Sitten tuli syksy

ja myssyt vedetään korviin ja käsineet käsiin.

Minulla on tällä hetkellä vähän haikea mieli, sillä tämä kesä todellakin vain hujahti ohi. En oikeasti edes tiedä mitä oikein tein koko kesänä. Heinäkuun olin kokonaan poissa Suomesta, niin kai se sen takia tuntuu tältä, että kesää ei ollut tänä vuonna ollenkaan. Totta kai sain reissuillani nauttia lämmöstä, mutta se Suomen kesä jäi kokonaan kokematta.

Täällä blogissa nähdään yleensä vain ballerinoja ja vähän enemmän tyttömäisiä asuja, mutta tänään näette vähän rennomman asuni. Niin ja niitä Vanseja ei edelleenkään nähdä, ne olivat ihan huti ostos. Vansit vaihtuivat timanttitossuihin ja vähän arkisempiin Converseihin. Ostin kahdet parit Converseja jenkeissä ollessani, valkoiset sekä tyttömäiselle tyylilleni uskollisena myös samppanjan väriset ja satiiniset ;)

Vaasassa asuessani olin tottunut, että lokakuu oli oikeasti jo vähän niin kuin talvikuukausi, mutta harvemmin Helsingissä olen tähän aikaan joutunut turvautumaan pipoon ja käsineisiin. Nyt pipo ja sormikkaat ovat jo kovassa käytössä. Toivottavasti ilmat tosin säilyvät aurinkoisina, niin se kylmyyskään ei haittaa niin paljoa jos ei sada.

Minulla on joka syksyinen projekti, joka ei ikinä valmistu. Se on kaulaliinan neulominen. Löysin taas kaappieni kätköistä yhden viime vuotisen projektini ja näin kylmän saapuessa on aika taas yrittää saada kaulaliina aikaiseksi. Ehkä en taas aloita uutta, vaan jatkan sitä mikä jäi viime syksynä kesken.

Kaunista lokakuuta ystäväiseni. Me selvitään talvesta hienosti. Meillä on kumminkin kynttilöitä ja teetä :)

You may also like

12 Comments

 1. Itsekin havahduin viime viime viikonloppuna siihen kylmään viimaan ja oli pakko kaivaa lämipimät kaulaliinat ja hanskat esille. Pipoon en vielä ole joutunut turvautumaan mutta kaapissa odottaa Kaapelin Design messuilta ostamani söpö musta villainen rusettipanta :)

  Syksyprojekteista puheen ollen. Viime vuonna oli kaulaliinat, tänä vuonna voisi olla vuorossa joku simppeli neule (se Kalastajan vaimo Johannan Skappel-ohje olisi kiva kokeilla mutta siinä saattapi mennä koko talvi mun neulomisvauhdilla. hih). Ennen neuleita olisi yksi pikkupikku valaisin projekti johon tarvitaan vähän kultaista maalia ja yksi valkokupuinen valaisin Ikeasta :)

  Teekausi on on kyllä parhaimmillaan; jos Twiningsin vihreä chai tee ei ole tuttu kannattaa testata. Siitä onkin sitten helppo siirtyä talvikauden lähestyessä Chai Latteen :)

 2. Teen (ja sympatian) ja kynttilöiden lisäksi nautitaan norjalaisia ja islantilaisia herkkuja <3 Ja käydään salilla että ne herkut ei jää lantiolle :D

  Hyvää tiistaita!

 3. Ihana kiitos arpaonnestani!!! Olen onnellisen herkkukorin haltia <3

   Olen aika uusi lukijasi ja ihan koukussa!!! Odotan vaan, että pääsen Köpikseen noihin kaikkiin ihaniin ravintoloihin ja kahviloihin, kiitos vinkeistä!!

  iloa ja väriä syksyyn! A-L

 4. Voi ihana, mulla on ollut tänä syksynä myös toi sama ei-niin-tyttömäinen tyyli. Samanlainen pipo, nahkarotsi ja joko converset tai bikerit. Ostin jopa nahkapaikkahousut. :)

 5. Heippa!

  Niin, sniff. Apua, missasin tänä vuonna näköjään kaapelin messut?

  Johanna on guru. Aina ihastellen ja viherrellen katselen hänen luomuksiaan. Siis aivan ihanaa kun joku on niin taitava käsistään <3

  Me tarvitaan projekteja, ne pitää iltaisin kiireisenä :)

  Olin muutaman vuoden juomatta teetä, mutta se on tullut takaisin keittiönkaappeihini.Pariisista raahasin mukanani niin paljon erilaisia tee-laatuja ihnista teekaupoista.  On tuttu ;)

 6. Heippa!

  Hih, juuri näin. Olen käynyt myös ahkerasti lenkillä, jota kesällä kerätyt kilot lähtisivät lantioilta. Miten sitä ollaankaan taas tultu tähän pisteeseen??

   

  Kivaa keskiviikkoa :)

 7. Oi, ole hyvä vain <3

  Kiva kuulla!, että olet löytänyt luokseni :)

  Voi kuule, Kööpenhaminasta löytyy vaikka mitä ihania paikkoja :)

  Kiitos samoin <3

 8. Niinpä, en vain löydä talvitakkejani mistään. Pitää vain miettiä, että 4 kk ja sitten taas helpottaa. Nimim. Positiivari ;)

 9. Heippa SINÄ!

  Bikerit, hmm. Harmittaa etten ostanut Italiasta bikereita, sillä siellä oli jos jonkinmoisia kenkiä tarjolla. Suomessa ei ole tällä hetkellä juuri mitään mikä kiinnostaisi :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*