Silkkimekkoja ja liian isoja kenkiä.

kirppislöytöjä Pariisista.

Nyt kun olen jonkun verran oleskellut Pariisissa aina silloin tällöin, niin olen yrittänyt löytää kaikenlaista tekemistä ja ei niin turistinähtävää. Yksi parhaimmista ystävistäni muutti sieltä juuri pois, joten sitä niin sanottua tuttua ja turvallista turva – tai kaveriverkkoa ei siellä minulla ole. Ainakaan vielä, toivottavasti joskus.  

Helposti voisin jäädä vain yksin kotiin kököttämään ja surkuttelemaan miten yksin suurkaupungissa olen. Vähän ehkä jossain vaiheessa sellainen fiilis olikin. Pariisi on tosi kiva kaupunki käydä ja hengailla, mutta asumisen kanssa on vähän eri juttu. Pariisissa onneksi on koko ajan jotain ohjelmaa minne mennä, niin sitä kautta tulee tavattua uusia ihmisiä koko ajan ja samalla tutustuttua kaupunkiin vähän eri lailla. Sosiaalinen media on auttanut minua tutustumaan kaupunkiin ihan eri tavalla. Seuraan eri sivustoja siellä ollessani ja yritän löytää minulle sopivaa ajanvietettä viikonlopuille ja arki-iltoihin.

Vähän aikaa sitten lomalla ollessani löysin sivuston ”Violette Sauvage Foyart”. Sitä kautta löysin tieni Pariisin kirpputorille ja tien sieltä löysi kaappiini See By Chloén silkkimekko. Kyseessä ei ollut mikä tahansa kirpputori, vaan ihmisten lisäksi varastojaan tyhjensi myös putiikit ja pikkukaupat. Minua ei ole ehkä ikinä harmittanut niin paljon kuin tuolloin, että kenkäkokoni on 37. Hammasta purren kävelin kaikkien ihanien Christian Louboutanien ohi. Käyttämättömiä kenkiä muutamalla kympillä? Olin ihan häkeltynyt kaikista koruista ja silkkihuiveista, että en ostanut harmikseni muuta kuin tuon mekon. Ehkä ensi kerralla muistan myös ostaa jotain enkä vain ihmetellä. Oli hassua nähdä Hermeksen silkkihuiveja ja Chanelin koruja laatikoissa kirpputoreilla eikä putiikeissa :)

“Kirppis” oli ihanasti järjestetty vastaremontoituun halliin. Paikalla oli paljon sovituskoppeja sekä kortilla pystyi maksamaan. Hyvin edistyksellistä meininkiä siis. Toivottavasti tämän kaltaisia tapahtumia olisi pian uudelleen, sillä näiden pikkuisten juttujen takia juurikin Pariisi tuntuu enemmän ja enemmän kodilta.

You may also like

5 Comments

  1. Heippa,  kiitos :)

    Linkki on postauksessa. Näitä eventtejä on kerran kuukaudessa about tästä lähtien :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*