Skin Care: Clinique, all about eyes

Vaikka en usein mitään tuotteitaa erikoisemmin mainosta, mutta nyt kun talviset ilmat ovat kuivattaneet ihoni ihan kauttaaltaan, ajattelin esitellä teille silmänympärysvoiteeni. Ihoni on kaikinpuolin jo valmiiksi todella kuiva, mutta nämä kylmät ilmat ovat kuivattaneet ihoani entisestään. Aloin käyttämään Cliniquen All about eyes- tuotesarjaa muutama vuosi sitten.  Kesäisin käytän sarjan hieman kevyempää geelimäistä versiota, mutta näin talvisin käytän vähän rasvaisempaa, All about eyes richtuotetta. Voiteen sanotaan suojaavan ihoa ja silottavan juonteita. Voide tekee myös ihosta tasaisemman, joten meikki levittyy voiteen päälle kauniisti ja voide myös auttaa  silmämeikkiä pysymään kauemmin. Ostin voiteen alunperin tummien silmänalusieni takia, mutta niihin se ei ainakaan ihan kamalan radikaalisti ole auttanut. 

Although I don’t usually advertise products, but now when the cold winter weather has dried my skin I decided that I should tell you how I pamper my skin. My skin is naturally very dry, but now after these past cold weeks my skin has become extremely dry. I have used Clinique’s “All about eyes” products few years now, in summertime I use lighter version of the cream but in wintertime I prefer “rich” version. 
Moisture-rich eye cream diminishes the look of undereye circles, shadows, fine lines-instantly and over time. De-puffs, calms with botanicals. Helps boost natural collagen production. Strengthens skin’s moisture barrier against common irritants”(Clinique)

You may also like

14 Comments

  1. Itsekin olen käyttänyt tuota tuotetta – nimenomaan rich -versiota. En kylläkään muista miksi en ostanut sitä enää kolmatta putelia, koska ei siinä muistaakseni mitään vikaa ollut. Tällä hetkellä käytän all about eyes serumia, mikä on ihana unelmankevyt tuote. Kovimmilla pakkasilla toppaan siihen päälle vielä Lumenen c-vitamiinipitoista silmänympärysvoidetta. :)

  2. MissV:Just vähän aikaa sitten myyjä esittelinkin mulle sitä seerumia ja se vaikutti kyllä tosi hyvältä tuotteelta! Kiva, että jaot kokemuksesi siitä!Täytyypä laittaa se korvan taakse, kun huomenna kumminkin tulee lentokentällä pyörittyä ;)

  3. Itsekin olen käyttänyt tuota tuotetta – nimenomaan rich -versiota. En kylläkään muista miksi en ostanut sitä enää kolmatta putelia, koska ei siinä muistaakseni mitään vikaa ollut. Tällä hetkellä käytän all about eyes serumia, mikä on ihana unelmankevyt tuote. Kovimmilla pakkasilla toppaan siihen päälle vielä Lumenen c-vitamiinipitoista silmänympärysvoidetta. :)

  4. MissV:Just vähän aikaa sitten myyjä esittelinkin mulle sitä seerumia ja se vaikutti kyllä tosi hyvältä tuotteelta! Kiva, että jaot kokemuksesi siitä!Täytyypä laittaa se korvan taakse, kun huomenna kumminkin tulee lentokentällä pyörittyä ;)

  5. LOVE LOVE LOVE! Tämä tähtituote ansaitsee oman postauksen :))All about eyes Rich on ehdottomasti paras silmänympärysihon tuote mitä olen kokeillut. Olen kokeillut lähes jokaiselta selektiivisen puolen sarjalta silmänympärysvoidetta, mutta tämä hoitaa nimenomaan kuivuuden parhaiten. Seerumista sen sijaan tulee hirmuisen vähän tuotetta ja toimii mielestäni enemmänkin mekaanisena turvotuksen poistajana, eikä niinkään kosteuttajana. -B

  6. Heippa B:Mulla on kyllä ihan samanlaiset tuntemukset. Geelimäinen on myöskin hyvä, mutta talvella rich-versio kosteuttaa silmänympärysihoa tehokkaammin.Viime kesänä ostin Chanelin silmänympärysvoiteen, jossa on samanlainen kuula, kuin Cliniquen seerumissa joka auttaa voiteen levityksessä ja samalla aktivoi silmänympärysihoa. Tykkäsin Chanelista myöskin, mutta kyllä Clinique vie voiton!

  7. LOVE LOVE LOVE! Tämä tähtituote ansaitsee oman postauksen :))All about eyes Rich on ehdottomasti paras silmänympärysihon tuote mitä olen kokeillut. Olen kokeillut lähes jokaiselta selektiivisen puolen sarjalta silmänympärysvoidetta, mutta tämä hoitaa nimenomaan kuivuuden parhaiten. Seerumista sen sijaan tulee hirmuisen vähän tuotetta ja toimii mielestäni enemmänkin mekaanisena turvotuksen poistajana, eikä niinkään kosteuttajana. -B

  8. Heippa B:Mulla on kyllä ihan samanlaiset tuntemukset. Geelimäinen on myöskin hyvä, mutta talvella rich-versio kosteuttaa silmänympärysihoa tehokkaammin.Viime kesänä ostin Chanelin silmänympärysvoiteen, jossa on samanlainen kuula, kuin Cliniquen seerumissa joka auttaa voiteen levityksessä ja samalla aktivoi silmänympärysihoa. Tykkäsin Chanelista myöskin, mutta kyllä Clinique vie voiton!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*