Sano se leivällä -aamiainen & herkkuhetki

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Vaasan Taika’ title=’Sano se leivällä -aamiainen’]

Yhteistyössä Vaasan ja Indiedays

Onko sinulla kiire koko ajan? Myöhästyt usein sovitusta tapaamisesta, ja joudut perumaan usein tapaamisiasi väsymyksen ja stressaavan aikataulun vuoksi? Kuulostaako tutulta? Olen mukana Vaasanin ja Indiedaysin yhteistyökampanjassa jossa asioita sanotaan leivän muodossa. Meillä jokaisella on varmasti ne oman aikataulumme, mutta joskus olisi hyvä pysähtyä edes hetkeksi ja yrittää olla läsnä eikä vain miettiä, että sitten kun olen lomalla, niin minulla on aikaa olla ihan rauhassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ystäväni on todella kiireinen ja olen huomannut hänen olevan todella stressaantunut ja väsynyt elämän tahdista ja aikataulujen asettamasta kilpajuoksusta. Mietin, että miten piristäisin ystävääni ja saisin hänet edes hetkeksi rauhoittumaan ja relaamaan. Näinpä kutsuin hänet viikonloppuna aamiaiselle ja mukana pyysin tuomaan vain rennot vaatteet (lue: kotihousut) ja mielen. Sunnuntaisin kun ei saa stressailla.

Vaasan

Vaasan

Minun tapaani ystäväni pitää erityisen paljon avokadosta, joten totta kai aamiaisleivät täytin avokadolla ja aamupalalta löytyi myös hänen toivomansa chia-kuppi. Pienillä asioilla kun voi piristää niin paljon ja tehdä toisen olon paremmaksi. Aina ei tarvita jotain erikoista tekemistä, vaan pieni ele, yhteinen aika ja huomionosoitus voi olla paljon tärkeämpää kuin mikään muu. Rentoutumista ja aikaa ystäväni nimenomaan tarvitsi.

Vaasan

Vaasan

Vaasan

Aamiaisella tarjoiltiin Vaasan Taika –sarjan uutuutta, Vaalea Täysjyvä -viipaleita. Oli vaihteeksi virkistävää saada leipää, mikä on runsaskuituista. Sellaista ei nimittäin Ranskasta saa kovinkaan helposti. Ystäväni on myös suomalainen, joten hänkin oli iloinen, että näki kerrankin runsaskuituista leipää aamiaisella. Tarjoilemani leipä oli myös lisäaineetonta ja sadassa grammassa oli proteiinia 10%.

 

Vaasan

Oli ihana nähdä ystäväni rentoutumassa ja syömässä kerrankin ajan kanssa (ja niissä kotihousuissa). Lupasimme tehdä tästä tavan, että kun häntä stressaa ja ahdistaa, on pitkän aamiaisen aika. Kotona järjestetyt aamiaiset, kun mahdollistavat sen, että niillä voi viipyä vaikka kuinka kauan ja puhua voi mistä tahansa.

Vaasan

Vaasan

Yhteistyöhön sisältyy myös Instagram-kilpailu, jossa jaetaan mitäs muutakaan kuin taikaa leivän muodossa. Kerro omat leipäterkut hashtageilla #sanoseleivällä, #jyväntaikaa ja liitä @vaasan_leipomot –handle myös postaukseesi. Vaasan leipomot arpovat joka perjantai kaksi voittajaa heidän Instagram-tilillään. Voittajia hellitään ihanan eväskorin muodossa (arvo n. 40 euroa). Täältä näette kilpailun tarkemmat ohjeet.

Ps. Tässä kampanjassa on minun lisäkseni muita bloggaajia, ja postauksia voitte käydä lukemassa esimerkiksi At Maria’s-, Kaikki Mitä Olen-, All You Need Is White – ja Go 4 it vol. 2 –blogeissa ja tietenkin kampanjasivulta.

You may also like

1 Comment

  1. Tämä on tosi ihana kamppanja. Olen tutustunut tähän jo kerran toisessa blogissa, jossa tehtiin perheen kesken leipähirviöitä.
    Tuollainen on aivan ihana tapa muistaa ystävää, joka ei osaa muutoin pysähtyä hengittämään. Kannatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*