Ryppyjä näkyvissä?

Nämä kauneuteen liittyvät jutut saavat hieman jatkoa… Ihotyyppini on todella ohut, joten suojaan sitä kesäisin auringolta rasvoilla joissa on kovat suojakertoimet ja talvisin hellin ihoani vähän rasvaisimmilla tuotteilla. Näissä ihojutuissa saatan olla hieman jopa neuroottinen, mutta kun on tietoinen siitä että sukurasitteena on olemassa ihosyövän riski, niin mielestäni näissä asioissa en voi olla liian varovainen.

Seurailen varsinkin kasvojeni ihoa mahdollisten ihomuutosten takia lähes päivittäin ja näin kolmenkympin lähestyessä olen alkanut huomaamaan ihossani näkyviä muutoksia. Nyt en puhu kasvavista luomista vaan rypyistä ja pienistä kurtuista. Naururypyt ovat ihan oma juttunsa, sillä ne ovat mielestäni kaunis asia. Muistattehan vielä sen Vietnamissa kuvaamani kurttumummon?  Ystäväni matkailevat tällä hetkellä pitkin Etelä-Amerikkaa ja he lähettivät minulle naistenpäivän kunniaksi Bolivialaisen kurttumummokortin. He tietävät, että pidän naururypyistä ja varsinkin kurttumummoista, vaikka itse olenkin aina välillä vähän neuroottinen ihoni kanssa.

Ruotsin matkallani kävin hieman kauneusostoksilla ja en ole aiemmin käyttänyt varsinaista ryppyvoidetta, mutta kun tuohon otsanseudulle on tullut pieniä merkkejä elämästä, niin ajattelin että ehkä on ihan hyvä alkaa varautumaan tulevaan. Painottelin Biothermin ja Estée Lauderin välillä ja myyjä sai minut vakuuttuman siitä että Estée Lauderin Day Wear-sarjaan kuuluva voide on iholleni parempi vaihtoehto. Voide ei ole varsinainen ryppyvoide vaan antaa iholle suojaa juurikin tässä vaiheessa, jolloin ryppyjä alkaa ilmestymään. Voide sisältää niitä antioksidantteja, jotka suojaavat ihoamme päivittäiseltä rasitukselta ja voiteen sanotaan olevan ihon oma superfood. Minulle on todella tärkeää, että jo päivävoiteessani on edes pieni suoja aurinkoa vastaan ja tässä uudessa voiteessani suojakerroin on 15.

Estée Lauder on minulla ollut muutenkin käytössäni ja pidän merkistä todella paljon. Viime vuonna minulla oli ahkerassa käytössä heidän Hydrationist, joka kosteutti kuivaa ihoani. En käytä juuri ollenkaan meikkivoidetta ja täten erilaiset sävyttävät päivävoiteet ovat tulleet minulle tutuiksi. Henkilökohtaisiin lemppareihini kuuluu Estée Lauderin DayWear -sarjaan kuuluva sävyttävä kosteusvoide, joka tasapainottaa ihon omia värisävyjä.

Uusi kurttuvoiteeni on tarkoitettu normaalille- ja sekaiholle, mutta samasta sarjasta löytyy vaihtoehtoja niin kuiville kuin rasvaisillekin ihotyypeille. Tätä voidetta voin suositella lämpimästi teille, jotka haluavat vielä hieman lisäaikaa ennenkuin rypyt tulevat kehystämään kasvoja. Jos teillä on omia kokemuksia sarjasta tai jotain muuta voidetta jota suositella, niin kuulisin niistä mielelläni :)

___________________________________________

Like they say, we are not getting any younger. I’m aware that I’m reaching my thirties soon. To my skin it means that I need to start put more attention to the changes that my skin is going through. We have skin cancer in my family and maybe that’s why I’m a bit more cautious with the sun and other things that effect to the skin.

I have been noticing some changes in my skin and at this point I’m not speaking about moles. Yep, there is few signs of wrinkles. Don’t get me wrong, because I love wrinkles and I want to become someday to that kind of wrinkle grandma that I photographed in Vietnam. Do you remember her? But anyway, I still try to keep my skin looking young and firm.

While I was in my latest blog trip in Sweden I spent few hours in Tax Free shop and I was looking for a new daily cream to my face that could help me against these aging effects. One nice lady in the shop introduced a cream from Estée Lauder to me. It is not really that kind of HC-wrinkle cream, it is more that kind of cream that tries to protect our skin against wrinkles. More precisely, it gives us more time in our young and firm skin. It was put quite nicely in that sense that the DayWear cream from Estée Lauder is like superfoods to our skin.

You may also like

14 Comments

 1. Lähes kahdenkymmen vuoden kokemuksella voi sanoa että EL on huippuhyvä merkki ja tuo voide on mulla käytössä jo… hmm… en tiedä monetta vuotta jo! Nelikymppisenä iho on vielä tosii hyvässä kunnossa. Otsassa on muutama syvempi juonne, mutta se johtuu siitä että mietin niin paljon :) Meikkivoiteen alle on niiden takia laitettava EL:n jotain ihmevoidetta, jonka nimeä en tähän hätään muista.

  1. No kylläpäs sitä nyt brassaillaan ;D

   Niin, naururypyt ja miettimisrypyt on asia ihan erikeseen ;)

   Kuulisin tuosta ihmevoiteesta mielelläni, sillä ei mene varmaan kuin pieni hetki niin joudun turvautumaan tuollaisiin ihmetökötteihin ;)

 2. Lähes kahdenkymmen vuoden kokemuksella voi sanoa että EL on huippuhyvä merkki ja tuo voide on mulla käytössä jo… hmm… en tiedä monetta vuotta jo! Nelikymppisenä iho on vielä tosii hyvässä kunnossa. Otsassa on muutama syvempi juonne, mutta se johtuu siitä että mietin niin paljon :) Meikkivoiteen alle on niiden takia laitettava EL:n jotain ihmevoidetta, jonka nimeä en tähän hätään muista.

 3. EL on mulla kokonaan vielä kokeilematta, vaikka ties mitä muuta on kaapissani käynyt! Tähän ikään en ole vielä pahasti rypistynyt, mutta iho on ohut ja kuiva, sen valitettavasti huomaa… Täytyypäs ihan tutustua tarkemmin :)

  1. No nyt sitten kipin kapin kauppaan. No sitten tuo ostamani rasva olisi varmasti myös sinulle hyvä. Vaikka ostin itse tuon normaalille ja sekaiholle tarkoitetun voiteen mutta koen kumminkin sen olevan aika rasvainen. Joten kesää ajatellen ihan hyvä valintä, sillä jos olisin ostanut rasvaisemman version niin se olisi ollut kesällä ehkä hivenen liian raskas.

   Nähdään ensi viikolla :)

 4. EL on mulla kokonaan vielä kokeilematta, vaikka ties mitä muuta on kaapissani käynyt! Tähän ikään en ole vielä pahasti rypistynyt, mutta iho on ohut ja kuiva, sen valitettavasti huomaa… Täytyypäs ihan tutustua tarkemmin :)

 5. Köhöm, ihan pienistä merkeistä ei enää mulla kyse. Hitsi, kun en pysty edes muistamaan aikaa, jolloin mulla ei ollut otsaryppyjä. Onkohan ne synnynnäiset!? :)
  Pitää kuitenkin ottaa kokeiluun. Ainakin vielä olen saanut palautetta, että ihan varsinaista ryppyvoidetta ei kuitenkaan olisi aika vielä käyttää. Ihoni on ohut ja läpikuultava, mutta toisaalta rasvoittuva ja epäpuhdas, eli tuo mainitsemasi rasvaiselle iholle tarkoitettu vaihtoehto voisi olla hyvä. Pitääkin heti ottaa puhelu mun diilerille, nyt kun ei taas ole kosmetiikkaosastoa ihan tässä kulmilla :)

  1. No köhöm vaan, perässä tullaan ;)

   No olet varmasti ollut mietteliäs lapsesta saakka. Itsehän syytän otsarypystä koulua ja bloggailua, sillä istun koneen ääressä niin paljon :)

   Niin, ei me vielä niitä tarvita, mutta ennaltaehkäisy on aina hyvästä. Tuo oma voiteeni on normaalille ja sekaiholle ja se on oikeasti aika rasvainen. Eli käy vaikka kokeilemassa voidetta jossain kosmetiikkamyymälässä ennen “diilausta” että saat oikean voiteen :)

 6. Köhöm, ihan pienistä merkeistä ei enää mulla kyse. Hitsi, kun en pysty edes muistamaan aikaa, jolloin mulla ei ollut otsaryppyjä. Onkohan ne synnynnäiset!? :)Pitää kuitenkin ottaa kokeiluun. Ainakin vielä olen saanut palautetta, että ihan varsinaista ryppyvoidetta ei kuitenkaan olisi aika vielä käyttää. Ihoni on ohut ja läpikuultava, mutta toisaalta rasvoittuva ja epäpuhdas, eli tuo mainitsemasi rasvaiselle iholle tarkoitettu vaihtoehto voisi olla hyvä. Pitääkin heti ottaa puhelu mun diilerille, nyt kun ei taas ole kosmetiikkaosastoa ihan tässä kulmilla :)

 7. No kylläpäs sitä nyt brassaillaan ;DNiin, naururypyt ja miettimisrypyt on asia ihan erikeseen ;)Kuulisin tuosta ihmevoiteesta mielelläni, sillä ei mene varmaan kuin pieni hetki niin joudun turvautumaan tuollaisiin ihmetökötteihin ;)

 8. No nyt sitten kipin kapin kauppaan. No sitten tuo ostamani rasva olisi varmasti myös sinulle hyvä. Vaikka ostin itse tuon normaalille ja sekaiholle tarkoitetun voiteen mutta koen kumminkin sen olevan aika rasvainen. Joten kesää ajatellen ihan hyvä valintä, sillä jos olisin ostanut rasvaisemman version niin se olisi ollut kesällä ehkä hivenen liian raskas.Nähdään ensi viikolla :)

 9. No köhöm vaan, perässä tullaan ;)No olet varmasti ollut mietteliäs lapsesta saakka. Itsehän syytän otsarypystä koulua ja bloggailua, sillä istun koneen ääressä niin paljon :)Niin, ei me vielä niitä tarvita, mutta ennaltaehkäisy on aina hyvästä. Tuo oma voiteeni on normaalille ja sekaiholle ja se on oikeasti aika rasvainen. Eli käy vaikka kokeilemassa voidetta jossain kosmetiikkamyymälässä ennen “diilausta” että saat oikean voiteen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*