Silosääret & arvonta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen mukana Indiedaysin ja Philipsin yhteistyökampanjassa. Näin kesän kynnyksellä tämä kampanja oli oikein tervetullut, sillä mielessä on mekkokelit ja silosääret. Testaamme Annikan kanssa Philipsin Lumea Precision Plus –laitetta kuuden viikon ajan ja tässä ensimmäisessä postauksessa kerron, että miksi ja mitkä ovat aiemmat kokemukseni ja miksi se itseasiassa hieman jännittää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

philips4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jokainen nainen ja varsinkin minun tapaani hieman tummempihipiäisempi sellainen käyttää varmasti suihkussa höylää joka aamu tai ainakin monta kertaa viikossa. Kesäisin olen ravannut sokeroinnissa ja unelmoinut siitä että vielä jonakin päivänä tämä lysti ei ensinnäkään satu ja toiseksi, vie kukkaroa pitkällä juoksulla tyhjäksi.

Lumeani käyttää IPL-tekniikkaa (Intense Pulsed Light). Tällaista samanlaista turvallista valotekniikkaa ovat aiemmin käyttäneet kauneushoitolat. Onnekseni Philips on tuonut tällaisen teknologian myös kotiin ja ilokseni myös johdottomana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole aiemmin kokeillut samanlaista tekniikkaa, ainoastaan sokerointia ja normaalia sheivausta. Minua on itseasiassa pelottanut tällainen karvanpoisto, sillä kyseessä on kumminkin valoimpulssi joka irrottaa ihokarvan juuren. Lumean mukana tulee tosin valosuodatin, joka takaa turvallisen käytön arkajalalle. Samanlaisissa hoidoissa ystäväni ovat käyneet hoitoloissa ilman ongelmia, joten minäkin uskaltaudun kokeilemaan Philipsin Lumea Precision Plus –laitetta näin kotioloissa.

Testiaika alkaa tänään ja myöhemmin kuulette millaisia tuloksia tuli. Philipsiltä löytyy monenlaista laitetta, jotka ovat tarkoitettu samaan asiaan ja ne kaikki näette täältä. Valinnanvaraa siis löytyy, ja huomattavaa on että normaalisti samanlaisista hoidoista joutuu helposti maksamaan hoitoloissa yli 100 euroa kerta/alue.

Itselläni on todella kuiva iho ja kaikki naiset siellä ruudun takana ymmärtävät, että jatkuva höylääminen rasittaa ihoa entisestään. Vaikka ihoa miten öljyää tai rasvaa, varsinkin kesällä ihoni lohkeilee auringon ja sheivauken takia. Senkin takia odotan todella paljon tuloksia, että auttaisiko Lumeani myös minua tähän ongelmaan :)

Tähän yhteistyöhön liittyy myös arvonta ja vastanneiden kesken arvotaan Lumea Precision Plus-laite! Kurkkaa siis tänne, tee testi ja osallistu Lumean arvontaan ja saa huolettomat kesäsääret itsellesi!

PS. Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä kommenttiboksissa. Onko kokemusta hoidoista tai samanlaisia pelkoja?

You may also like

27 Comments

 1. Arvontaa osalistuttu. Pakko tässä on jotain tehdä säärille ja varpaille näin kesän kynnyksellä. Mullakin riesana kuiva iho.

  1. Mulla on jopa säärien kohdalla atooppinen, ihan todella todella kuiva iho nimenomaan höyläämisen takia. Toivottavasti enää ei tarvitsisi höylätä niin paljoa.

 2. Olen aikaisemmin miettinyt että menisin poistamaan ihokarvoja valoimpulsin avulla, sillä ainainen sheivaaminen ja epilaattorin tuottama kipu ei houkuttele. Olisi mahtavaa saada valoimpulsi kotiin käyttöön erityisesti hoitojen hintavuuden takia!

 3. Kyseinen laite olisi myös erittäin tervetullut tänne! Vähän kyllä mietityttää toimiiko se hyvin myös vähän vaaleampaan karvaan.
  Mielenkiinnolla jään odottamaan testailujesi tuloksia :)

  <3: Empska

  1. Heippa,

   luulisi? Minulla on taas tosi tummaa ja paksua, joten se kuultaa ikävästi läpi vaikka kuinka höyläisi. Sen takia kesäisin olen käynyt sokeroinnissa, mutta se sattuu ihan järkyttävän paljon varsinkin kainalon alueelta.

   Kuuden viikon päästä kuulette!

 4. Mä oon aina vaan sheivannut jalat, mutta muutkin vaihtoehdot on kyllä kiinnostaneet, lähinnä sillä silmällä, että josko tulokset olis vähän edes pidempiaikaisia. Sheivaaminen on kuitenkin ollut edullinen ja helppo vaihtoehto eikä satu, joten en ole muita sitten kokeillutkaan8) Mulla on iho kanssa kovin kuiva varsinkin sheivailujen jälkeen, joten rasvaaminen on pakollinen juttu. Mielenkiintosta kuulla myöhemmin siis sun kokemuksia, onko helppo käyttää itse, tuleeko siistiä jälkeä ja sattuuko moinen? Kiitos!

  1. Heippa,

   minulla on ollut samalla tavalla. En ole muuten kun kesäisin käynyt sokeroinnissa. Se on parempi vaihtoehto höyläämiselle, mutta sattuu ihan hurjasti ja on pidemmässä juoksussa kumminkin kalliimpi.

   Mun jalat on aivan järkyttävän näköiset juurikin sheivaamisen takia, joten tämä varmaan auttaa siihenkin.

   Kuulette muutaman viikon jälkeen :)

 5. Kiinnostuksella odotan kokemuksia laitteesta. Höylä ja epilaattori ovat käytössä, mutta olen tyytymätön epilaattoriin ja täydennän sitä höylällä – joka ei todellakaan ole kuivan ihon paras kaveri..kaipaan edullisempaa hoitomuotoa kuin kosmetologilla käynti ja sokerointi tms.
  toivottavasti jatkat laitteen arviointia pidemmän aikaa eri postauksissa, jotta siitä saa todellisen käsityksen sen toiminnasta ☺

 6. Heippa,

  minulla oli samanlainen combo ja ei se oikein toimi. Niin, kosmetologilla ravaamiseen saa aika paljon kuukaudessa kulumaan kun käyn esimerkiksi 3 viikon välein värjäämässä kulmat, laittamassa kynnet ja jalkahoidossa noin joka toinen kuukausi. Vielä siihen kun olen laittanut sokeroinnit ja kampaamot, on kuluerä aikamoinen. Vaikeaa olla nainen!

  Joo tarkoituksena on kertoa asteittain miten on toiminut. Pampulani on jopa siitä innoissaan, sillä hän on miettinyt selkänsä putsaamista laaserilla, mutta ehkäpä tästä on myös apua hänelle ;)

 7. Odotan kovasti kokemuksiasi laitteesta! Osaatko sanoa, milloin arvonta suoritetaan? En löytänyt vastausta kampanjasivulta.

 8. Täällä myös yksi sheivaamiseen kyllästynyt. Tummaa karvaa puskee sääret ja kainalot täyteen ja sheivauksen jälkeen iho huonossa kunnossa. Sokerointia olen miettinyt, mutta toistaiseksi en ole saanut aikaiseksi mennä. Ajatus kainaloiden sokeroinnista kieltämättä kauhistuttaa. Mielenkiinnolla jään kuulolle minkälaiset kokemukset sinulle tulee laitteesta.

  1. Heippa,

   I know the feeling. Kainaloiden sokeroinnista voin ssanoa sen, että se on kivuliainta mitä minulle on koskaan tehty. Ensimmäisellä kerralla meinäsin lopettaa sen leikin vain toiseen kainaloon, sillä itku meinasi tulla. Lopputulos oli tosi puhtaan näköiset kainalot kolme viikkoa!

   Toivottavasti saan myös nyt puhtoiset kainalot sekä kivuttoman kokemuksen ;)

 9. Osallistun! Kokeiluhalua on, mutta huoli on ollut ehkä se miten hyvä tulos on, kun hintaa noilla hoidoilla kuitenkin on. Kullankimaltaviin vauvankarvoihini kun ei sokeroinnit eikä vahaukset oikein pure. Ja vaikka karvat ovat vaaleat ne kuitenkin näkyvät kiitos kimaltavuuden =(, joten sheivailut ja Veetit ovat olleet tiuhassa käytössä…

 10. Oooh, tämä onkin hyvä juttu! Olen itsekin miettinyt vastaavan laitteen ostoa, mutta teho mietityttää. Erittäin mielenkiintoista jäädä kuulemaan sinun kokemuksia!

  Toistaiseksi itse käytän sellaisia kaupan shavereita, joissa ei tarvitse geeliä mukaan, vaan niissä on itsessään vähän niinkuin saippuaa helpottamassa sheivausta (esim Olay). Niiden huono puoli on vain se, että ne saippuatyynyt kuluvat nopeasti ja sitten tarvitaan geeliä kuitenkin. Mutta matkoilla ovat tosi hyviä! Tietysti optimaalisinta olisi se, että karvoista pääsisi kokonaan eroon. Jatkuva sheivailu vie aikaa ja rahaakin..

 11. Jään odottamaan käyttökokemuksiasi ehdottomasti. Itse olen tummahiuksinen ja myös ihokarvat tummat ja jatkuva sheivaus, nyppiminen rasittaa atooppista ihoa. Kaiken kruunaa sairautena Hirsutismi (runsaskarvaisuus), joka tekee karvanpoistosta entistäkin haastavampaa ja tuollaisen laitteen hankinta on ollut monet kerrat mielessä., mutta kunnollista tietoa käyttäjiltä kun ei ole ollut saatavana.

 12. Kiinnostavaa kuulla kokemuksesi. Ostin itse alennuksesta muutama vuosi sitten valoimpulssiin perustuvan laitteen, mutta olen tosiaan ollut niin arkjalka, etten ole uskaltanut ottaa laitetta käyttöön. Ajattelin sen olevan hyvä ratkaisu ainakin bikinirajalle, jossa iho ärtyy vielä sääriä helpommin, mutta ehkä pitäisi niistä sääristä uskaltaa aloittaa:)

 13. Kuulostaa kivalta arvonnalta! Yhtä asiaa en ymmärrä vaikka sokeroinnissa olenkin käynyt. Miten ihmeessä kestätte sen viikon ennen kuin seuraavan kerran voi mennä sokerointiin? Silloinhan on jo sänkeä mutta ei niin pitkää että se lähtisi sokeroinnilla….Itselläni on vaalea karva mutta sänki on sänki anyway. Yleensä siinä vaiheessa kyllästyn ja sheivaan joten sokeroinnista ei tahdo tulla mitään

 14. Kävin vuosi sitten kauneushoitolassa Ipl-hoidossa kolme kertaa. Omaan vahvat tummat karvat hyvin nopealla kasvulla, sekä hyvin vaalean ihon(ei mikään kaunis yhdistelmä).. Oli todella ihanaa nähdä kuinka karva tippui ja pystyi itse sääristä nyppimään sormin, ja lähes pyyhkäisemällä huomasi että karva irtoaa. Tällä kolmella käynnillä sain ehkä puolet säärikarvoituksesta pois, joka jo helpottaa huomattavasti elämää.. Mutta minulla on sellainen tunne, että vaikka kuinka sanoittiin että karvat eivät kasva takaisin niin kyllä osaksi ne lähteneet ovat tulleet takaisin.. Joten pitkän aikaa on ollut mietteissä että raaskinko kuitenkaan käydä kyseisissä valohoidoissa enempää jos siitä ei ole lopullista apua. (Toki helpottaa elämää että edes osan saa pois, ja loput höylää..)
  Tälläinen kotikäyttöinen olisikin siinä mielessä mukavampi, että rahanmeno ei ole niin valtavaa..

 15. No nyt loppui karvakaruselli….
  Sokeroinnin tulos kestää enim. muutaman viikon,
  Shaivaamisen muutaman päivän ja tällä
  masiinalla karvat pysyy piiloissaan
  ties kuinka pitkään!
  Way to go….

 16. Hei,
  mikä on tuo kaunis kynsilakka käsien kynsissä?
  OSallistun myös arvontaan, nimimerkki epilointia pelkäävä.

  Ulla

 17. Osallistun arvontaan. Mä olen kokeillut vain höylää ja sokerointia. Iän mukana iho on ruvennut reagoimaan sheivaukseen. En tykkää yhtään, että naisilla pitää kasvaa karvoja muualla kun päässä ;)

 18. Osallistun arvontaan! Itsellä on hyviä kokemuksia ammattilaisen tekemästä valoimpulssihoidosta joten kiinnostaisi kovasti kokeilla pääsisikö tällä laitteella samaan tulokseen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*