She is here with me – now and always

Avec Sofié blog l Amsterdam in the summer

Rakas ystäväni Carita täytti viime viikolla vuosia ja kun mietimme hänelle lahjaa, oli mielessä käytännössä vain yksi asia, lennot. Charimuksellani on paljon kaikkea ja sen takia matka kesäiseen Amsterdamiin oli mitä parhain lahja. Olen tästä lahjasta kiitollinen ystäväporukalle, sillä näin saan viettää paljon laatuaikaa kunnolla pitkästä aikaa. Tämä oli siis lahja myös minulle <3

Avec Sofié blog l Amsterdam in the summer

Mieheni on koko viikon poissa Yhdysvalloissa, joten elämme tämän viikon niin kuin yleensä olemme tottuneet. Nukumme vierekkäin, teemme blogijuttuja myöhälle yöhön sängyssä, minä herään ajoissa Caritan nukkuessa, teen hänelle illallisen ja hän tuo vesilasin yöpöydälle ennen kuin menen nukkumaan. Eilen kun lähdin aamulla töihin ja jätin Charimuksen nukkumaan, tuntui kuin olisi ollut toukokuu neljä vuotta sitten. Kaikki meni samalla tavalla, vain kaupunki oli eri.

Avec Sofié blog l Amsterdam in the summer

Meitä on hellitty ihan mielettömillä kesäilmoilla tällä viikolla Amsterdamissa. Kun Carita laskeutui sunnuntaina, nousi lämpötila jopa 27 asteeseen. Olemme ja aiomme ottaa kaiken irti näistä hetkistä yhdessä sekä ilmoista, joten Iltaisin olemme kävelleet paljon ja syöneet illallisia ulkona. Olemme eläneet siis kuin olisi keskikesä.

Avec Sofié blog l Amsterdam in the summer

 

Avec Sofié blog l Amsterdam in the summer

Tämä on ollut jo tähän asti ihan mieletön viikon avaus, sillä olemme ehtineet tehdä niin paljon yhdessä. Vaikka olen päivät töissä ja Carita tekee töitä kotona, ovat illat vapaita ja voin elää ns. turistina Amsterdamissa nyt kun hän on täällä. Minulla ei ole vielä paljon ystäviä Amsterdamissa ja sen takia on ihana kun voi kokea tämän kaupungin yhdessä Charimuksen kanssa ja jakaa elämyksiä yhdessä.

Aloin eilen miettimään sitä, että miksi meidän arki ja elo sujuu aina niin hyvin. Caritan kanssa voin lähteä minne tahansa ja tiedän että meillä ei tule ongelmia minkään suhteen. Meidän aikataulut menevät yhteen sekä jollakin lailla olemme todella samanlaisia, mutta myös hyvin erilaisia. Eilen ymmärsin, että hänessä on todella paljon samanlaisia piirteitä mitä miehessäni. Hän on aina positiivinen, järjestyksellinen, näkee kaikessa vain hyvää, nukkuu paljon sekä tekee paljon asioita oman onnellisuuden eteen. Nämä kaikki piirteet löytyvät myös miehestäni.

Avec Sofié blog l Amsterdam in the summer

 

Vaikka olen päivät töissä ja Carita on yksin, tiedän että hän pärjää ja löytää Amsterdamista ihania juttuja ilman minua. Minun ei siis tarvitse huolehtia tai stressata hänen viihtyvyydestä, sillä tiedän että hän on niin easy going ja löytää mielekästä tekemistä mistä tahansa.

Olin ihan unohtanut, että tällä viikolla on helatorstai ja se antoi meille yhden ylimääräisen vapaapäivän olla yhdessä. Emme ole suunnitelleet sen kummempaa tekemistä, sillä Amsterdamissa on viikonloppuna food truck -festivaalit, niin varmaankin pysymme ihan vain Amsterdamissa emmekä lähde kiertämään Hollantia. Meidän viikkoa voitte seurata myös Instagramissa @charandthecity & @avecsofie.

You may also like

2 Comments

  1. Teidän kummankin postauksista, joissa viittaatte toisiinne oikein huokuu toisen kunnioitus ja syvä ystävyys! Ihanaa ❤️

    Tuo yksi kuva on Property Of… -liikkeen ikkunasta, suosittelen piipahtamaan siinä liikkeessä 👍

    Käytännön kysymys tähän vielä perään; olisiko sinulla vinkata jotain kivaa ravintolaa Amsterdamissa? Ja mielellään muuta kuin indonesialaista, Amsterdamin indonesialaiset ravintolat ovat jo vähän liiankin tuttuja. De Kas ravintolaan yritin saada pöytää, mutta kesäkuulle olisi mennyt ja silloin olemme jo takaisin Suomessa. Tänään siis ajamme Amsterdamiin loppuviikoksi.

  2. Voi Titta <3 Aivan ihanan kommentin olet jättänyt. Sohvi on kuin sisko minulle – hän on ollut rinnallani niin hyvissä, mutta varsinkin huonoissa hetkissä, joten siitä se kunnioitus ja syvyys varmasti tulee. Hän on parhain mahdollinen ystävä maailmassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*