Saturday Snapshots

FB-ystäväiseni tietävätkin, että vietin lauantaina rakkaan ystäväni kolmekymppisiä.  Aloitin päivän auttamalla ystävääni tarjoilujen tekemisessä, minkä jälkeen suuntasimme Palacen brunssille. Kävin tässä vähän aikaa sitten Palacen brunssilla ensimmäistä kertaa ja ajattelin, että se olisi aivan mahtava tapa aloittaa ystäväni syntymäpäiväjuhlallisuudet. Tila on nimittäin todella juhlava ja ruoka älyttömän herkullista. Suosittelen paikkaa varsinkin jos kyseessä on jokin erityinen tapahtuma, sillä Palacesta on mahdollista varata tarvittaessa myös pienempiä kabinetteja.

Olimme sään kanssa todella onnekkaita, sillä aurinko paistoi lauantaina niin lämpimästi joten pystyimme nauttimaan brunssimme terassilla. Palacen henkilökunta oli kattanut meille pitkän pöydän terassin päätyyn, jotta me kaikki mahduimme saman pöydän ääreen. Olin kaikista järjestelyistä ihan todella onnellinen, sillä pystyimme nauttimaan hyvästä seurasta ja ruoasta kerrankin ulkosalla.

Istuimme Palacen terassilla muutaman tunnin auringosta nauttien ennen kuin kipitimme ystäväni luo, jossa jatkoimme päiväämme hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Laittaiduimme yhdessä iltaa varten ja oli ihana viettää koko päivä yhdessä pitkän kaavan mukaan ilman kiirettä. Kuvissa vilahtelee myös ystäviäni, joita ei olekaan täällä blogin puolella ennen nähty. Kuvista välittyy varmasti se tunnelma mikä meillä lauantaina oli, aurinkoinen ja ihana :)

_________________________________

My dear FB friends already know that I celebrated my friends birthday on Saturday.  I went to her place in saturday morning to help her making the food before we went to have a brunch at Palace. I went to Palace few weeks ago for the first time and I thought that it would be a great place to start our birthday celebrations. We were very lucky with the weather on Saturday because the summer hasn’t been that awesome so far. Because the sun was shining we could enjoy the day outside in the lovely terrace.

We sat around the table for a few hours and enjoyed the weather before we went to my firends home. We continued our day with having good food and drinks. It was so nice to spend the whole day with my dearest ones without any rush. You may get the same feeling from my pictures that we had on Saturday, sunny and lovely.

You may also like

48 Comments

 1. Näyttääpäs ihanalta. :) Mulla on kolmekymppiset edessä parin vuoden päästä, toivottavasti saan viettää yhtä ihanan päivän ystävieni kesken!

  1. No olí yllä aika kivaa. Onneksi etanalla oli ollut sarvet ylhäällä, sillä sunnuntaina olikin jo sitten ihan erilainen sää :D

   Minä toivon, että saat viettää ihanan synttäripäivän ihan joka vuosi :)))

 2. Näyttääpäs ihanalta. :) Mulla on kolmekymppiset edessä parin vuoden päästä, toivottavasti saan viettää yhtä ihanan päivän ystävieni kesken!

 3. Ihania kuvia ja valtavan kauniita ihmisiä! :)
  Itse taistelen ylipainon kanssa ja tsemppaan itseäni sillä ajatuksella, että vielä minäkin olen kaunis.

  1. Tulin vähän surulliseksi kommentistasi. Muistathan, että kauneus ei ole millään lailla sidoksissa painoosi. Kauneus kumpuaa ihan jostakin muualta kuin niistä ulkoisista asioista<3

   1. Ei ollut tarkoitus tehdä sinua surulliseksi ihastuttava Sofie! <3
    Tiedän kyllä, ettei kauneus ole sidottu vaa'an lukemaan. Olen ollut paremmassa kunnossa ja normaalipainoinen ja niissä kuvissa hehkun ja olen iloinen.

 4. Ihania kuvia ja valtavan kauniita ihmisiä! :)Itse taistelen ylipainon kanssa ja tsemppaan itseäni sillä ajatuksella, että vielä minäkin olen kaunis.

 5. No olí yllä aika kivaa. Onneksi etanalla oli ollut sarvet ylhäällä, sillä sunnuntaina olikin jo sitten ihan erilainen sää :DMinä toivon, että saat viettää ihanan synttäripäivän ihan joka vuosi :)))

 6. Tulin vähän surulliseksi kommentistasi. Muistathan, että kauneus ei ole millään lailla sidoksissa painoosi. Kauneus kumpuaa ihan jostakin muualta kuin niistä ulkoisista asioista<3

  1. Heippa :))

   Olisit kyllä mahtunut hyvin mukaan :)

   Sinulle olisi ollut hommaa minun meikkini kanssa, mutta onneksi kollegasi piirsi minulle kauniit rajaukset ;)

 7. Ei ollut tarkoitus tehdä sinua surulliseksi ihastuttava Sofie! <3Tiedän kyllä, ettei kauneus ole sidottu vaa'an lukemaan. Olen ollut paremmassa kunnossa ja normaalipainoinen ja niissä kuvissa hehkun ja olen iloinen.

 8. Heippa :))Olisit kyllä mahtunut hyvin mukaan :)Sinulle olisi ollut hommaa minun meikkini kanssa, mutta onneksi kollegasi piirsi minulle kauniit rajaukset ;)

 9. Kuinka ihania ja taitavasti otettuja kuvia! Hih, sain tästä monta ideaa juhlatarjoiluihin, pukeutumiseen, kauniisiin lahjapaketteihin ja vaikka mihin :) Kiitos, Sofie!

 10. Kuinka ihania ja taitavasti otettuja kuvia! Hih, sain tästä monta ideaa juhlatarjoiluihin, pukeutumiseen, kauniisiin lahjapaketteihin ja vaikka mihin :) Kiitos, Sofie!

 11. Mulla Canonin ja Olympuksen kamerat. Nämä kuvat ovat otettu Olympuksen EPM mini 1 ja 45 mm linssillä.

 12. Okei, kiitos. Oon miettiny kyseisen kameran ostoa, ja nämä kuvat ei ostoa himoa hillinyt ollenkaan :–D

 13. Kauniita kuvia ja kauniita ihmisiä! Pakostikin tulee hymy huulille (ja kova halu päästä juhlimaan :D)

 14. Aivan ihania ja kauniita kuvia!Jos kiinnostaa muoti- ja laukkuaiheinen blogini, niin käy ihmeessä kurkkimassa :) Viimeisimpänä postauksena Mulberryn Alexasta juttua ja käyttökokemuksia :)Terkuin,Girly Stylehttp://girlystyleblogi.blogspot.fi/

 15. Kyllä, näistä kuvista ainakin tunnelma välittyy jos jokin! Ihania tunnelmia varmasti ollutkin, ja kaikki niin koreasti pukeutuneina :) Kesä on kyllä ihanaa aikaa juhlimiselle ja oikeastaan kaikelle, nyt siitä kantsii ottaa kaikki irti!

 16. Kyllä, näistä kuvista ainakin tunnelma välittyy jos jokin! Ihania tunnelmia varmasti ollutkin, ja kaikki niin koreasti pukeutuneina :) Kesä on kyllä ihanaa aikaa juhlimiselle ja oikeastaan kaikelle, nyt siitä kantsii ottaa kaikki irti!

 17. Hei Sofie!

  Ihania kuvia, tulee kesäinen fiilis vaikka lämpömittari muuta väittääkin. Osaatko sanoa mistä nuo seiskakuvarivillä olevat tosi ihanat värikkäät rannekorut ovat? Olen etsinyt jo kauan tuollasisia jossa on sekoitettu just metallia ja helmiä. Kun aina vaan löydän pelkkiä muovisia tai pelkkää puuta ja ne ei oo ihan mua :)

  Kivaa juhannusta!!

 18. Hei Sofie! Ihania kuvia, tulee kesäinen fiilis vaikka lämpömittari muuta väittääkin. Osaatko sanoa mistä nuo seiskakuvarivillä olevat tosi ihanat värikkäät rannekorut ovat? Olen etsinyt jo kauan tuollasisia jossa on sekoitettu just metallia ja helmiä. Kun aina vaan löydän pelkkiä muovisia tai pelkkää puuta ja ne ei oo ihan mua :)Kivaa juhannusta!!

 19. ja minä taas haluaisin tietää, mistä tuo yhdessä kuvassa oleva ihana paljettibolero (?) on kotoisin!? :)

  ihania kuvia! :)

 20. ja minä taas haluaisin tietää, mistä tuo yhdessä kuvassa oleva ihana paljettibolero (?) on kotoisin!? :)ihania kuvia! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*