Ralph Lauren

Muistatteko kuin kerroin, että Pariisin oli avattu Ralph Laurenin uusi lippulaivaliike ja ravintola? Kävimme pyörähtämässä liikkeessä ja täytyy sanoa, että sitä ei todellakaan oltu hehkutettu turhan takia! Liike muodostui viidestä eri kerroksesta ja jokainen kerros oli sisustettu eri tavoin vaatteiden mukaan. Suosikki huoneeni oli sisutettu vähän niinkuin walk-in  closetin tapaan. En ole aiemmin ollut niin viimeisen päälle hiotussa liikkeessä, tai liikkeissä kyllä, mutta Ralphin myymälää kutsuisin mielumminkin elämykseksi. Palvelu oli aivan mahtavaa, en ole yhtä hyvään palveluun aiemmin törmännyt missään. Hauskan pienen lisän toi se, että myyjät oli puettu jokaisen kerroksen tyylin mukaisesti. Kuvia tuli valitettavasti  napsittua ihan liian vähän, mutta en viitsninyt ärsyynnyttää myyjiä. Ravintolassa emme valitettavasti kerenneet käymään, mutta pitäähän ensi kertaankin jäädä jotain.
Do you remember when I told you about Ralph Lauren’s new flagship store? Well we went there during our vacation and I have to say that it was amazing. There was five floors and every floor was decorated   as to  match with the clothes, my favorite room was decorated like a walk-in closet. Sadly we didn’t have time to go to restaurant, but hopefully next time :)

You may also like

12 Comments

 1. Olen lukenut Ralphin udesta liikkeestä. Toivon ehtiväni sinne, kun olen 1½ vkon päästä työmatkalla Pariisissa. Liike on kävelymatkan päässä hotelliltani- Ravintolankin pitäisi olla kohtuhintainen, ei ihan edullinen ,mutta silti “oman rahan” paikka.Laurnin flagship store Manhattanilla on ainakin upea, siellä on ostettavaa = katsottavaa antiikista haute couture-pukuihin.Miten myyjät suhtautuivat kuvaamisen vai kuvasitko salaa? Mnissa liikkeissä maailmalla on saanut kuvata ihan vapaasit, mutta muista Parisiissa myyjän tulleen ripittämään minua, kun kuvasin jonkun liikkeen julkisivua kadun toiselta puolelta!

 2. Lumo:Oh, mä oon niin kade kun pääset Pariisiin! Mahtuisinko matkalaukkuusi? :) Joo, kannattaa käydä katsomassa! Mua harmittaa vähän, ettei keretty mennä ravintolaan syömään, mutta ehkä sitten kesällä jos pääsisin sinne uudestaan. Luin ruokalistaa ennen matkalle lähtöni ja olin todella yllätttynyt menusta, todella edullinen ja aika yllättäviä annoksia. No, salaa mä niitä napsin. Ensiksi myyjät eivät sanoneet mitään, mutta muutaman kuvan jälkeen pyysivät laittamaan kameran pois… Mutta pitihän nyt muutama kuva ottaa :)

 3. Tuo Ralphin liike näyttää todella paljon samanlaiselta kuin New Yorkissa käymäni liike…viidessä kerroksessa ja todella samalla tavalla rakennettu hyllyt ja sisustettu. Kai niillä on joku konsepti, jonka mukaan kaikki liikkeet rakennetaan.

 4. Absolutely White:Heillä on varmasti yhtenäinen konsepti tilojen suunnittelussa. Liike oli meille kaikille (myös pojille), yksi Pariisin kohokohdista, tosin koko reissu taisi olla yhtä kohokohtaa :D

 5. Näyttää aika ihanalta :) Jos ikinä pääsen Pariisiin asti niin täytyy käydä tutustumassa. Jos uskallan astua sisään… jostain syystä tuollaiset hienommat kaupat aina hieman jännittää :)

 6. Iduska:Kannattaa mennä sisään asti! Myyjät olivat äärettömän herttaisia ja avuliaita. Jutustelivat kovasti ja tykkäsivät mun Laduree pussukiosta ihan tosi paljon, taisivat odotella leivoksia ;)

 7. Olen lukenut Ralphin udesta liikkeestä. Toivon ehtiväni sinne, kun olen 1½ vkon päästä työmatkalla Pariisissa. Liike on kävelymatkan päässä hotelliltani- Ravintolankin pitäisi olla kohtuhintainen, ei ihan edullinen ,mutta silti “oman rahan” paikka.Laurnin flagship store Manhattanilla on ainakin upea, siellä on ostettavaa = katsottavaa antiikista haute couture-pukuihin.Miten myyjät suhtautuivat kuvaamisen vai kuvasitko salaa? Mnissa liikkeissä maailmalla on saanut kuvata ihan vapaasit, mutta muista Parisiissa myyjän tulleen ripittämään minua, kun kuvasin jonkun liikkeen julkisivua kadun toiselta puolelta!

 8. Lumo:Oh, mä oon niin kade kun pääset Pariisiin! Mahtuisinko matkalaukkuusi? :) Joo, kannattaa käydä katsomassa! Mua harmittaa vähän, ettei keretty mennä ravintolaan syömään, mutta ehkä sitten kesällä jos pääsisin sinne uudestaan. Luin ruokalistaa ennen matkalle lähtöni ja olin todella yllätttynyt menusta, todella edullinen ja aika yllättäviä annoksia. No, salaa mä niitä napsin. Ensiksi myyjät eivät sanoneet mitään, mutta muutaman kuvan jälkeen pyysivät laittamaan kameran pois… Mutta pitihän nyt muutama kuva ottaa :)

 9. Tuo Ralphin liike näyttää todella paljon samanlaiselta kuin New Yorkissa käymäni liike…viidessä kerroksessa ja todella samalla tavalla rakennettu hyllyt ja sisustettu. Kai niillä on joku konsepti, jonka mukaan kaikki liikkeet rakennetaan.

 10. Absolutely White:Heillä on varmasti yhtenäinen konsepti tilojen suunnittelussa. Liike oli meille kaikille (myös pojille), yksi Pariisin kohokohdista, tosin koko reissu taisi olla yhtä kohokohtaa :D

 11. Näyttää aika ihanalta :) Jos ikinä pääsen Pariisiin asti niin täytyy käydä tutustumassa. Jos uskallan astua sisään… jostain syystä tuollaiset hienommat kaupat aina hieman jännittää :)

 12. Iduska:Kannattaa mennä sisään asti! Myyjät olivat äärettömän herttaisia ja avuliaita. Jutustelivat kovasti ja tykkäsivät mun Laduree pussukiosta ihan tosi paljon, taisivat odotella leivoksia ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*