Sherlock Holmes

sinisine hattuineen.

Täällä on ollut syyskuussa ja jopa nyt lokakuussa paljon kesäisemmät ilmat mitä esimerkiksi elokuussa. Elokuu oli todella sateinen ja kylmä, mutta nytkin aamu on ollut aurinkoinen ja olen syönyt aamupalan ulkona auringossa. Sen takia suosittelenkin Pariisin matkoja mieluumminkin syksyllä kuin kesällä.

Iltaisin tosin alkaa olla jo hivenen viileämpää, joten illalla pitää olla takki kiinni ja kaulaliina kaulassa. Niin kuin kuvista näkyy, sattumoisin keskiviikkoiltana niin ei ollut tällä vilukissalla. Nyt nokka vuotaa ja olo on hieman nuhainen.

Tapasin torstaina lapsuuden ystäväni, josta olen teille aiemmin kertonutkin. Satu oli täällä muotiviikolla esittelemässä mallistoaan ja näimme torstaina illallisen merkeissä. Kävin myös suomalaisten suunnittelijoiden showroomilla, jossa näin muidenkin suomalaisten suunnittelijoiden luomuksia.

Olen ihan hullaantunut hattuihin ja niitä on nyt kerääntynyt aika paljon tuonne hattuhyllylle. Olen aina ihastellut hattuja, mutta jollain lailla en ole koskaan uskaltanut Suomessa suuria lierejä pitää päässäni muuten kuin kesäisin. Onneksi tämän hetken katumuoti mahdollistaa hattuilun ihan arkenakin.

Kuvan hattu on Zarasta ja se on itseasiassa todella hyvälaatuinen. Ostin sen muutama viikko sitten ja se on pysynyt muodossaan todella hyvin. Vähän aristelin sinistä väriä, mutta parempi kai se on välillä kokeilla jotain muutakin kuin mustaa. Musta kun ei ole ainakaan minulle se paras väri, sillä näytän useasti aika kalpealta mustaa vasten.

 

You may also like

1 Comment

  1. Upea pariisitar jälleen, hatun kanssa tai ilman! Sininen on oikein piristävä valinta mustan sijasta ja matchaa hauskasti myös ballerinoihisi ja trenssin vuorikankaaseen. :) Pikaista paranemista!

    Susu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*