Sääret kesäkunnossa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin kuin varmasti muistattekin, tähtään Philipsin kanssa kohti yhteistä päämäärää, kesäsääriä. Olen mukana Indiedaysin ja Philipsin kampanjassa. Kampanjan tarkoituksena on ollut testata kuusi viikkoa uudenlaista karvanpoistotekniikkaa. Tällä matkalla kohti silkki-ihoa minulla on ollut matkaseuralaisena Philipsin Lumea Precision Plus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

philips1

Kerroin teille aiemmassa postauksessani miten olen odottanut jotain helpotusta näihin jokapäiväisiin sheivaushetkiin. Nämä hetket kun kuivattavat ja ärsyttävät ihoa, eivätkä siltikään tuo haluttua lopputulosta. Olin aiemmin kokeillut, vahausta ja sokerointia, mutta kipukynnys vei minut aina takaisin höyläämisen pariin.

Olin miettinyt pitkään hoitoihin menemistä, mutta kun ne ovat niin hurjan arvokkaita. Philips tosin toi markkinoille samaa IPL-tekniikkaa käyttäviä laitteita naisten helpotukseksi. Samaa hoitomuotoa ovat eri hoitolat käyttäneet jo jonkun aikaa, mutta hoitokerrat ovat kustantaneet noin 100 euroa/alue ja sen takia itse ainakin olen vierastanut niihin menemistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyselitte minulta edellisessä postauksessa, esimerkiksi, että sattuuko laitteen käyttö. No ei satu. Iho tosin jää  kuumottamaan hetkiseksi. Eli jos vertaa sokerointiin, niin tämä hoitomuoto ei tunnu missään. Mitä jäljestä tulee, niin siistiä tulee jos vain muistaa merkkailla mistä kohdin on ihoa hoitanut, eli sen takia jaloissani on tuolla valkoisella kynällä piirretyt viivat esimerkkinä. Laitetta oli tosi helppo käyttää, eli ei tarvinnut muuta kuin puhtaan ihon ja kynän apureiksi.

Pelkäsin aluksi välähtävää valoa, mutta luin ettei sitä tarvitse pelätä. Eli ei haittaa vaikka valo peilin kautta tulisi silmille kainaloita siistiessä. Kainaloiden kanssa olen tosin imusolmukkeiden takia tosi tarkka ja käytän kasvolisäosaa, joka on ehkä hieman hellävaraisempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voin suositella laitetta erittäin mielelläni teille kenellä on varsinkin kuiva iho ja tummemmat karvat. Olin aluksi ehkä hieman arkajalka tätä kokeillessani, mutta nyt menee jo ihan kuin keneltä tahansa kauneussalongin työntekijältä. Jos pelottaa valo tai kipu niin aloittakaa aluksi vaikka sääristä tai bikinirajasta ja siirtykää vasta sitten kainaloihin ja kasvoihin. Kysykää vain lisäkysymyksiä mikäli teillä sellaisia on. Vastaan niihin mielelläni, sillä ymmärrän hyvin, että uusi tekniikka arveluttaa.

Muistattehan osallistua laitteen arvontaan täällä!

PS. Huomioittehan suositukset nyt kesäkaudella auringon takia;)

 

 

 

You may also like

1 Comment

  1. Hei, olisin mielelläni kuullut tarkemmin tuloksista joita olet saanut laitteella. Kuinka usein sitä vielä käytät ja kuinka kauan karvat pysyvät kokonaan poissa? Harkitsen itse todella paljon tuotteen ostamista, mutta olen joskus 8 vuotta sitten käynyt valoimpulssihoidossa kauneushoitolassa ja en ollut kovin tyytyväinen… Uskoisin että laitteet ovat parantuneet, mutta silti vielä hieman mietityttää…

    Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*