Colorful walls and all black OOTD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka en enää ole Meksikossa, on kameran muistikortti oman mielen lisäksi tallentanut matkalta mitä ihanimpia muistoja. Muistikorttien kätköistä löytyy niin paljon värejä, että on mennyt nämä blogin normaalisti niin rauhalliset värisävyt täysin uusiksi. Hassua miten sitä saakin vaikutteita ympäristöstä jo kahdessa viikossa.

 

ootd3

Ihan yhtä värikkäältä oma vaatekaappini ei tosin tule näyttämään mitä Meksikon väriloisto, mutta varmasti uskallan käyttää värejä hieman enemmän tulevaisuudessa. Muutama vuosi sitten vaatekaappini oli oikeasti aika valkoinen, musta ja harmaa ja aina kun nuo värit eivät vain toimi.  Pariisi tosin on tuonut siihenkin omat vaikutteensa, sillä tällä myös uskalletaan käyttää värejä eri lailla mitä Pohjoismaissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En muuten oikeastaan pidä maksimekoista kummemmin, mutta Meksikossa niitä tuli iltaisin varsinkin pidettyä farkkujen lisäksi, sillä hyttyset kun ovat aina riesanani. En tiedä minkälaisesta verityypistä on kyse tai omasta ruokavaliostani, sillä olen kuin avoin herkkubuffet hyttysille kesäisin ja iltaisin. Eli jos tietoa on tästä asiasta enemmän, niin kertokaa mitä syödä ettei minua syötäisi.

Olen saanut teiltä hurjat määrät Meksikoon liittyviä sähköposteja ja kysymyksiä. Koostaan niistä kaikista kokonaisen postauksen, sillä kysymyksistä on hyötyä muillekin. Eli anteeksi etten ole vastaillut, mutta kohta saatte vastaukset postauksen muodossa.

Hat / Balmuir *

 Scarf / Balmuir *

 Top / Lindex *

Skirt /  HM

Sandals / From Italy

…………………………………………………….

I’m not in Mexico anymore, but my head and my memory cards are full of colorful memories that takes me back to my vacation. My color palette is not normally as colorful in my closet, blog, or Instagram as it was when I was in Mexico. It is interesting how fast you get influenced when you are in an another country or environment.

My closet is not going to be as colorful as Mexico, but it was interesting to see how they combine different tones and colors together. Few years back my wardrobe was quite boring and it was build mainly from white, black and grey. After I moved to Paris, I’ve realized that it’s ok also to use some color and spice up the outfit some real color tones. I’m still a beginner and orange for example to me is too bright, even though I enjoy watching it in the walls of the buildings.

You may also like

3 Comments

  1. Tuo ensimmäinen kuva on aivan erityisen kaunis ja tunnelmallinen. Taustalla näkyvä rakennus näyttää myös kauniilta. Ja tosi kivat kengät! <3 Again. Tietysti ne tuli huomattua melkein ensimmäisenä. Asu on muutenkin kiva. Itsellä on hakusessa kesäksi joku kiva maximekko, sekä pitkä hulmuava hamonen, joissa olisi kiva olla kuumallakin ilmalla.

    Enkä taida olla ainoa, joka on ruvennut näiden sinun postaustesi jälkeen harkitsemaan Meksikon matkaa. Ihania kuvia. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*