vaikka oli viileää mutta auringosta pitää ottaa kaikki irti :)

 15. Voi että mikä söpöliini! Eihän Coco tule vain mustasukkaiseksi :D
  Kävin tänään työkaverin tytön 2 vee synttäreille, siellä on kaksi yorkkia joita rapsuttelin melkein koko vierailun ajan :D Kahvit ja herkut imuroin nassuuni kuitenkin ihan rauhassa :D Koirien rapsuttelu on niin terapeuttista, varsinkin allergiselle se pienikin hetki on merkittävä. Näyttää jopa ettei pahoja oireita tainnut tullakaan, kiitos kevään ja allergialääkityksen :) Kysyivät jopa ottaisinko koirulit joskus hoitoon, ehkäpä ehkäpä :) Mutta vaalea sohva pitää eka peittää jollain heh.

  1. Ei tule ei, kävimme tänään moikkaamaassa myös Cocoa. Raukka olisi niin halunnut tulla meidän mukaan että juoksi autolle ja yritti tulla mukaan <3

   Niin on, se on niin rauhoittavaa. Kiva, että kumminkin sait myös sokerikiintiön täyteen rapsutuksen lomassa ;)

   Niin, meilläkin on vaalea sohva ja se on kyllä peitossa ihan jo meidänkin takia ;)

 16. Voi että mikä söpöliini! Eihän Coco tule vain mustasukkaiseksi :DKävin tänään työkaverin tytön 2 vee synttäreille, siellä on kaksi yorkkia joita rapsuttelin melkein koko vierailun ajan :D Kahvit ja herkut imuroin nassuuni kuitenkin ihan rauhassa :D Koirien rapsuttelu on niin terapeuttista, varsinkin allergiselle se pienikin hetki on merkittävä. Näyttää jopa ettei pahoja oireita tainnut tullakaan, kiitos kevään ja allergialääkityksen :) Kysyivät jopa ottaisinko koirulit joskus hoitoon, ehkäpä ehkäpä :) Mutta vaalea sohva pitää eka peittää jollain heh.

 17. Ei tule ei, kävimme tänään moikkaamaassa myös Cocoa. Raukka olisi niin halunnut tulla meidän mukaan että juoksi autolle ja yritti tulla mukaan <3Niin on, se on niin rauhoittavaa. Kiva, että kumminkin sait myös sokerikiintiön täyteen rapsutuksen lomassa ;)Niin, meilläkin on vaalea sohva ja se on kyllä peitossa ihan jo meidänkin takia ;)

 18. Ruttunaamoilla on niin sympaattinen ja persoonallinen luonne ja ulkonäkö, että ei voi olla ihastumatta!Vaasassa oon asunut syksystä asti ja opiskelen ekaa vuotta yliopistossa! Kesäksi meen takaisin kotikaupunkiin töihin ja syksyllä sitten taas Vaasaan. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*