Rakkauteni design -tuoleja kohtaan

Solmuja tai ilman, klassikko on aina klassikko <3

 

Kotiprojekti etenee pikkuhiljaa ja niin kuin kuvasta näkyy, on kotiin muuttanut muutakin kuin vain harmaa nojatuoli, nimittäin Thonet-klassikot solmuilla., eli Knot-malli. Kun näin nuo tuolit ja ale-lapun, en voinut muuta tehdä kuin raahata ne kotiin mukanani. Olin niitä jo kovasti ihastellut, mutta hintaa en niinkään.

Alennusmyynnit ovat täällä Ranskassa jokaisen sisustajan unelma, sillä myös joskus saattaa onnistua klassikoidenkin kanssa. Nyt minua noiden Thonet-tuolien kanssa. En ole yleisesti mikään ale-hippailija, sillä kaupat kun ovat yleensä pullollaan vain vanhaa tavaraa tai tuotteitta, jotka eivät olleet siellä edes ennen aleja. Ranskassa taasen saattaa silloin tällöin tehdä hyviäkin löytöjä.

Nyt noita Knotteja on kotona kaksin kappalein ja odottamassa String-hyllyjä kavereikseen. Ihana nähdä jotain progressia tässä kodin sisustamisessa, sillä sitä on odotettu. Viikko viikolta alkaa näyttämään enemmän ja enemmän minulta :)

 

You may also like

1 Comment

  1. Nätit tuolit! :) En ole ennen edes törmännyt tuohon solmuversioon! Huomaa muuten että käytät päivittäin pupusi kanssa englantia kun syntyy helposti Finglish – “progressia” :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*