Sneek Peak: Fjärde Långgatan 2

Sisustusinspiraatiota hakiessani törmäsin Alvhemin sivuilla tähän kotiin. Tykästyin varsinkin keittiöön, sillä suurinosa kodinkoneista oli jemmattu ovien taakse. Tykkään pastellinsävyistä pieninä ripauksina ja tuo keittiössä oleva turkoosi monitoimikone on piste i:n päälle. En pida hirveän kliinistä sisustuksesta, vaan minusta kodista pitää näkyä, että millainen ihminen siellä oikein asustelee.

Olen viimeisten vuosien aikana miettinyt, että minkä värinen haluaisin oman kotini lattian sitten tulevaisuudessa olevan. Mieleni on muuttunut kerran jos toisenkin. Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että kaikista järkevin vaihtoehto minunkaltaiselleni tuuliviirelle on juuri tuon värinen lankkulattia, mikä näkyy makuuhuoneen kuvissa. Olen myös tullut siihen lopputulokseen, että minun ei kannata ostaa keittiön kaapistoja mistään muualta kuin Ikeasta, sillä siten ovet ovat helppo/halpa tapa vaihtaa uusiin. Näissä sisustusjutuissa mieleni tuppaa nimittäin muuttumaan aika usein.

Ainoa väri mistä en oikein pidä on musta. En tiedä mistä se johtuu, mutta en vain ole koskaan oppinut käyttämään mustaa. Musta on mielestäni aika kova väri ja mustassa näkyy pölykin niin helposti. Ainoa musta juttu kotonani on televisio, mutta senkin olen piilottanut kaapin sisään :)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

You may also like

16 Comments

 1. Ehdin jo hetkisen luulla, että kuvissa on sinun asuntosi Vaasassa. :-) Ihania inspiskuvia. Meillä on mökillä valkoinen lattia ja se on ihana ja samalla kamala. Roskat näkyvät heti lattiassa. Itse toivoisin seuraavaan kotiin isoista lankuista tehtyä ehkä tummahkosta puusta tehtyä lankkulattiaa.

  1. Oih, voi kun olisikin. Jos tuo olisi minun kotini, niin en varmasti muuttaisi minnekään :)

   Mä olin aina halunnut valkoisen lattian kunnes olin viikonlopun ystäväni luona. Saman kyläilyn takia huomasin, että miten paljon multa lähtee hiuksia. Ystävän kaunis valkoinen lankkukattia oli ihan täynnä mun hiuksia. Makuuhuoneeseen haluaisin valkoisen lattian, mutta varsinkaan keittiöön en.
   Oih, kuulostaa ihanalle :)

 2. Ehdin jo hetkisen luulla, että kuvissa on sinun asuntosi Vaasassa. :-) Ihania inspiskuvia. Meillä on mökillä valkoinen lattia ja se on ihana ja samalla kamala. Roskat näkyvät heti lattiassa. Itse toivoisin seuraavaan kotiin isoista lankuista tehtyä ehkä tummahkosta puusta tehtyä lankkulattiaa.

 3. Aivan ihana valkoinen koti vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla ja tuo lautalattia on kyllä ihan unelma! Ihanaa viikonloppua myös sinulle :)

  1. Meillä on tilava parveke, mutta en käytä sitä ollenkaan. Kesät kun ollaan Helsingissä, niin talvisin parvekkeesta ei ole ihan hirmuisesti iloa. Jos minulla olisti tuollainen parveke niin tietäisin, että missä söisin kesäiset aamupalani :))

 4. Valoisa ja kaunis koti! Ihana toi pikkuparveke ja pariovet. Mun lemppari on valkoinen lankkulattia/lautaparketti, antaa valoisuutta koko kodille.

 5. Oih, voi kun olisikin. Jos tuo olisi minun kotini, niin en varmasti muuttaisi minnekään :)Mä olin aina halunnut valkoisen lattian kunnes olin viikonlopun ystäväni luona. Saman kyläilyn takia huomasin, että miten paljon multa lähtee hiuksia. Ystävän kaunis valkoinen lankkukattia oli ihan täynnä mun hiuksia. Makuuhuoneeseen haluaisin valkoisen lattian, mutta varsinkaan keittiöön en.Oih, kuulostaa ihanalle :)

 6. Mä oon lämmennyt vaaleanpunaiselle vasta ihan tässä muutaman vuoden sisään? Outoa, sillä sen kai pitäisi olla vähän toisinpäin :)Kiitos :)

 7. Meillä on tilava parveke, mutta en käytä sitä ollenkaan. Kesät kun ollaan Helsingissä, niin talvisin parvekkeesta ei ole ihan hirmuisesti iloa. Jos minulla olisti tuollainen parveke niin tietäisin, että missä söisin kesäiset aamupalani :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*