Sisustusunelmia osa 1

Teen pienehköjä postauksia/kurkkauksia siitä millaisen kodin minä tulevaisuudessa haluasin! Ehkä nämä myös selkeyttävät minunkin ajatuksiani.
Ensimmäisessä postauksessa aiheeseen liittyen lähden lattiasta. 
Asun vielä tilapäisessä asunnossani, joka siis ei ole omistusasunto. Asumme aivan ihastuttavassa kodissa, enkä tiedä miten pystyn tästä sitten luopumaan kun se aika tulee. En asu lukukausien ajan Helsingissä, joten merinäköalallisessa aunnossa on vara opiskelijankin asua :) 
Yksi asia, joka minua on viimeisten vuosien ajan askarruttanut on se, että millaisen lattian haluan tulevaan kotiini. Lattian värimaailma kun on muutaman vuoden sisällä mielessäni vaihdellut ihan tummasta ihan valkoiseen asti. Ystävättärelläni on valkoiseksi maalattu lankkulattia, se on kaunis, mutta tummilla kutreilla omistettu asukas joutuisi koko ajan kulkemaan asunnossa imurin ja rätin kanssa. Huomasin nimittäin hänen luona ollessani, että hiuksiani oli joka paikassa! Ja haaveissa olisi joskus se koirankin hankinta, joten tassunkin jälkiä saisi olla koko ajan pyyhkimässä. Valkoinen lattia varmasti toisi avaruutta ja selkeyttä, mutta en tiedä jaksainkinko/haluaisinko olla koko ajan varomassa lattian kanssa.
Tällä hetkellä käytän todella paljon harmaata, niin sisutuksessa kuin vaatteissakin. Olen tällä hetkellä sitä mieltä, että jos nyt valitsisin kotiini lattian väri seikkailisi vaalean harmaan jaa harmaan ruskean sävyjen parissa. Värimaailmaltaan saman harmahtava, jota käytetään paljon Etelä-Ranskassa. Rakastan  lautalattioita, niiden narinassa on tunnelmaa. Tein erilaisten lattioiden värikokeiluja Kährs:n virtuaalihuone sivuilla. Sivulle pääset painamalla tästä. Sivuilla on helppo valita eri värieistä/mallesta itselle mieluisin lattia, koska huonevaihtoehtojakin on annettu paljon erilaisia. Jopa seinien värejä voi vaihdella. Minulle mieluisimmat värivaihtoehdot olivat Heritage Collectionin
Romanov, Altavilla ja Nouveau Snow.
Tässä vielä muutama kuva lattioista ja muutenkin sisustustyyleistä, jotka viehättävät minua;

Ylempänä olevat kuvat on lainattu Riviera Maisonin sivuilta, jonne pääset tätä linkkiä painamalla.

Nämä kuvat taltioin Thaimaassa reissatessani.

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*