Restaurant Marlon Paris – Paris tips

Tiedän, että kaikkia teitä eivät nämä Pariisin vinkkipostaukset todellakaan kiinnosta ja olen yrittänyt parhaani mukaan vähentää Pariisi-juttuja blogissani ja keskittää Pariisin löpinät Paris Lately –sarjaan. Yhdestä ravintolasta halusin tosin kirjoittaa teille. Restaurant Marlon Paris avasi hiljattain toiselle puolelle jokea, mutta paikan omistajilla on myös kiva lounas- ja brunssipaikka tässä kodin lähellä ja sitä kautta uuden tuttavuuden löysinkin.

Restaurant Marlon Paris

Restaurant Marlon Paris

Meksiko on jäänyt kyllä niin pahasti alitajuntaan ja niitä värikkäitä muistijälkiä käyn mielelläni muistelemassa Marlonissa. Näin Suomeksi uskallan tästä ehkäpä avoimesti kirjoittaa, mutta Suomessa/Helsingissä on todella hyvä ruokatarjonta nykyään. Pariisissa voi olla ravintoloita paljon, mutta laatua ei välttämättä lautaselle saa. Itse kun pidän muustakin kuin tartareista ja hamppareista ranskalaisilla, niin Marlonin värikkäät ja tuoreet annokset ovat kiva pilkahdus Pariisin ravintolavalikoimassa.

Restaurant Marlon Paris

Restaurant Marlon Paris

Restaurant Marlon Paris

Restaurant Marlon Paris

Maraisissa on yksi ihana meksikolainen ravintola, Candelaria, missä käyn suhteellisen usein. Candelaria ei ole mikään visuaalinen ilmestys, mutta ruoka hellii mauillaan ruokailijaa. Marlonissa taasen silmät lepäävät ja makuhermoja hellitään. Marlon on todella ihanasti sisutettu ja yksityiskohtiin on todella panostettu.

Restaurant Marlon Paris

Restaurant Marlon Paris

Menusta löytyy aamuisin acai-kulhoja, avokado-leipiä ja grillattua greippiä Kaikki maut ovat kertakaikkisen herkullisia ja virkistäviä. Marlonista saa siis muutakin kuin omeletteja ja hampurilaisia. Itse pidän erityisesti tacoista ja grillatusta greipistä. Niin herkullisia!

Restaurant Marlon Paris

Restaurant Marlon Paris

Kävimme Marlonissa viime lauantaina ystävien kanssa aamiaisella. Olen käynyt Marlonissa myös illallisella, ja paikka sopii myös rentoon iltaan oikein loistavasti. Itse pidän paikkaa enemmän aamiaismestana, mutta ribsit ja tacot toimivat myös illalla.

Kyselette usein minulta vinkkejä Pariisiin liittyen, niin tässä yksi, mikä kannattaa laittaa mieleen. Kun olette suuntaamassa Bon Marché –tavarataloon, niin Marlon on suhteellisen lähellä. Muita paikkoja löydätte edellisistä postauksistani ja Paris Lately-sarjasta.

……………………………

I know that many of you are not interested about my Paris posts, and therefore I have been trying to keep my Paris related posts out of my blog. Even though I try to keep Paris in the background and summarize all the Paris tips in my Paris Lately series, I want to tell you about one brunch place you should keep in mind when you arrive next time in the city of lights.

Mexico is deep in my mind, and I try to feed my memories as best I can. There are not so many Mexican restaurants in Paris, but Marlon has a nice Baja Californian style kitchen that takes me back to Tulum, Mexico City and Guadalajara when I need it most. They serve tacos, acai bowls, and grilled grapefruits with the fresh squeezed juices. Anything that you could wish to have for a nice and colorful breakfast.

Marlon is situated on the left side of the river and not too far from Bon Marché. So if you are doing some shopping in that area, remember there is a nice lunch place near the oldest Parisian department store. Keep in mind the shops are closed on Sundays so there are not many things to do. My tip for you is to go there early Saturday morning before heading to Bon Marché.

You may also like

6 Comments

 1. Huomaan snapista, että käyt paljon ulkona syömässä. Oliko näin myös Helsingissä asuessa vai vain Pariisissa?

  Tämä ravintola on todella raikkaan näköinen. Laitan listalle :)

  1. Heippa, joo tällä hetkellä en ehdi kokkailla vaikka kuinka haluaisin. Elämänrytmi on muutenkin sellainen, että ulkonasyöminen on helpompaa kun isoja ruokakauppoja ei ole lähellä.

   Kävin toki paljon ulkona myös Helsingissä, mutta Pariisissa tulee joskus syötyä joka päivä ulkona.

   Hyvä että laitat :)

 2. Hei! Löysin ilokseni juuri blogisi ja tykkään kovasti! Muutin hiljattain itsekkin Pariisiin poikaystävän töiden perässä, ja tuntuu että jaan mielipiteesi monessa asiassa Pariisin suhteen. ;) Esimerkiksi juuri ravintola kokeilujen kanssa ei meillä ole hirveästi ollut onnea, ja koska itsekkin pidän Candelariasta paljon, otan vinkkisi kiitollisena vastaan!

  1. Hei Emmi ja tervetuloa! Ihana että tykkäät :)

   Hih, kiva kuulla. Monelle voi tulla yllätykseksi että Pariisissa elämä ei ole ihan niin kuin elokuvissa vaikka se siltä voi näyttää valokuvissa. Olen muutenkin yrittänyt olla näissä asioissa aika rehellinen.

   Ymmärrän täysin. Itse kun olen asunut Helsingissä niin siellä olen tottunut hyvään ja laadukkaaseen ruokaan. Tänne kun tulin, oli yllätys miten ne mielikuvat ruoasta rypistyivät. Ymmärrän, että jos on pieneltä paikkakunnalta, niin Pariisin ravintolatarjontaa voi katsoa erilaisin silmin.

   Totta kai Michelin -ravintoloita löytyy, mutta minusta Suomen ravintolatarjontaa parjataan aivan suotta. Laatu ja palvelu on paikoillaan Pariisiin verrattuna.

   Candelaria on ihana!

   Tervetuloa Pariisiin!

 3. Hei! Voisitkin kirjoittaa postauksen ravintolavinkeistäsi Helsinkiin. Koska vaikka täällä asunkin, ei kyllä minulle tule mieleen kovin montaa kohtuuhintaista ja hyvää ravintolaa. Pikemminkin sekalaista texmexmeininkiä ja miljoona kiinalaista. Sunnuntaisin ei mikään edes ole auki paitsi kiinalaiset ja pitsapaikat. Ei tulisi ihan heti mieleen väittää kaupungin ravintolatarjontaa laadukkaaksi ja monipuoliseksi. Kalliissa paikoissa toki ruoka usein on ihanaa, mutta harvallapa on varaa joka päivä syödä 30€ lounasta tai 80€ päivällistä. Eli erityisesti kohtuuhintaiset paikat kiinnostaisivat, jos sinulla on niistä salattua tietoa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*