Rebecca Minkoff ja kohtuullisen hintaiset laukut

Mitä laukkuihin tulee, niin olen ehkä vähän pihi. Olen nyt kaksi vuotta yrittänyt miettiä, minkä laukun ostan itselleni, mutta en osaa päättää. En nyt kumminkaan joka vuosi ajatellut ostaa itselleni tuhansien eurojen laukkua, niin päätös on vaikea. Koruihin voin investoida, mutta näissä laukkuasioissa haluan pysyvän mallin, jota sitten kannan mukanani vuosia, en vain yhtä kautta.

Rebecca Minkoff -merkkiset laukut  ovat vilahdelleet blogissani aika usein. Tämä jenkkimerkki tarjoaa kauniita nahkalaukkuja, joiden takia ei tarvitse ummistaa silmiä kassalla. Minulla on merkin muutama laukku ja olen ollut niiden laatuun ihan älyttömän tyytyväinen.

Avec Sofié blog l Rebecca Minkoff bag

Kun poikaystäväni lähti jenkkeihin, en pyytänyt muuta tuomaan kuin Minkoffin laukun. Näitä laukkuja uskallan nimittäin ostaa näkemättäkin, sillä laatu on aina ollut kohdillaan. Tällä kerralla halusin laukun joka olisi vähän isompi kuin aiemmat Minkoffini, mutta sellainen jonne ei mahdu välttämättä  läppäri. Minulla on nimittäin taipumusta raahailla isoja säkkejä mukanani, joista löytyy yleensä kaksi tietokonetta, kamera ja useita linssejä (plus paljon muuta sälää).

Avec Sofié blog l Rebecca Minkoff bag

Kun surffailin Minkoffin virtuaalikaupassa ja näin Isobel Hobo –laukun, tiesin, että meistä tulisi parhaimmat ystävät. Laukun nahka on ihan todella pehmeää ja tupsut tuovat muuten niin simppeliin malliin hieman sitä jotain. Sisältä löytyy myös taskuja ja erottelijoita, joten tästä pussista ei tule mustaa aukkoa.

Avec Sofié blog l Rebecca Minkoff bag

Jos etsitte kohtuullisissa hinnoissa olevia nahkalaukkuja, niin voin lämpimästi suositella Minkoffeja. Todella laadukkaita laukkuja joita ei ole ainakaan vielä ylihinnoiteltu. Niitä saa monien nettikauppojen kautta ja jos en nyt muista väärin, niitä pitäisi löytyä nykyään myös Stockmannilta.

You may also like

11 Comments

 1. Kiva laukku! Osaatko sanoa miten pitka kantohihna siina on? Katsoin jo nettisivuilta mutten nahnyt tietoja siella. Kunnon olkalaukku on oikeastaan ainoa vaihtoehto mutta suuri osa laukuista on lyhythihnaisia, jolloin ne eivat oikein toimi minulle. Voisitko kenties ottaa valokuvan milta laukku nayttaa kaytossa? Kiitos!

 2. Minkoffin laukut ovat hinta-laatu suhde ovat kyllä kohdillaan. Itse olen edelleen tyytyväinen omaan Minkoffiin näiden parin kolmen vuoden jälkeen.

  Toinen laukkumerkki johon olen tykästynyt on Coccinelle. Laukut ovat klasdisen kauniita ja hinnatkin omaan budjettiini sopivat. Ostin kesän alussa mustan version yhdestä laukusta jonka omistan jo toisessa värissä Siitä saa halutessaan myös clutchin. Onneksi sitäkin merkkiä saa nykyään muutamasta liikkeestä Suomessa verkkokauppojen lisäksi.

  Ihana laukku, tupsut tosiaan tuovat siihen pientä jujua.

  1. Heippa Lora,
   Coccinellet ovat ihania! Heillä on itseasiassa kauniimmat värisävyt mitä Minkoffilla. Olen myös ihastellut heidän laukkujaan, mutta vielä en yhtäkään omista. Zio:ssa myydään Helsingissä.

   Olen samaa mieltä tuosta hinnasta ja laadusta. Kummassakin merkissä kohdillaan. Ja ihania kumpikin.

 3. Salut!
  Onpa kaunis laukku! Klassinen, mutta tupsut tekevät siitä kiinnistavan ja rennon. Olen kauhea tupsufani. Aiempi kommentoija pyysikin jo kuvaa, jossa laukku on olallasi että pituus näkyisi. Se olisi hauska nähdä. Tämä merkki on minulle vallan uusi tuttavuus vaikka olet kyllä merkistä joskus kirjoittanut. Kiitos kauniista blogistasi!

  1. Heippa,
   sama täällä, tupsufani olen minäkin. Otan kuvat varmasti tänään niin huomenna saatte kuvat blogiin :)

   Minkoff on ehkä vielä Euroopassa hieman tuntemattomampi, mutta pikkuhiljaa sitä alkaa näkymään myös täällä. Olen itse tykännyt merkin laukuista jo useamman vuoden ja suosittelen niitä lämpimästi.

 4. Kiitos hyvästä vinkistä! Olen miettinyt tulevalle Nykin matkalle laukkuhankintaa ja tämä on varteenotettava merkki.

 5. Ihanaa, ja virkistävää, että tuot esiin kohtuullisen hintaisia laukkuja! Tämän tyyppistä tietoa nimenomaan etsitään blogeista, ainakin itse etsin hyviä laukkuvinkkejä. Itse etsin vielä hyvää second hand -nahkalaukkukauppaa, itse kun suosin käytettyjä nahkalaukkuja, jotka näyttävät jo siltä että ovat “nähneet elämää”. En yksinkertaisesti pidä siitä, miltä uusi laukku näyttää/tuntuu. Kerrothan blogissa jos törmäät sellaiseen?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  1. Heippa, kiva että tykkäät! Oletko kokeillut Vestiaire-sovellusta? Monet suomalaiset ystäväni tilaavat laukkuja sitä kautta. Sieltä saa käytettynä vaikka ja mitä. Todella hyvä sovellus :)

 6. Täytyy pistää merkki korvan taakse, sillä laukku on tosi kaunis, jos joskus iskee merkkilaukun himo. Henkilökohtaisesti olen sen verran tuulella käyvä persoona, että mieleni muuttuu hyvin herkästi. Tämän vuoksi olen pysytellyt halvoissa laukuissa, jolloin mielenmuutoksen hinta ei kirpaise niin kovasti. Olen kyllä pitkään, pitkään haaveillut yhdestä tietystä merkkilaukusta, mutta en ole vieläkään raaskinut sitä ostaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*